Bugün ne giydin? Çek görelim..

Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptım :P Aynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim:16:(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)

Eki Görüntüle 269853

ayy bulüzünü çok beğendim çok güzel eteklede güzel olmus

up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum :46::37:

iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))

Eki Görüntüle 269616

aşkito çok tatlısınız kıskandım:17: maallah bebişin çok tatlı :nazar::nazar::nazar::nazar:çok beğendim ikinizde çok şıksınız insallah 2.si benimde kız olur:21: bu arada tebrik ediyorum 4 ayda 21 kilo vermek çok güzel bişey brova vallahi

Son düzenleme:
kızlar son bikaç sayfaya bakabildim 1 haftadır yoktum atladıklarım olduysa affola....
bu resmi 23 nisanda çekilmiştim yiğenimle ama bugün aynen böyleydim bunları giydim...

Eklentiler

• $SAM_0394.webp
    $SAM_0394.webp
    32 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_0394.webp
    $SAM_0394.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 270340
kızlar bu bayanı tanıyan varmı,bizimki bilgisayarın ekran görüntüsü yapmış,
tanımıyorum diyor,artist falanmı yoksa korktuğum şeymi başıma geliyor..
internette araştırdım biraz ama meşhurlar arasında rastlamadım,
yardım lütfen

bu resmi bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum...kız ben olsam mahfederdim onu vallahibenim kocam böyle kız resmi koysa kıyameti koparırdım:27::27:

bu resmi bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum...kız ben olsam mahfederdim onu vallahibenim kocam böyle kız resmi koysa kıyameti koparırdım:27::27:

yok yok eğer artist falansa önemli değil bacım,korkum yok
benim korkum böyle poz veren bir taze bulduysa diye,belkide adam doğru söylüyordur
boşa evham ediyorum belkide.
onun tazeliği güzelliği varsa benimde tecrübem var
ama genede içimi kemiren bir kurt var hala :47:

Son düzenleme:
benim korkum böyle poz veren bir taze bulduysa diye,belkide adam doğru söylüyordur

canım bi silkelen kendine gel yahu
adam böylesini bulsa masaüstüne mi koyar.
ayrıca bu konunun yeri değil bu topik.
ceza yeme,bize de yedirtme lütfen.

yok kız model falan bu kız galiba reklam yıldızı...artis olsada ben çok kıskanırım yinede...evet bencede boşa evham yapıyosun ama demekki beğenmişte bu resmi pc ekranına koymuş her an görsün diye ben böyle düşünürdüm hemen ben olsam tavır yapardım birazcıkta burnundan getirirdim :27:

Eki Görüntüle 270340
kızlar bu bayanı tanıyan varmı,bizimki bilgisayarın ekran görüntüsü yapmış,
tanımıyorum diyor,artist falanmı yoksa korktuğum şeymi başıma geliyor..
internette araştırdım biraz ama meşhurlar arasında rastlamadım,
yardım lütfen

profesyonelce bisey, wallpaper resmi bence sadece,illa tanidik olmasina gerek yok ki, herhangi bir mankendir.. endise etmenize gerek yok.

Monthcum, resim pek cici gayet sade olmus kiyafetin, ama ayakkabilarin bu kombine gitmemis bence

profesyonelce bisey, wallpaper resmi bence sadece,illa tanidik olmasina gerek yok ki, herhangi bir mankendir.. endise etmenize gerek yok.

Monthcum, resim pek cici gayet sade olmus kiyafetin, ama ayakkabilarin bu kombine gitmemis bence

teşekkür ederim cnm evet bencede ama çok rahat oyüzden giydim bugünde alışveriş yaparken çok dolandığım için normal ayakkabıyla çok kötü ayak tabanlarım ağrıyo diğer ayakkabılarım içinde en uygun ve rahat olanı buydu..:16::16:

teşekkür ederim cnm evet bencede ama çok rahat oyüzden giydim bugünde alışveriş yaparken çok dolandığım için normal ayakkabıyla çok kötü ayak tabanlarım ağrıyo diğer ayakkabılarım içinde en uygun ve rahat olanı buydu..:16::16:

alisveriste tabi en rahat ayakkabilari giymekte fayda var. Yoksa benim bazen yaptigim gibi ayaklarinda sisler agrilar olusuyor.

Back
X