Bugün ne giydin? Çek görelim..

MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu die:1:üstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn

RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiç :50:kolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa:69:

AFRODİT ilk foton hayırlı olsun:1:elbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:

siyah takar mıyım kız bu kombine :53:beni hiç mi tanımadın :63::23: tenk yuuu beybitoo:54:

mdree çok beğendim bayıldım
kontes elbisen vücudunu sarmış çok hoş olmuş
lilyum elbisen pek güzel sanada çok yakışmış canım

elbise çizgili olmasına rağmen çok yakışmış canım:nazar:

ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin :nazar:

afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış

bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim :17::17:

Eki Görüntüle 263087 Eki Görüntüle 263086 Eki Görüntüle 263085
Alı pullu sanırım :9: böyle belden sonrası kabarık elbiseleri çok beğeniyorum peri kızı gibi oluo sana da çok yakışmış cidden :69:

çanta ayakkabı güzel uyumlu ama yelek benim gözümü yordu fazlalık... olmasa daha güzel olurmuş

yeleği düz renk çanta ve ayakkabı kullandığın zaman giyin daha çok gösterir yelek kendini çünkü modeli güzel:34:

ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin :nazar:

afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış

bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim :17::17:
teşekkr ederim :)

Eki Görüntüle 263087 Eki Görüntüle 263086 Eki Görüntüle 263085

MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu die:1:üstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn

RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiç :50:kolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa:69:

AFRODİT ilk foton hayırlı olsun:1:elbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:

hiç aklıma gelmedi ama eleştrni göz önünde bulundurarak dore bi kemer deneyceğm :)

selam kızalrrr uzun zamandır yoktumm hastanelerle ugrasıyordum.. hepiniz pek güzel görünüyorsunuz.. maşallah tüüü tüüü

cnm markaları yazabilirmisin ? ben ankaradayım artı çok pahalıysa alamam.. eşofman tayt işimi görüyor.. sen gönder ben bi gezeyim oraları sağol cnm..

canım belki farklı sebeplerden dolayı hep eşoofman giyiyorsundur ama nacizane tavsiyem git çok güzel hamile kıyafetleri al ve doya doya giyip fotoğraf çektir.bunun için belirli markalar var.istersen özelden mesaj atarım sana.
bende hamileliğimde hep eşofman ve tay giydim.şimdiki aklım olsaydı ohooooooo neler giyerdim neler.

%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim :17:

$2609201100711-horz.webp$CIMG29021-horz.webp

ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:

Son düzenleme:
Back
X