Bugün ne giydin? Çek görelim..

twetty84; herzamanki gibi cok hos bir kombin olmus
RuhPastasi; fazla belli olmuyor ama cok rahat bir kombine benziyor :9:
hanturks;bluzun cok güzel renkler uyumlu olmus...yüzügün + kolyen süperler
MDRee; yazi getirmissin sen yaaaaa :66: renkler tam yaz mevsiminin renkleri...cok sekerler...ceketin ayri bir güzel
bnnu; sade ve $ik bir kombin olmus

kontescim artık arkadaşlara katılıyorum uyumsuzluk uyumu var sende :9:
sarı turuncu çok tatlı keyfine imrendim ne kitaplar okunur o ortamda :31:
ama tiger olmasa mıymış :18:

niye tiger sevmiyorsunuz ki kk hatunları :1: çok rahatlar ve her şeyle uyumlular,gelin kardeş elinizi uzatın,sevelim koruyalım onları :60:

teşekkür ederim kuş:71: keyfime ben bile imrendim vallahi uzaktan böyle göründüğümün farkında değildim:29:

MDRee; yazi getirmissin sen yaaaaa :66: renkler tam yaz mevsiminin renkleri...cok sekerler...ceketin ayri bir güzel

feci rahattı sorma :1:

eski kombinlerimde her bir parça mevcuttu aslında,çanta hariç...
onu ilk defa kullandım:96:taze geldi dolaba :69:

gömleğinin desenini çok sevdim bnnucum siyah beyaz uyumuna bayılırım yarın bende siyah beyazım :60: aynen bende akşamdan hazırlıyorum yoksa dediğin gibi hergün geç kalırım :52:
teşekkür ederim canım:71: .Ben bi kaç kere geç kaldım akıllandım artık zaten erken kalkmak zor bi de dolap başında geçiyo zaman :60:

kombin şahane:nazar: ama şey sormak istiyorum,altındaki tayt mı?
ben tayt üzerine böyle kısa giyemiyorum toto yüzünden yaa:14:
teşekkürler tatlım :71: yok yaaa tayt diil bu kadar kısalara tayt bende giyinemem ki sknny canım kot arkasında cepleri de var :1:

[/COLOR]bnnu; sade ve $ik bir kombin olmus
çok mersi tatlım :71:

hafta sonu dügüne giderken...bu aralar bizim burda nedense cok dügün oluyor
:61:

$coco.webp

niye tiger sevmiyorsunuz ki kk hatunları :1: çok rahatlar ve her şeyle uyumlular,gelin kardeş elinizi uzatın,sevelim koruyalım onları :60:

teşekkür ederim kuş:71: keyfime ben bile imrendim vallahi uzaktan böyle göründüğümün farkında değildim:29:
Keyfin herdaim olsun inşallah :nazar:
tigerları sanki daha uzun kotlarla üzerine de sade açık renk bi tshirtlerle düşünüyorum hani kısa pantolonlar diil de uzunlarla hayal ettiğim için sanırım :26:
hem yeşili sev koru der gibi oldu o :1:

hafta sonu dügüne giderken...bu aralar bizim burda nedense cok dügün oluyor
:61:

Eki Görüntüle 267958
kolye küpe takımını çok beğendim de sanırım ben de taytsız nasıl olurdu diye düşündüm bir de düğün yeri olduğu için aklıma öyle gelmişti :78:

tigerları sanki daha uzun kotlarla üzerine de sade açık renk bi tshirtlerle düşünüyorum hani kısa pantolonlar diil de uzunlarla hayal ettiğim için sanırım :26:

kolye küpe takımını çok beğendim de sanırım ben de taytsız nasıl olurdu diye düşündüm bir de düğün yeri olduğu için aklıma öyle gelmişti :78:

amin canım,inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

papiler mükemmel:nazar::29: elbise tayt için uzun geldi bana,taytsız daha hoş olurdu diye düşündüm:78:

yelekli kombinler kış+ilkbaharda vardı ve sen o zaman yoktun sanırım canım,doğrudur:31:

tesekkür ediyorummmmmmm....taytsiz giymeyi bende düsündüm ama bu elbisenin icinde astar olmasina ragmen biraz transparan di ve ici gözüküyordu nedense :14: yoksa fazla ilgi cekerdim herhalde :60:

tesekkür ediyorummmmmmm....taytsiz giymeyi bende düsündüm ama bu elbisenin icinde astar olmasina ragmen biraz transparan di ve ici gözüküyordu nedense :14: yoksa fazla ilgi cekerdim herhalde :60:
anladım fotodan çok belli olmuyor beyaz kısımı kapatmış onun biraz altında da tülü var ya içi gözükmüyor sandım öyleyse yerinde bi seçim olmuş Allah korusun :9:

hanturks bayildim, hersey cok uyumlu..
twetty cok begendim, kusursuz..
kontes kazagin rengine bittim, pantalonda iyi ama diger ayrintilari begenmedim..
bnnu gömlegin cok güzel, ama belki uzun bir kolye ile daha da hareketlendirebilirsin kombini..
tatlim_10 güzel ve sexy olmussun..

hepinize :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

twetty cok begendim, kusursuz..
kontes kazagin rengine bittim, pantalonda iyi ama diger ayrintilari begenmedim..
bnnu gömlegin cok güzel, ama belki uzun bir kolye ile daha da hareketlendirebilirsin kombini..
tatlim_10 güzel ve sexy olmussun..

hepinize :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
teşekkür ederim :24:
tatlım10 çok beğendim kombinini :34: taytla yapılan kombinler çok hoşuma gidiyor :32:

atladığım varsa kusura bakmayınnnn

tibitimm harika olmuşssun fiziğe bak maşallahhh:nazar:

ruhpastamm keyfini kıskandım haa:1:her şey güzel ama turuncudan nefret ettiğim için çantandan bir puan kırdım:1:

tatlım 10 taytın biraz daha kısa olsaymış keşke ama yine de güzel olmuşssun

handem harika olmuşssun çok güzel taşımışsın çok beğendimmmm:nazar:
canııım çok sağol :16:sen nerelerdesin koymuyosun hiç resim

Çok hoş olmuşsun canım :) Tam bir öğretmenn
çok teşekkürler canım
senin de ceketin çok hoş :nazar::nazar:ama kotla daha hoş durmuş sanki yandan accık gözükmüş ya :34:

çok hoşsunuz baaayaannn:52::52::52::nazar:
tişkür ederim baayaaan
ben de senin kombinini ayakkabı hariç çok beğendim kazakla yelek hoş durmuş :nazar: ayakkabıların daha yeleğe uygun bişey olabilirmiş bence

hanturks cüm çok şık olmuşsun herşeyinle :61:
canım teşekkür ederim
senin kombinin de süper bacakların uzunluğunu çok güzel göstermiş:nazar:

teşekkür ederiim
sen de çok şıksın ayakkabılar harika:nazar:

çok teşekkürleer:71:

teşekkür ederim :24:
tatlım10 çok beğendim kombinini :34: taytla yapılan kombinler çok hoşuma gidiyor :32:

ruhpastamm keyfini kıskandım haa:1:her şey güzel ama turuncudan nefret ettiğim için çantandan bir puan kırdım:1:

çok teşekkürler canım
senin de ceketin çok hoş :nazar::nazar:ama kotla daha hoş durmuş sanki yandan accık gözükmüş ya :34:

tişkür ederim baayaaan
ben de senin kombinini ayakkabı hariç çok beğendim kazakla yelek hoş durmuş :nazar: ayakkabıların daha yeleğe uygun bişey olabilirmiş bence

canım teşekkür ederim

teşekkür ederiim

hepinize cok tesekkür ederim

çok teşekkürler canım

tişkür ederim baayaaan

canım teşekkür ederim

teşekkür ederiim

ku$um , hanturksüm teşekkür ederim :38:
Bnnu Selayhus istanbul turlarında şuan :52: Önümüzdeki hafta mutlaka gelir ..

Back
X