Bugün ne giydin? Çek görelim..

elbisem bu kadar kısa degil nrmalde ruzgar cıkınca ucuştu :17: :17:

$092111_121225.webp

$092111_115014.webp

$092111_114017.webp

Monica: elbiseleriniz çok güzel sizede çok yakışıyor. Japon stylenin elbiselerinin kalıpları cok farklı herkese olmuyor ama size çok yakışmış fikrimi beyan etmek istedim birde sorum var. Kaç tane elbiseniz var :18::52:

Monica: elbiseleriniz çok güzel sizede çok yakışıyor. Japon stylenin elbiselerinin kalıpları cok farklı herkese olmuyor ama size çok yakışmış fikrimi beyan etmek istedim birde sorum var. Kaç tane elbiseniz var :18::52:

teşekkür ederim efendim:77:
sizin yorumunuz, begendiğiniz o elbiselerden daha güzel belirtmek isterim:87::87:
kafadan saymam mümkün değil, eve gidince bi bakayım:1:

slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505

gayet hos olmussun canım.herkeze ayrı ayrı yorum yapıyorsun burda gordugum kadarıyla cok sıcak kanlısın canım

bu hic tarzim degil ama aslidnan daha iyi durmus, :23:

coktandir görmedim seni, bende düzensiz giriyorum, özlemisim :69: ilk kombini sevmedim, uzun etekli kombin özellikle cok hosuma gitti. Diger iki kombinde gayet elegant, yakisiyor sana.

ara ara bakınıyorum canım sen gıbı duzensız gırıyorum denk gelırse resım yukleyıp yorum yapıyorum.tesekkurler yorumun ıcın

Tesekkürler tatlim hem iyi hem kötüyüm hasta hasta calisiyorum...sen nasilsin ?

Geçmiş olsun canım.iyi Allah"a şükür.Hiç kombin koymuyorsun.Uzun süredirde yoksun.Düzenli takip ediyorum ben.Hergünde süslenip evde oturuyorum :60:
fotoğrafımı çeken olmayınca ekleyemiyorum

gayet hos olmussun canım.herkeze ayrı ayrı yorum yapıyorsun burda gordugum kadarıyla cok sıcak kanlısın canım

ayyy çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :21::116: bende gördüğüm kadarıyla sende çok iyi bi insansın çok tatlısın sağol canım:66::66::66::119:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kolyemi bir blog çekilişinden kazanmıştım,hey gidiii hey :97:

Eki Görüntüle 259168 Eki Görüntüle 259169

bu kadar renkli tshirtü siyahlarla çok güsel kombine etmişsin kontescim.Ama sana dar kotları , taytları daha çok yakıştırıyorum:81:

Bugün Babamla Beraber Günü Birlik Gittiğimiz Şarköy Turumuzdan Tazecik Fotoğrafff :34:

Eki Görüntüle 259213

çantan da beyaz olsaymış olurmuş ama böyle de güsel rahat :68:

slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505

bluzunun yaka detayı bence güsel günlük hayat için belkim fazla olabilir ama ben düğüne uygun buldum ayakkabıların da çok şık canım.

Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..

bence bu kombin daha güsel olmuş....

çok cici olmuşsun diğer kombinlerini de gördüm mavili kotlu ayakkabılı kombinini çok sevdim klasik kombinlerin de çok şık..

Eki Görüntüle 259730

bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış :12:
sandaletler hariç çok cici olmuş :42:

sanırım bence de french daha uygun olur elbise de çok yakışmış....

çok tatlı olmussun elbisen ve takılarınla..masallah bacaklarında çok düzgün...kaç kilosun cnm haa bu arada saçlarında çok güzel çok gür ve uzun bayıldım masallah barekallah.....
bende sana bayılırım canımm:16: 52 kiloyum çok sağol :71:

month cok tatli ve şık çıkmissin
:1:
yoksa onlar monica ninmiydi:)
:61: teşekkür ederim

monica malesef elbiseni pek beğenmedim ben. takıların da tek tek güzel ama hepsi bir arada olmamış canım
saygı duyarım cnm :91:

Back
X