Bugün ne giydin? Çek görelim..

tulum kız o :1:
ay tulumda renkli - desenli şeyler pijama izlenimi veriyor bana :78: o yüzden siyahını edindimm:10:

canın sağolsun bebişkom:42:

tulum yazacaktım elbise yazmışım cnm ben sana mercan rengi bir tulumu çok yakıştırırım meesela kontesim :54:

Kizlar fazla geriye gitmedim ama son kombinlerde

selaycim ne kadar zarif duruyorsun ise giderken bile,
xgi cok hos olmus o ilk kombin,
miensera tatli gözüküyosun ama ayakkabilarinin rengini biraz sert buldum,
pastacim, senin tuluma farkli bi cözüm düsünüyorum deminden beri ama zor bee. bu haliyle de hosuma gitti aksesuarlar falan iyi

masallah yerim sizi :nazar:

teşekkür ederim bebişşş:78: evet zor yaa ben de bulamadım :26:

$DSC_0450.webp

Bugünden ben ... bu aralar kilo aldım ve pek eklemek istemiyorum aslında ama zayıfllayana kadar arada eklerim yine :)

Arkadaslar tatilde oldugum için Pek giremiyorum buraya cePle biraz zor oluyor
Son gördüklerime yOrum yapıyorum

Miensera: kombin güzel ama keske ya ayakkabılarının rengi kemerine yada kemerin ayakkablara uysaymış..2. Kombinen Spor bir kombin olmuş rahat görünüyor

Xzgi: Çok güzel olmussun çantan çok hoş

Selayhus: sekerrrr gibi pembe tonlar çok hoş ben şahsen çok seviyorum..sanada yakışmış fiziğin zaten süper :61: papilerinde çok hoşuma gitti

Kontes: o ojeler ne???? Çok uyumlu buldum siyahla maviyi gercekten çok hoş olmuş..bende tek boleronu beğenmedim canim sade siyah birsey olsaydı daha uyumlu olurdu sanki..dantel dekolteli kıyafetler giyinmek çok zor altına birsey giyinmeden olmuyor ne yazikki ama bence sende kötü durmamış:34:

Miensera: kombin güzel ama keske ya ayakkabılarının rengi kemerine yada kemerin ayakkablara uysaymış..2. Kombinen Spor bir kombin olmuş rahat görünüyor

Selayhus: sekerrrr gibi pembe tonlar çok hoş ben şahsen çok seviyorum..sanada yakışmış fiziğin zaten süper :61: papilerinde çok hoşuma gitti

Kontes: o ojeler ne???? Çok uyumlu buldum siyahla maviyi gercekten çok hoş olmuş..bende tek boleronu beğenmedim canim sade siyah birsey olsaydı daha uyumlu olurdu sanki..dantel dekolteli kıyafetler giyinmek çok zor altına birsey giyinmeden olmuyor ne yazikki ama bence sende kötü durmamış:34:

teşekkür ederim canımmm:38: ah her şeyim var da bi siyah bolerom vs yok :26:

xzgi'mi de gördüm geçmişte çoook zarif gücel benim xzgim:69::70:

Düş'cüm çok beğendim canım:7:
Bu arada tebrik ederim üniv. kazandın di mi ? Hem de çok güzel bir şehri, hayırlı olsun tatlım
:80:

Kizlar fazla geriye gitmedim ama son kombinlerde

selaycim ne kadar zarif duruyorsun ise giderken bile,
xgi cok hos olmus o ilk kombin,
miensera tatli gözüküyosun ama ayakkabilarinin rengini biraz sert buldum,
pastacim, senin tuluma farkli bi cözüm düsünüyorum deminden beri ama zor bee. bu haliyle de hosuma gitti aksesuarlar falan iyi

masallah yerim sizi :nazar:
evet canım ayakkabılar uyumsuz renk olarak:25:

teşekkür ederm canım yorumun için :16:
Eki Görüntüle 253479

Bugünden ben ... bu aralar kilo aldım ve pek eklemek istemiyorum aslında ama zayıfllayana kadar arada eklerim yine :)
düş bu kombinine bayıldım çok yakışmış canım sen kilo görmemişsin birde bana bak:9:

gayet güzel bi kombin olmuş
soft soft :66:
Teşekkür ederim:)
xzgi'mi de gördüm geçmişte çoook zarif gücel benim xzgim:69::70:

Düş'cüm çok beğendim canım:7:
Bu arada tebrik ederim üniv. kazandın di mi ? Hem de çok güzel bir şehri, hayırlı olsun tatlım
:80:
sağol canım beğenmene sevindim tebrik etmene de sevindim:) herkes güzel bi şehir olduğunu söylüyor umarım bende çabuk alışırım o şehre:)

evet canım ayakkabılar uyumsuz renk olarak:25:

teşekkür ederm canım yorumun için :16:

düş bu kombinine bayıldım çok yakışmış canım sen kilo görmemişsin birde bana bak:9:
Sağol canım :)

Son düzenleme:
KADINLAR KULÜBÜNÜN HANIMLARI HEPİNİZ BİRER MANKEN GİBİSİNİZ YA:):)İNANIN O KADAR SAYFA GELDİM TEK TEK BAKTIM MEĞER NE KADAR GÜZELLER VARMIŞ BU FORUMDA DEDİM:kkk:BIRAKIN BEKARLARI EVLİ OLANLARA BİLE HAYRETLE BAKTIM FİZİK MUHTEŞEM BRAVO SİZE ÇOK BEĞENDİM AÇIKÇASI NİCKLERİNİZİ AKLIMDA TUTAMIYORUM AMA HEPİNİZ BEKAR EVLİ AÇIK YADA KAPALI HEPİNİZ SÜPERSİNİZ KIZLAR İNANIN BU HALİNİZLE ÜNLÜLERE TAŞ ÇIKARTIRSINIZ HELE ONLAR GİBİ HER GÜN MAKYAJ FÖN NE BİLİM GİYİMDİ KUŞAMDI VALLA ON NUMARA :kkk:KADINLAR KULÜBÜNÜ SEVİYORUMMMMMM EEE TABİ FORUMUN GÜZELLERİNİ ÇOK ÇOK BEĞENİYORUM HEPİNİZ ÇOK GÜZELSİNİZ ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN ):):)::69::46:

selayhus ayakkabi ve canta bayildim, sacinin rengide süper.. :nazar:
düs etek cok güzel yakismis, bu arada bence hicte kilo almamissin, fizigin cok hos.. :nazar:
kontes son iki kombininde gercekten cok güzel, hele ilk kombindeki ojelerine bayildim, ikincisindeki love kolyende cok güzel.. :nazar:

Back
X