çok günlük ama uzun zamandır eklemediğim için eklemek istedim pantolon kumaş ayakkabılar topuklu çekememişim tam
Eki Görüntüle 265521
bütün olarak güzel duruyosun ama altına koyu bi renk jean daha iyi olurdu sanki:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok günlük ama uzun zamandır eklemediğim için eklemek istedim pantolon kumaş ayakkabılar topuklu çekememişim tam
Eki Görüntüle 265521
evet canım dediğim gibi günlük bişey de eklemek istedim foto. makineme kavuşuncateşkür ederim bebemmmm,senin kombin bana bi değişik geldiii seni hep daha kıpır süslü görmeye alışmışımm![]()
canım sağol haftaiçi jean giymem mümkün değil maalesef inşallah haftasonubütün olarak güzel duruyosun ama altına koyu bi renk jean daha iyi olurdu sanki:26:
Eki Görüntüle 265521
canım çok sağol iyiyim hayatımdaki yeniliklere alışmaya çalışıyorumaa hanturks hatırladım seni nasılsın canım
kombinini gene rahatlığını ön planda tutarak seçmişsin, çok uyumlu olmuş canım...![]()
merhaba kızlar,
bende pazar günü gezmesinden ekliyim bir tane
yeni glitter ayakkabılarıma uygun bir kombin yaptım...
Eki Görüntüle 265674 Eki Görüntüle 265673 Eki Görüntüle 265672
bnnu; elbiseni ben pek begenmedim canim rengi güzel ama kesimi bana biraz garip geldi ama hirkayla uyumlu olmus
RuhPastasi; ben bu kombinini cok begendim renkler cok uyumlu olmus hele cantan ve ojelerin...renklerde 70li yillarin esintisi var sanki...kazagin biraz kisa gibi geldi bana ama göze batmiyor..amaaa topuzunu nasil yaptin onu merak ettim cok hos görünüyor![]()
MDRee;2ci kombinini daha cok begendim daha zarif durmus coraplarindaki desende cok hos1ci kombin biraz kalabalik geldi bana
twetty84; eteginin kesimi pek belli olmamis...ayakkablarin gercekten güzel...2. kombininde yelegin cok hossmus
hanturks;spor bir kombin olmus renkler gayet güzel ve uyumlu...saatinle cantan cok güzel ama cantayi uyumlu bulmadim![]()
merhaba kızlar,
teşekkür ederim canım, evet çantayı ben de düşündüm ama çok simsiyah olmak istemedim özellikle uyumsuz olsun dedim o yüzden. kolumdaki bilezik çok belli olmuyor heralde onda griler olduğu için onunla uydurdum çantayıhanturks;spor bir kombin olmus renkler gayet güzel ve uyumlu...saatinle cantan cok güzel ama cantayi uyumlu bulmadim[/B]
kazak kısa kuzum evet,modeli öyle
teşekkür ediyorum, kombin amacına ulaşmış demek ki(70's esintisi:78:)
lastik-tel toka-bol sprey işimi gördü![]()
teşekkür ederim canım, evet çantayı ben de düşündüm ama çok simsiyah olmak istemedim özellikle uyumsuz olsun dedim o yüzden. kolumdaki bilezik çok belli olmuyor heralde onda griler olduğu için onunla uydurdum çantayı
merhaba kızlar,
canım çok sağol iyiyim hayatımdaki yeniliklere alışmaya çalışıyorum
sen nasılsın oğlun büyümüştür heralde
çok teşekkür ederim evet öğrencilerle uğraşmak için rahat olmak şart
ben de seni beğendim kombinin gayet uyumlu olmuş özellikle ayakkabılarına bayıldım
ayakablara bayildiimmmmmmm cooook güzeller![]()
takilarinda cok güzel ama ben $ortunu begenmedim
![]()
şort için azcık daha göbiş erimeli sanki olivcim :78: kızma e mionun dışında süper kombin
![]()
çok şık ve çok uyumlu olmussun bayıldım ayakkabılarında çok güzel
merhaba kızlar,
Eki Görüntüle 265521
Bu arada
tiviticim ilk kombinini çok beğendim ayakkabılar süper
mdree bluzün çok şık trenç bluzün etek kısmı yüzünden olmamış bence daha kısa birşey daha iyi olurdu,çok güzel elbiseli kombin
ruh pastam kazağınla çantan çok uyumlu olmuş beğendim canım benim
bnnu; elbiseni ben pek begenmedim canim rengi güzel ama kesimi bana biraz garip geldi ama hirkayla uyumlu olmus
RuhPastasi; ben bu kombinini cok begendim renkler cok uyumlu olmus hele cantan ve ojelerin...renklerde 70li yillarin esintisi var sanki...kazagin biraz kisa gibi geldi bana ama göze batmiyor..amaaa topuzunu nasil yaptin onu merak ettim cok hos görünüyor![]()
MDRee;2ci kombinini daha cok begendim daha zarif durmus coraplarindaki desende cok hos1ci kombin biraz kalabalik geldi bana
twetty84; eteginin kesimi pek belli olmamis...ayakkablarin gercekten güzel...2. kombininde yelegin cok hossmus
hanturks;spor bir kombin olmus renkler gayet güzel ve uyumlu...saatinle cantan cok güzel ama cantayi uyumlu bulmadim![]()
çok teşekkür ederim berencim... sen nerelerdesin neler yapıyosun pek sık uğramıyosun buralara kombinde eklemiyosun