Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ruh pastam salın harıc bende cok begendım mdree senıde Nazar
birikmiş kombinlerim artık zayıf değilim
Eki Görüntüle 257789 Eki Görüntüle 257791 Eki Görüntüle 257794 Eki Görüntüle 257803
hepsi süper ama snuncuya ba-yıl-dım çok feminen olmuş :82:
şal uymamş sanki onun dşında güzell![]()
ruh pastasi bluz degilde hani daha dar tuniklerlede hos olabilir ama bu sekildede cok hossun tatlim
MdreeeSiyahlar icinde gayet siksin sekerim![]()
SOn olarak gorduklerim ... Sahteye yorum yapip gercekleri gecmek olmaz![]()
![]()
Kontesim hos olmus tatlim iki gun once bende buna benzer giyinmistim ,belimde siyah kalin kener vardi ... Salini begenmedim bu kombinde sadece..
Mdree hanim hanimcik hos bir kombin olmus ..
ezgi hepsi çok hoş çok yakışmış bende ençok 1 numarayı sevdim
ve bebeğin olacakmış tebrik ederim allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
mdree hep çok cici buluyorum seni klasik kıyafetle bile :))
çok beğendim
lilyum gayet uygun bir kıyafet canım
çok merci bebemmmmruh pastam gömleğinin modeli çok hoş accık daha küçük olsaymış keşkem, ben de şal hariç beğendim canım benim
xzgim göbüşünü yerim senin çok tatlı kombinler birince ve dördüncüye bayıldım
müdüre çok şık bir kombin eteğini beğendim ben de klasik giyinmek zorunda olduğum için çok iyi anlıyorum seni
lilyum canım çok hoş bir elbise keşke daha net çekseymişsin
monica elbise çok yakışmış
herkese kocaman
ya ben de resim koymak istiyorum ama makinemi getirmeyi unutmuşum buraya
he bir de başkasının resimlerini koyan arkadaşlar bu kadar mı kendinizden utanıyosunuz ya
ruh pastam salın harıc bende cok begendım mdree senıde Nazar
birikmiş kombinlerim artık zayıf değilim
Eki Görüntüle 257789 Eki Görüntüle 257791 Eki Görüntüle 257794 Eki Görüntüle 257803
ruh pastam gömleğinin modeli çok hoş accık daha küçük olsaymış keşkem, ben de şal hariç beğendim canım benim
müdüre çok şık bir kombin eteğini beğendim ben de klasik giyinmek zorunda olduğum için çok iyi anlıyorum seni
herkese kocaman
he bir de başkasının resimlerini koyan arkadaşlar bu kadar mı kendinizden utanıyosunuz ya
elbise cok guzel gule gule gıy
kih kihh tesekkurler ınsallah teyzesııçünküüüü dünya dadlusu bi bebişin olacaken çok son kombini beğendimmm
maşallah sizee
tesekkurler gunaydıncım ewet kız bebek beklıyorumezgi hepsi çok hoş çok yakışmış bende ençok 1 numarayı sevdim
ve bebeğin olacakmış tebrik ederim allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
mdree hep çok cici buluyorum seni klasik kıyafetle bile :))
çok beğendim
lilyum gayet uygun bir kıyafet canım
hanturkum tesekkur ederızzz gobusum kıpır kıpır yakalaman zorruh pastam gömleğinin modeli çok hoş accık daha küçük olsaymış keşkem, ben de şal hariç beğendim canım benim
herkese kocaman
Bayıldım hepsine :) Hemen notlarımı alıyorum
Çok Teşekkür ederim :) Senin resimlerini bi an önce bekliyoruz hemen fotoğraf çekebilecek bi alet edinmeni istiyoruz :)![]()
teşekkür ederim fıstıkkCanımm çok şık olmussunn çok zarif duruyorsun maşlallah.....![]()
Silvart ; neden ordan burdan toplama fotolarla çıktın karşımıza bende hiç anlamış değilim.ruh pastam gömleğinin modeli çok hoş accık daha küçük olsaymış keşkem, ben de şal hariç beğendim canım benim
herkese kocaman
teşekkürler
tesekkur ederım begenmene sevındım
ayakkabılarına bayıldım cok cok guzel
elbise cok guzel gule gule gıy
ama ayakkabıları yakıstıramadım o elbıseye
[/B]
monica sana yorum yapmamışım sanırım ben,prd
bu çekiklerin cicisleri herkese yakışmıyor ama sen güzel taşımışsın baya
bi tane daha ekleyeyimEki Görüntüle 258023