Bugün ne giydin? Çek görelim..

Mdree çok şık olmuşssun canım:)jeanin çok güzel oturmuş üstüne,tunik bi harika,pmebe kemer kısmına bittim,ayakkaboyla uyum sağlamış.bolero toz pembe falan olsa ya da kırık beyaz olsa daha ii olurdu sanırım:)ancak her renk boleroyu da evde bulundurmak zor:Sçantan ve saçında çok hoş:nazar:

mdree cicili bicili ne tatlı olmuşsun. çok beğendim maşallah :16::16:

Teşekkürler tatlımmm
:16:

bolero hariç süper kuşummm :31::29:

Teşekkürler kontescimmm
Bolero konusunda da o buluz bana 36 sı bile bol gelen markanın 40 bedeni :P Koltukaltında fazlalık çok göze batıyordu bende şimdilik bolero ile gizledim :P
Eleştrini gözden kaçırmıyorum ve En yakın zamanda terzi ruhumla işe el atıyor,bolerosuz giyilecek hale getiriyorum :P:31::16:

Mdree çok şık olmuşssun canım:)jeanin çok güzel oturmuş üstüne,tunik bi harika,pmebe kemer kısmına bittim,ayakkaboyla uyum sağlamış.bolero toz pembe falan olsa ya da kırık beyaz olsa daha ii olurdu sanırım:)ancak her renk boleroyu da evde bulundurmak zor:Sçantan ve saçında çok hoş:nazar:

Teşeekküüüür ederimmmm bu kadar güzel yorumu bir arada duymak beni hem şaşırttı hemde çoook mutlu etti :):16::16::77::77::69:
Aslında bolerom kırık beyaz buluzumun en altındaki tüllerde oyle ama nesende pek uyumlu durmadı ....:)

yaz kombinlerimden biri...

$Fotoğraf0521-horz.webp$Fotoğraf0561-horz.webp

kuzuum manken gibi olmussun sen :23:

elbiseni begendim ama terlikler hic tarzim degil birsey diyemeyegim ve kolye uymamis kanimca
sağol kuzum ama yazın fast food ile şiştim accuk :18:

terlikler pek beğenilmiyor haklısın :1: kolyenin rengi tam çıkmamış,mor-laci hoş bir renkti aslındaa.teşekkür ediyorum kuşşş:16:

MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu die:1:üstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn

RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiç :50:kolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa:69:

AFRODİT ilk foton hayırlı olsun:1:elbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:

ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin :nazar:

afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış

bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim :17::17:

$260920111885.webp$260920111887.webp$260920111888.webp

Back
X