bolero hariç süper kuşummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mdree cicili bicili ne tatlı olmuşsun. çok beğendim maşallah![]()
bolero hariç süper kuşummm![]()
Mdree çok şık olmuşssun canım:)jeanin çok güzel oturmuş üstüne,tunik bi harika,pmebe kemer kısmına bittim,ayakkaboyla uyum sağlamış.bolero toz pembe falan olsa ya da kırık beyaz olsa daha ii olurdu sanırım:)ancak her renk boleroyu da evde bulundurmak zor:Sçantan ve saçında çok hoş![]()
Ben her zaman bayana(ki şimdi kibar yazdım normalde direk hatun derim) elbise ve eteği çok yakıştırıyorum. Farklı bir hava verdiğine inanıyorum ..
Sanada çok yakışmış afrodit
kuzum çantan haricindeeee mükemmel görünüosun ben çantayı yakıştıramadım sadece bu kombineher zaman olduğu gibi gene çok şıksın fıstık
![]()
yazıorum cnm arada ama saana denk gelmedi ddemekJulyacımmm aman yarabbim sen bu topiğe yazarmıydınBaşımıza taş yağcak mı korkuyorum
Çok sağol tatlım senden ne yorum gelirse amenna![]()
yazıorum cnm arada ama saana denk gelmedi ddemek![]()
tatlım bende bolero hariç çok beğendimmm
biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))
Eki Görüntüle 262521 Eki Görüntüle 262516 Eki Görüntüle 262517
ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık![]()
sağol kuzum ama yazın fast food ile şiştim accuk :18:kuzuum manken gibi olmussun sen
elbiseni begendim ama terlikler hic tarzim degil birsey diyemeyegim ve kolye uymamis kanimca
ne güzelde yakismissiniz anali ogullu takim olmus![]()
bu iki kombine bayıldımmherkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden
kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022