Bugün ne giydin? Çek görelim..

sevdim ben ilk kombini, gercektem cok tatli olmus. gecen yil bayramdan olanda kollari cok uzun olmus ama bütün olarak ayakkabili düsününce güzel bir kombin...

kizlar bana ilham veriyorsunuz ve pek shiksiniz masallah hepinize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyh çok teşekkürler:54:
bu topiği daha çok takip etmeye çalışacağım artık..

slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505
canım tebrik ederim azminden dalayı zayıflayınca çok hoş oldun

Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..
gömleyi çok beğendim ve şortla çok hoş olmuş

pamuk prenses gibi olmuşsunuz...

Eki Görüntüle 259730 çok şirin olmuş kıyafetiniz...

bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış :12:
çok şirin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana maksi etek ne yakisir, kafam su an allak bullak, seni hic maksiyle gördüm mü ki ? Görmediysem giyseneeeee :31: kombin gayet rahat ve güzel ama etekle hayal ettim bi an, gaffur misali "sacini uzatsan tam süper olacan" hesabi, maksi etek giyse tam süper olacah dedim :98:

:60::60::60::60::60: harika bi yorummdu bu yaaa :60::60::60: canım saçlarımı uzatıyorum azimle inşallahhhhh, maksi etek hiç giymedimm hmmm bi denimmmm :34:

cok zarifsin,elbisen ne kadar hos, incecik fizige de yakismis hani. ama demeden edemicem, keske baska ayakkabi giyseydin :69:

teşekkür ederim canım. ne güzel yorumlar bunlar böyle çok incesin :17: ama otelde ayakkabı da denedim ama en çok bu terliklerle rahat ettim. çocuğun arkasından koşturmaca yapamadım ayakkabılarla :69::69:

Elbiseni beğendim lilyum çok güzel olmuşsun :) Bence sana maksiler daha çok yakışıyo

çok teşekkür ederim canım :69:

lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki

teşekkürler canım :69:

lilyum elbisen güzelmiş yakışmış canım

teşekkürler öğretmenim. senin göremicemmi o güler yüzlü kombinlerini :71:

tatilden :72:

ofmuye.jpg

month canım genel olarak çok hoş bi kombin yakışmış ama bluzunun yakasındaki işlemeden pek hoşlanmadım :31:

hotcouture gömleğinle şortunun uyumunu beğenmedim canım ama ayrı ayrı güzel parçalar. farklı şeylerle kombinleyince daha hoş olucana eminim. mesela şortun dünkü siyah badinle güzel olmuştu :31:

MDRee çok beğendim seni ben maşallah :71:

kalemkutu çok şirinsin :54:

RuhPastasi; cicekli desen cok hos güzel kombinlemissin kolyende degisik ve güzel duruyor :31:

Gamze_Belinay; spor ve sade bir kombin olmus

Monica; elbise güzel...üstdeki resimde biraz farkli cikmis

lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki

month: cok seker uyumsuz birsey göremedim ben :34: canim sen kilo mu verdin ????

hotcouture; ilk ekledigin kombin daha güzeldi ben bu sortla üstündeki bluzu pek yakistiramadim sanki acik tonlarda bir jean sortla daha güzel olurdu gibi...:61:

MDRee: cok begendiiiiim elbise cok tatli kemerle güzel kombine etmissin :66:

evet balon gibi şişirmişler farkı bu:42:
bu hic tarzim degil ama aslidnan daha iyi durmus, :23:
teşekkürlerrr:86:

ba-yil-dim. elbise cok yakismis, saclarin, takilarin hersey süper
çokkkk tşk canım:38:

canta haric gerisini cok sevdim, ayagindaki ayri bi coolness katmis :51:

Sana maksi etek ne yakisir, kafam su an allak bullak, seni hic maksiyle gördüm mü ki ? Görmediysem giyseneeeee :31: kombin gayet rahat ve güzel ama etekle hayal ettim bi an, gaffur misali "sacini uzatsan tam süper olacan" hesabi, maksi etek giyse tam süper olacah dedim :98:

teşekkürlerr:39::39::39::39:

canim bari kurtlari döktün mü ? Siradan bi dügün icin gayet güzel...

eh işte biraz oynadım...teşekkür ederim cnm.......

canim bari kurtlari döktün mü ? Siradan bi dügün icin gayet güzel...

eh işte biraz oynadım...teşekkür ederim cnm.......

canım tebrik ederim azminden dalayı zayıflayınca çok hoş oldun

gömleyi çok beğendim ve şortla çok hoş olmuş

pamuk prenses gibi olmuşsunuz...

çok şirin...

teşekkür ederim cnm..tekrar rejime basladım 4,5 kilo daha versem daha iyi olucak...offf ömrüm hep rejim yapmakla geçicek galiba benim çok çabuk kilo alan birisiyim:50:

month canım genel olarak çok hoş bi kombin yakışmış ama bluzunun yakasındaki işlemeden pek hoşlanmadım :31:

hotcouture gömleğinle şortunun uyumunu beğenmedim canım ama ayrı ayrı güzel parçalar. farklı şeylerle kombinleyince daha hoş olucana eminim. mesela şortun dünkü siyah badinle güzel olmuştu :31:

MDRee çok beğendim seni ben maşallah :71:

kalemkutu çok şirinsin :54:

teşekkür ederim cnm .. herkezde o işlemeyi beğenmişti oysa:59::59:

:D:D :D

annem hep derki bana günde güzel gezenin bayram günü g.tü açık kalırmış :) bende özel günlerde bunalıma girerim bulamam bişi hele şimdi hamileyim hep bunalımdayım :) esofman dısında birşey giyemiyorum :D olmuyor çünkü
Şahsen ben özel günlerde bişey giyebilmekten ziyade öncelikle bunalıma giriyorum :31::31::85::37:

:D:D :D

annem hep derki bana günde güzel gezenin bayram günü g.tü açık kalırmış :) bende özel günlerde bunalıma girerim bulamam bişi hele şimdi hamileyim hep bunalımdayım :) esofman dısında birşey giyemiyorum :D olmuyor çünkü

canım belki farklı sebeplerden dolayı hep eşoofman giyiyorsundur ama nacizane tavsiyem git çok güzel hamile kıyafetleri al ve doya doya giyip fotoğraf çektir.bunun için belirli markalar var.istersen özelden mesaj atarım sana.
bende hamileliğimde hep eşofman ve tay giydim.şimdiki aklım olsaydı ohooooooo neler giyerdim neler.

Back
X