Bugün ne giydin? Çek görelim..

hanturks : saç rengin kıyafetin harika canım yaa fiziğin mükemmel :69:
bannu : tatlım kombinini çok beğendim süpersin.:49:
twetty : kemer hariç herşey güzel
kontes : deniz kombinin çok tatlı özellikle ojeler çok değişik ve güzelmiş canım:52:
tatlım 10 : ayakkabılar harika durmuş eee fiziğinde güzel oldugu için ne giysen yakışıyo kız:56:

handem valla hep eve gelince üstümü değiştirdikten sonra aklıma foto çekmek geliyo:1: yarın çıkıcam dolaşmaya umarım bu sefer unutmam:1:

buda bugün :) :)

Eklentiler

• $03102011678.webp
    $03102011678.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 80
nrcn pantolonunun kesimine bayıldım sana da çok hoş olmş
Sağol canım :)
çok şık olmuşsun. üstü pantolonun içine sokmayı bi kendime yakıştıramıom ama alışmam lazım. bak sende de çok hoş durmuşşş:46::46::46:

bnde önceden sevmezdim ama sonra denedim dar pantolonlarda çok hoş durdugunu gördüm hemde bacak boyunu uzun gösterio :) tşkkürler begendiğine sevindm :)

çok sağol berencim :16: yok be canım fiziğim iyi değildir benim
ama sen çok zayıflamışsın geçen yazamamıştım

nrcn x pantolon badi ayakkabılar hepsi çok güzel yakışmış nacizane fikrim saçlarında da farklı model denesen :26:

bannu : tatlım kombinini çok beğendim süpersin.:49:
twetty : kemer hariç herşey güzel
kontes : deniz kombinin çok tatlı özellikle ojeler çok değişik ve güzelmiş canım:52:
tatlım 10 : ayakkabılar harika durmuş eee fiziğinde güzel oldugu için ne giysen yakışıyo kız:56:

tesekkür ederim canim :34:

çok sağol berencim :16: yok be canım fiziğim iyi değildir benim
ama sen çok zayıflamışsın geçen yazamamıştım

nrcn x pantolon badi ayakkabılar hepsi çok güzel yakışmış nacizane fikrim saçlarında da farklı model denesen :26:

ben çok beğendim fiziğini :)
sağol canım yaa evet zayıfladım ama daha da zayıflamak istiyorum nasipse:52:

Back
X