Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontesko, gömleğin süper.. ayakkabı ve çantanı da çok beğeniyorum
ama o yeleği ıhh bende hiç sevmiyorum.. başka kombinlerinde de kullanmıştın..
yelek harici, güzel :81:

teşekkür ederim kuşşş
yelek hedefi 12'den vuran kombinini bulamadı henüz :1:

Son düzenleme:
beğenen, yorum yapan herkese teşekkürler kızlar :54::54::54::54::54::54:

müdüreee off ayakkabılar yakıyor vallahii,
çok şaşırdım, üstü bronz, topuğu gold bir tasarım görmemiştim hiç glitter modesında
birçok şekilde kullanılır, nerede çalıştığını bilmiyorum ama, illa düğündür nişandır bekleme
bi araştırma yap istersen, günlük kombini sade tutarak bu ayakkabıları çok rahat bir arkadaş buluşmasına bir yemeğe giyebilirsin
çok cool duruyor inan kii, miu miu markası çıkardı ilk bunları, sonra da heryere yayıldı zaten :69::69::69::69:

beren cidden naptın kız kapkara :18::18::18::18:
üzerindeki ceket sanırım, altı tayt, içinde ne var, görünmemiş de ondan sordum ama
bacaklar sütun gibi maşallah :64::64::64::64:

ruh pastası bende yelek kombine gitmemiş diyenlerdenim
ama hoş bir pparça, denemelere devam :61:, gömleğin harika yanlız çok sevdim :69::69:

$100111_122816.webp$100111_122923.webp$100111_123916.webp

:36: :36: :36: :89:

Son kombinleri beğendimmm
bu arada beren sen kilo mu verdin ya????? çok hoş duruyorsun...

ruh pastam gömlek pantolon çantana bayıldım çok hoş olmuş ama ben bir oxford düşmanıyım biliyosun değil mi:1: bi de o yeleği giyme lütfenn,iki cebi daha olsa tam avcı yeleği olcekk:1:

Mdree ayakkabılarına bayıldım,kaç numeroo giyiyon ki sen:1:

evet meleğim kilo verdim ay çok teşekkür ederim

Çok hoş gözüküyorsun canım :)

8-9
Ama o 9 :9::78::78:

teşekkür ederim canım:)

kapkara olmuşsun kuzum bu ne hal :18: ben beğenmedm ne yazık ki:71: şeklen ne oldukları da belli olmamış zaten:50:

tatlım aslında kapkara değilim resimde öyle çıkmış üstümdeki mont lacivert ama durun açık renkli bir kombinler geri dönüş yapcam
beğenen, yorum yapan herkese teşekkürler kızlar :54::54::54::54::54::54:

müdüreee off ayakkabılar yakıyor vallahii,
çok şaşırdım, üstü bronz, topuğu gold bir tasarım görmemiştim hiç glitter modesında
birçok şekilde kullanılır, nerede çalıştığını bilmiyorum ama, illa düğündür nişandır bekleme
bi araştırma yap istersen, günlük kombini sade tutarak bu ayakkabıları çok rahat bir arkadaş buluşmasına bir yemeğe giyebilirsin
çok cool duruyor inan kii, miu miu markası çıkardı ilk bunları, sonra da heryere yayıldı zaten :69::69::69::69:

beren cidden naptın kız kapkara :18::18::18::18:
üzerindeki ceket sanırım, altı tayt, içinde ne var, görünmemiş de ondan sordum ama
bacaklar sütun gibi maşallah :64::64::64::64:

ruh pastası bende yelek kombine gitmemiş diyenlerdenim
ama hoş bir pparça, denemelere devam :61:, gömleğin harika yanlız çok sevdim :69::69:

içimdeki tunik siyah canım üstümdeki lacivert ceket ama aslında o kadar kara değildimde resimde öle çıkmış ne yazıki:(canım gerçekten sütun gibimi yaaa çok sevindim bu yorumunaaaaaaaa:49:

kızlar bısey sorucam kombınlerınız cok hoslar fakat saclarınızıda her kombınde farklı yapıyomusunuz:52:
sımdı cok abuk bır soru ama şöyle ki ben saclarımı duzlestırıyorum hanı arada sarıyorum ama cok nadır
toplayıncada yakıstıramıyorum bu sefer hep aynı gıbı oluyo halıyle sızlerdende fıkır almak ıstedım:31:

Monica beyaz elbisen seni biraz kilolu göstermiş ama son eklediğin kombinini çok beğendim :nazar:

hırkanla elbisen uyumlu olmus ama kolye olmamış o kıyafete gitmemiş cnm
soğlasın canım :71:

RuhPastasi canım bende o yeleğini sevemedim :17: ama gömleğin çok güzel omuz kısmı felan :46:

canım çok sağol beğenmene sevindim
senin de elbisen çok yakışmış :nazar:
teşekkür ederim canım :71:

bnnu kombinin uyumlu olmuş elbisenin desenleri biraz karışık ama :18:
teşekkür ettim :42:

kızlar uzun bir aradan sonra ben :)
Eki Görüntüle 266250

berencim bi kere bacakların çok güzel :23::23::23:
taytlı kombinlerini artırmalısın sana çok yakışmış apaçık zayıflamışsın :nazar:

kızlar bısey sorucam kombınlerınız cok hoslar fakat saclarınızıda her kombınde farklı yapıyomusunuz:52:
sımdı cok abuk bır soru ama şöyle ki ben saclarımı duzlestırıyorum hanı arada sarıyorum ama cok nadır
toplayıncada yakıstıramıyorum bu sefer hep aynı gıbı oluyo halıyle sızlerdende fıkır almak ıstedım:31:

ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil :52:

ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil :52:

makyajımı bende oyle yapıyorum tabıkısı ojedede genelde rangarenk surmem ondan sorun olmuyor.
ama saclarım konusunda kararsızım:31:

aynı ben gibisin valla :1:1:

Monica beyaz elbisen seni biraz kilolu göstermiş ama son eklediğin kombinini çok beğendim :nazar:

Cok sevindimm :13:

Beğenildin Monica ;)
Tsk ederim :34:

:60: :60:

Bende senin gibiyim :97:
Cok sevdigim sac modelini (at kuyrugu) yapsam bile bir saat geçmeden yolda bozup atıyorum:4:

her kombinde saçım başka olmalı* diye bi altın kuralım yok ama her kombin aynı saç modeline uymayacağından farklı yapıyorum elimden geldiğince:69:

Back
X