Bugün ne giydin? Çek görelim..

bluz çok tatlıı :16::16:

güzel olmuş :)))

ben beğendim bu kombini, pabuçları azcık yadırgadım ama öyle aldığı tepkiler kadar da sırıtmıyorlar :)) renkler felan harika, içim açıldı walla :8:

çok beğendim çok güzel kombine etmişsin özellikle ayakkabıların ve tacın çok hoş

çok şeker olmussun çok beğendim cnm:12:

ayy bulüzunu çok beğendim yaaaa çok güzel nerden aldığını sorabilirmiyim cnm....her zamanki gibi çok şıksın ayakkabılarda çok güzel

ahh o ayakkabılar derken anısı mı var :1: teşekkürler tatlım :71:
en son eklediğin kombinde bluzun süpermiş ya onlar ayrı ayrı yelek bluz mü yoksa bitişik mi yakası çok hoş:69:

teşekkürler canım:71: bir de gömlekle kombinlerin hiç de fena olmaz :8:

MDree çok şık olmuşssun yine beğendimmmm

tatlım_10 küpeler yaklaşık 4 sene öncesinin modası. kemeri de beğenmedim

ruh pastasım canısım ben çok beğendim kombinini sıradışı değil aksine çok trend duruyor bu tip bluzler ve pantolonlar çok moda şimdi, terliklerin de modelini beğendim bence bu pantolonla iyi durmuş rengi biraz koyu kaçmış ama çok da sorun değil bence
müdüre bluzüne bayıldım nerden aldın, kombin de çok hoş
bnnu içindeki badiyi beğenmedim canım ama yelek ayakkabılar diğer herşey çok hoş görünüyor
tatlım10 elbise çok yakışmış ben bu kemerleri seiyorum, bir tek küpeler farklı olabilirmiş

Öncelikle hepinize çooook teşekkür ediyorum :):16:
Sonra başlıyorum soruları cevaplamaya :31:
Buluzu koton dan (Geçen sezon) almıştım
Buluz ve yelek ayrı yani 2 parça

kontescik kombinin çok şirin herkes gibi bende papileri uyumsuz buldum çantanda çok şeker yakışmış sana :34:
tatlım10 çok beğendim kombinini elbisen çok yakışmış
bnnu yeleğin göz yoruyor onun haricinde hoş bir kombin

elbisen sade ve güzel cnm ama ayakkabılar çok güzel bi hava vermiş çok havalı olmussun

MDree çok şık olmuşssun yine beğendimmmm

tatlım_10 küpeler yaklaşık 4 sene öncesinin modası. kemeri de beğenmedim

ruh pastasım canısım ben çok beğendim kombinini sıradışı değil aksine çok trend duruyor bu tip bluzler ve pantolonlar çok moda şimdi, terliklerin de modelini beğendim bence bu pantolonla iyi durmuş rengi biraz koyu kaçmış ama çok da sorun değil bence
müdüre bluzüne bayıldım nerden aldın, kombin de çok hoş
bnnu içindeki badiyi beğenmedim canım ama yelek ayakkabılar diğer herşey çok hoş görünüyor
tatlım10 elbise çok yakışmış ben bu kemerleri seiyorum, bir tek küpeler farklı olabilirmiş

kontescik kombinin çok şirin herkes gibi bende papileri uyumsuz buldum çantanda çok şeker yakışmış sana :34:
tatlım10 çok beğendim kombinini elbisen çok yakışmış
bnnu yeleğin göz yoruyor onun haricinde hoş bir kombin

hepinize yorum yaptiginiz icin tesekkür ediyorum

Ruhpastasi kendine özgü bir tarzın var,sıradan değilsin... bence bunu bozma,ne giysen yakışıyor sana,herkes taşıyamaz ama sen taşıyorsun söylemeden geçemiyeceğim :69:

Back
X