Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahat bir kombin Eki Görüntüle 269613
up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum
iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))
Eki Görüntüle 269616
çok hoş olmussun canımm![]()
müdüre her zamanki gibi çok şıksın ama ayakkabıların ayrı bi hoş
aşkito sana da kızına da resmen bayıldım çok güzelsiniz yaa![]()
MDRee;canim ben ayakkabilarinin modelini pek begenmedim...etegin rengide degisik olabilirdi cünkü ayakkablarina uymamis
Efsun: cok güzel olmus rahat ve spor bir kombin alt tarafi sade üstü biraz daha canli durmus....tisörtün cok seker
aSkiTo; ilk önce allah anali babali büyütsün..masallah cok tatli kizin.....sanada bravo okadar kilo vermissin cok azimlisin...kombininde güzel reknler uyumlu tam bir sonbahar kombini olmus
![]()
Kızlar yine hepiniz çok hoşsunuz bayıldım
Bugün ben Yine yelek başrolde ve yeni ayakkabılarım:87:
Eki Görüntüle 269442 Eki Görüntüle 269443
Eki Görüntüle 269444 Eki Görüntüle 269445
up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum
iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))
Eki Görüntüle 269616
ayakkabina ve yelegine bayildim. hos bir kombin olmus canim
Eteğini sevdim son zamanlarda bu etekler çok hoşuma gidiyo bende almak niyetindeyim :)
efsun : canım etekli kombin çok güzel olmuş![]()
Efsun: cok güzel olmus rahat ve spor bir kombin alt tarafi sade üstü biraz daha canli durmus....tisörtün cok seker![]()
Cok rahat almani tavsiye ederim, penye olunca biraz basit kaciyor ama kombinlemesi kolay bir parca..
Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptımAynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)
Eki Görüntüle 269853
aa bu cok güzelmis. bende kiskandim simdi napcez ?![]()
Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptımAynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)
Eki Görüntüle 269853
aşk olsun kuzum neden kızayım
aksine memnun oldum zevkimi beğendiğin için:93:
güle güle kullan
kombin çok güzel olmuş
bu eteklerin canlı renklerini kışın kazak + külotlu çoraplarla kullanmak çok modaaklında bulunsun senin de...
bende de moru var ama yazlıktan getirtmek lazım
bluzunün benzerinin kolsuzu var bi de bende, henüz hiç giyilmedi:26: