Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontescim kombininden çok bilekliğin dikkatimi çekti bayıldımmm bir blogta görmüştüm markasıda yazıyordu ama bütcem el vermez onu almaya:1: sen nerden aldın acaba özensiz kombininde çok güzel saç bandıyla çok uyumlu olmuş:nazar:

mdree seninde çok beğendim çantanda ayrı bir güzel:69:

bütçelik bi şey değil ki kuş :26: h&m'den (marmara forum/istanbul) almıştım, 10 tl

teşekkür ediyorummm:23:

ben bugün baya bi özensiz giyindim ne yazık ki :18:Eki Görüntüle 261330
renklerin uyumu ve saç bandın çok güsel:nazar:

Ben de bu aralar iyice salaşladım... Allahtan hayırlısı

Eki Görüntüle 261470 Eki Görüntüle 261471
ceketin ve bluzunun uyumunu gerçekten çok beğendim ama pantolonun sanki basenlerden daha dar daha sexy gösterir sankim:17: ya da arkadaşın söylediği gibi kalem etekle de güsel durur :16:

ruh pastamm kombinini beğendim ben en çok da yakanda mucuğa bayıldım:1:!

MDree kombinin gzel ve uyumlu olmuş ama pantolonun kesiminden mi ne alt tarafrta gözümü ısıran bir şeyler var..

hımm dökük kumaşlı derken nasıl canım yaa :26:

yani işte dökük salaş duracak
şöyle fotolar bulmaya çalıştım : $1097547_lovelylookbook7-540x540.webp$imagesCA14S91T.webp

ceketin ve badin çok şık çok güzel ama pantolonunu beğenmedim cnm :59:

bence salaş değil hiç,hatta oldukça modern bir kombin olmuş:31:

gözüme garip gelen bir şey var ama ne olduğunu çözemiyorum
pantolonda erkek havası , üst kısımda bayan havası olayı sanırım
bilemedim:26:

renklerin uyumu ve saç bandın çok güsel:nazar:

ceketin ve bluzunun uyumunu gerçekten çok beğendim ama pantolonun sanki basenlerden daha dar daha sexy gösterir sankim:17: ya da arkadaşın söylediği gibi kalem etekle de güsel durur :16:

ruh pastamm kombinini beğendim ben en çok da yakanda mucuğa bayıldım:1:!

MDree kombinin gzel ve uyumlu olmuş ama pantolonun kesiminden mi ne alt tarafrta gözümü ısıran bir şeyler var..

Şurda bir durum varki çok hoşuma gitti hepimiz aynı fikirdeyiz :)))) BU çok güzel bişey farkında mısınız :)
Pantolon cidden ilk baştan söylediğim gibi erkeksi :P Ve aynı şey hepimizi rahatsız etti

Beğendim tatlım çok uyumlusun.....
Çantan ve ayakkabılarını çok çooook beğendim :31:

merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.

Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989

En çok mavili beyazlı kombini ni beğendim(Babetlerine bayıldımmm:31:)
1. Kombin de de buluzunu çok beğendim ama ayakkabılarınla hoşlaşmadım ya da en azından benim tarzım değil:78::78:

Veee seni aramızda görmek çok güzel umarım hep bizimle olursun

Tekrar hoşgeldin

Back
X