Bugün ne giydin? Çek görelim..

her ne kadar belli olmasa da bluzum lacivertti:71: kemer+bileklik renginde de deri sandaletlerim vardı:12: Eki Görüntüle 260512 Eki Görüntüle 260513 Eki Görüntüle 260515
bluzun ve şortun çok yakışmış ben esas tokanı çok beğendim yaa.
Teşekkürlerrrr Sana sonuna kadar katılıyorum ve tavsiyene hemen uyucam bnnu yarın hemen açık renk pantolonun üzerine siyah puanlı bluzu çekecem :62::62: Bugün de çenem açıldı kusura bakmayın ne olur.... Aslınde ben çok laf yetiştiren biri değilimdir ama arada geliyolar:9::8::8:
:66: bırak gelsinler canım hayatı nasıl çekcen başka:21:
cnm çok beğendim hele kolyeni ve küpelerinin çok hoş beyaz badide güzel olmuş hırkanın içine ve altına jean çok güzel
sağol canım bu güsel yorumun için çoook teşekkür ederim :71:
hersey uyumlu skinny pantolonlari cok seviyorum sanada yakismis :34:
çok mersi canım :71: skinnyleri bende çok seviyorum giyindiğim kot tayttı .sanırım kot olması onu skinny göstermiş çok teşekkürler:16:
biliyorum coook basit ama bu aralar canim yine hic süslenip püslenmek istemiyor salas salas dolasiyorum ortalikta :17: Eki Görüntüle 260670
ben küpeler hariç çok beğendim . bu rengi seviyorum :69:
tatlım, kontes, mdree, bnnu çok beğendim :nazar:
[/QUOTE] çok teşekkür ederim beğenilerin için:71:

bluzun ve şortun çok yakışmış ben esas tokanı çok beğendim yaa. :66: bırak gelsinler canım hayatı nasıl çekcen başka:21: sağol canım bu güsel yorumun için çoook teşekkür ederim :71: çok mersi canım :71: skinnyleri bende çok seviyorum giyindiğim kot tayttı .sanırım kot olması onu skinny göstermiş çok teşekkürler:16: ben küpeler hariç çok beğendim . bu rengi seviyorum :69: çok teşekkür ederim beğenilerin için:71:

çok teşekkürlerrr:39:

Son düzenleme:
MDRee; canım bulamadım çantadan ya iki mağazasına da baktım. ramazandan önce başladı indirim geç kaldınız dedi personel:91:
amaaa ben onu çok beğenmiştim biliyorsun:43: gitmişken boş çıkmadım dolgu topuk sandalet aldım ama aklım ondaaaaa:84:

ben bugün baya bi özensiz giyindim ne yazık ki :18: $CIMG28421-horz.webp

son gördüklerimi derleme yapayim ben :1:

kontesim her iki kombinini de begendim , beyaz laciverti dahada cok begendim...
mdree senin tarzini sevdim kombinlerin hosuma gidiyor..
tatlim-10 küpe bileklik fazla geldi o mavi beyaz kombininde canim renkler hos ama , kemerin siyahi bende var teiljy den :))
birde month görmüstüm pantalonun güzel durmus month ama üstündekini ben yakistiramadim canim birazcik orta yas üstü olmus gibime geldi ,sanirim tarzim olmadigi icin, birde bir tavsiyede bulunacagim o tür karisik desenler kilolu gösteriyorlar canim .. kilo vermisin ama güzel olmus...

aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim var galiba ama birdahaki sefer telafi ederim artik :))

tatlim-10 küpe bileklik fazla geldi o mavi beyaz kombininde canim renkler hos ama , kemerin siyahi bende var teiljy den :))
birde month görmüstüm pantalonun güzel durmus month ama üstündekini ben yakistiramadim canim birazcik orta yas üstü olmus gibime geldi ,sanirim tarzim olmadigi icin, birde bir tavsiyede bulunacagim o tür karisik desenler kilolu gösteriyorlar canim .. kilo vermisin ama güzel olmus...

aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim var galiba ama birdahaki sefer telafi ederim artik :))

teşekkürler selayımmm
evet ben de onu daha çok beğendim :1:

cok güzel olmus ayakkablarin ve cantan ayri hos.....acik renkleri seviyorsun herhalde :61:
Teşekkür ederim tatlım 10 :)Açık renkleri evet seviyorum ama en çok krem ve ekru ;)

çok beğendim çok hoş çok güzel olmussun açık renkleri seviyorum ben yaa:21: çantanı çok beğendim ayrıca.....

Teşekkürler month :)))))

biliyorum coook basit ama bu aralar canim yine hic süslenip püslenmek istemiyor
salas salas dolasiyorum ortalikta
:17:

Eki Görüntüle 260670

Saks mavisini çok seviyorum o yüzden kemerini sevdim

tatlım, kontes, mdree, bnnu çok beğendim :nazar:

Teşekkürler gnydn

güzel olmuşsun canm :71:

öncelikle bileklige bayıldımmm :69: ama badi farklı bi renkte olsa (pudra-vizon-daha açık bi lacivert) çok daha gzel olurdu :16:

küpe basitleştirmiş :77: onun dşında güzel canm :78:

Teşekküürrlerrrrr :) O senin bakış açının güzelliği

bnnu ve mdree hoş olmuşssunuzz.

ÇOk sağol gece kuşu

tatlım üzerindeki sütlü kahve ya da taba rengi bir parça olsa mıydı ki diye düşündüm :78:
onun dışında çok hoşsun fiziğine de maaşallah diyorum hemen :nazar::nazar::nazar:

Haklısın tatlım katılıyorum bence de :)

ben bugün baya bi özensiz giyindim ne yazık ki :18:Eki Görüntüle 261330

Saç bandınaa bayıldımmmm :))))

Teşekkürler selayhus aslında topikteki kızlar olarak senin kombinleri çok seviyoruz ama neden se son günler de göremiyoruz :(

Back
X