Pek bi tatlı olmuşsun Efsun çok beğendim Ayakkabılarında çoooook tatlı![]()
Begenmene sevindim Müdürecim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bi tatlı olmuşsun Efsun çok beğendim Ayakkabılarında çoooook tatlı![]()
Begenmene sevindim Müdürecim
Efsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi??![]()
4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullançok sağol canımbluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle
![]()
Beğendimm Tabi hatta beğenmekle kalmadım az biraz kıskandım bile![]()
çok sağol canımbluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle
![]()
İnanamıyorum ya bir kere pazarda bişey beğendim bende, 2 lira dedi inanamadım ömrü hayatım ilkkez oyle ucuz bişey alacaktım ama adam askıdaki istediğimi indirmediği için alamadım
"Hıh kaldım sanki onun 2 liralık şeyine 2 lirada neymiş be ben o paraya çay içmem dedim
"
Tabi içimden de uyuz oldum ki sormayın gitsin ondan beri pazardan giysi almadım nasıl bilinç altıma işlediyse
Bu sorunu aşmak için psikoloğa gitmem gerek galiba:95:
İnanamıyorum ya bir kere pazarda bişey beğendim bende, 2 lira dedi inanamadım ömrü hayatım ilkkez oyle ucuz bişey alacaktım ama adam askıdaki istediğimi indirmediği için alamadım
"Hıh kaldım sanki onun 2 liralık şeyine 2 lirada neymiş be ben o paraya çay içmem dedim
"
Tabi içimden de uyuz oldum ki sormayın gitsin ondan beri pazardan giysi almadım nasıl bilinç altıma işlediyse
o nasıl bir satıcıymış öyle
ben yarın pazara gidiyorum,kapacam inş kotonları zaraları
gel sen de
1,2,3 tıp![]()
bence psikologa gerek yok biz yardimci oluruz, bi daha öyle dengesiz bi satici gelirse karsina eg basini hafif yana "hadi be abi"de gitsin, verir o zaman. pazar mali güzeldir, pazarligi vardir, degiskendir, bazen kalitesizdir, ama her zaman caziptir, vazgecme pazarlardan sen :94:
çok sağol canımbluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle
![]()
berencim sağol canıme senin de bu renkti saçın değiştirdiiin
bu arada ben de senin bluzünü beğendim canım renkler de gayet uyumlu olmuş
teşekkürler kontesciim
çok sağol tatlım
teşekkür ederimsenin de kombinin güzel canım hırkanı da beğendim ama renk olarak biraz boğmuş sanki
Kuzum sen iyice zayıflamışsın :) Beğendim seni gittikçe daha bi fit oluyosun söylemedi deme![]()
sevgili modlar, arizanin giderildigi icin tesekkürler !
tatlim gömlegin pantolonun gayet güzel ama bence o hirka renk olarak uysada bogmus gömlegi
Biraz renkli olayim dedim :) Bluz ve ayakkabilar H&M´den. Bluz aslinda yaka kisminda cok sekilsiz, arkadan iki yerden iplikle kistik, bu haliyle cok rahat bi parca oldu
4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullan
teşekkür ederimEfsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi??
month: canim ben kahverengi kombinini daha cok begendim daha uyumlu...ilk kombininde ceket olmamis gibi deri ceket daha iyi olurmus sanki
twetty84: cantan cok güzel rengine bayildim... kombinin hos olmus herzamanki gibi
hanturks: hersey cok uyumlu..hanim hanimcik bir kombin olmus..bluzunun rengi gercekten cok hos
beren91: günlük spor bir kombin olmus canim hersey uyumlu
tiviti: sanırım saçlarının arasına kızıl attırmışsın çok yakışmış canım![]()
month : tatlım conversler hariç diğer kombinler güzel o cekete convers olmamış
hanturks : krem rengi eteğine bayıldım harika ayakkabılarda çok uyumlu ama ben en çok saç rengini seviyorum ya
teşekkür ederim
evet kırmızı attırdım teşekkür ederim berencim , kombinin rahat spor hoş
hanturkcüm çok şık şıkıdım görünüyosun bugünlerde :) çok şıksın yine sevdim
month alt üst uyumlu ama çanta olmamış ya yeşil tonlarının farklılığı boğmuş birbirini , ama daha zayıf gördüm bende seni![]()
çok sağol canım, üşenme üşenme ekle valla bana da arada zor geliyo ama aklıma geldikçe çekiyorum maksat eğlence olsunçok beğendim canım kombinini üşenmesem bende eeklesem bi foto ne güzel olur ama
ah şu üşngeçliğim![]()
yok kaliteli bişey aslında büyük ihtimalle ihraç fazlası ürünler bunlar pazara düşmüş4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullan
canım valla çok şey kaçırıyosun öyle düşünme, çok güzel hem de kaliteli şeyler bulunabiliyor pazarda bir taneye vereceğimi parayla birsürü şey alıyorum bundan üç renk aldım mesela. hiç psikoloğa gitme direk pazara git sorunu aşmak içinİnanamıyorum ya bir kere pazarda bişey beğendim bende, 2 lira dedi inanamadım ömrü hayatım ilkkez oyle ucuz bişey alacaktım ama adam askıdaki istediğimi indirmediği için alamadım
"
tenk yu tivitimhanturkcüm çok şık şıkıdım görünüyosun bugünlerde :) çok şıksın yine sevdim![]()
sevgili modlar, arizanin giderildigi icin tesekkürler !
tatlim gömlegin pantolonun gayet güzel ama bence o hirka renk olarak uysada bogmus gömlegi
Biraz renkli olayim dedim :) Bluz ve ayakkabilar H&M´den. Bluz aslinda yaka kisminda cok sekilsiz, arkadan iki yerden iplikle kistik, bu haliyle cok rahat bi parca oldu
4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullan
"