Bugün ne giydin? Çek görelim..

KONTESİM BARBİM harika görünüyorsunuz canlarım Nazar değmesin Maşallaah

Son düzenleme:
barçman ablacım çok teşekkürler:69:

bu da spor bir kombin olsun benden...
$Fotoğraf2171-horz.webp

Ruh pastası son günlerde beğendiğim kombinlerinden biri bu oldu ve yorum yapmak istedim. Fakat tiger ayakkabılar gözümü tırmaladı converse falan daha kibar olabilirdi. Birde dikkatimi çeken birşey daha var. Cantalarını neden yandan takmıyorsunda kol çantası gibi kullanıyorsun gerçi okta sorun değil tabi kendi zevkin ama sadece merak :55::55: :44:

Ruh pastası son günlerde beğendiğim kombinlerinden biri bu oldu ve yorum yapmak istedim. Fakat tiger ayakkabılar gözümü tırmaladı converse falan daha kibar olabilirdi. Birde dikkatimi çeken birşey daha var. Cantalarını neden yandan takmıyorsunda kol çantası gibi kullanıyorsun gerçi okta sorun değil tabi kendi zevkin ama sadece merak :55::55: :44:

teşekkür ederim canım:71:
şuan tatillik evdeyim,converse getirmedim.yanımda değiller:31:

yandan dediğin çapraz olarak mı? gün içinde o şekilde de değiştirdiğim oluyor ama o şekilde çocuksu geliyor bana,sevmiyorum.
başka bir sebebi daha var ama burdan söylemeyeyim:61:

yandan dediğin çapraz olarak mı? gün içinde o şekilde de değiştirdiğim oluyor ama o şekilde çocuksu geliyor bana,sevmiyorum.

yandan çanta takıldığında göğüsleri ortadan ikiye ayırıyor garip duruyor dimi ondan takmıyorsun :60::60:

Evet canım capraz olarak yani bu şekilde canta tek kolda cok uzun görünüyor. ama Düş'ün dediği gibi bendede o sorun var :52::52: Tatilde olduğunu düşünemedim pardon :50: sunuda söylemeden gecemiciim cantanın rengi çok tatlı :84::71:

Son düzenleme:
Evet canım capraz olarak yani bu şekilde canta tek kolda cok uzun görünüyor. ama Düş'ün dediği gibi bendede o sorun var :52::52: Tatilde olduğunu düşünemedim pardon :50: sunuda söylemeden gecemiciim cantanın rengi çok tatlı :84::71:

teşekkür ederim kuzum tekrardan :78: daha güzelleri senin ola:72:

ezgicim çok zarifsin:16::16::16:

gecen eklemiştim bu fotoyu ama resim uçtu gitti anlamadım:31:$220571_1866359933643_1080365076_2028313_7140385_o.webp

miencim ben de kemer-papi olayını sevmedim:5:

maşllhn var :46: ama senin saçının rengi ne zaman açıldı :9:

kemer siyah olmalıı :19: onun dısında güzel olmuş :16:

teşekkür ederim kızlar evet siyah kemer olsaymış daha iyi olurmuş bende bluzuma uysun die takmıştım çanta ve ayakkabı tamamlar diye düşünmüştüm birdahaki kombinde siyah kullanırım öyle daha hoş olurmuş

Back
X