Bugün ne giydin? Çek görelim..

sen kilolu olmaktan dolayı mı şikayet ediyodun bakim :)
Ben ce hiç takacak bişeyin çok tatlım
Beğendim ;)

çok teşekkür ederim canım yorumun beni çok mutlu etti

maşallah saçların çok güzel cnm....gri rengi çok severim jeanlada güzel kombine olmuş gömleğin

teşekkür ederim tatlım senin kadar zayıflayamadım ama zayıflıcam:D

çok sağol canım :16: bluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle :9:

berencim sağol canım :16:e senin de bu renkti saçın değiştirdiiin :19: bu arada ben de senin bluzünü beğendim canım renkler de gayet uyumlu olmuş

teşekkürler kontesciim :54:

çok sağol tatlım:71:

teşekkür ederim :16: senin de kombinin güzel canım hırkanı da beğendim ama renk olarak biraz boğmuş sanki

değiştirdim tatlım ama bu rengi daha çok seviyorum :)

sade ve hos olmus bu arada yüz kismini da bluzun rengine uydurmussun süper valla:82:

uyumlu görünsün diye gri yaptım suratımı evet canım:)

Kizlarimiz yine giyinmisler suslenmisler fotolarida cekilivermisler ...

Uzun zaman yorumda bulunamadim tatil ve gezmelerden firsat bulup, ara ara baktim hos kombinler gordum ama aklimda kalmadilar:1:

Son kombinlerde hosuma gidenler

hanturksum senin kombinin cok hos durmus cok uyumlusun bebisim .....

Efsun canim seninkide hos bir kombin olmus .. Ayakkabilarinin rengi cok cici
Ben geri gondermistim yan taraftaki ipler bol duruyor diye.. :1:

Beren91 siyah gri cok severim canim .. Sade gunluk bir kombin , saclarinda uzamis iyice... Boyun kilon hos duruyor ...

Monthcuum seninde hirkan disinda yakismis , hirka hayli kaba geldi gozume ..

Kontes bebemm goremedim son kombinlerde seni ??? Bu arada dondum ben :1:

evet baya uzadı canım çok sağol yorum için:)

soguk havalarin ve kIsin en sevdigim yani cizme giyinebilmek olsa gerek :)))
dün seminer icin uzak bir yere gittim o yüzden rahat birseyler tercih ettim..
saks mavisi bluzum icin ezgitoma tesekkür ederim...
Eki Görüntüle 271729
hem hanımhanımcık, hem yakışmış, hem uyumlu :)) çok şık yaa :69:

Son düzenleme:
kızlar trendyoldan kredi kartsız alışveriş yapılıyomu çok güzel şeyler var ama kredi kartı kullanmıyorum kartsızda yapılıyomu..bide hediye çeki nasıl kullanılıyo yani onun dışında baska ücret ödeniyomu yoksa gerçekten bedavayamı geliyo kargo ücreti dışında... kargo ücreti ne kadar peki?????

kızlar trendyoldan kredi kartsız alışveriş yapılıyomu çok güzel şeyler var ama kredi kartı kullanmıyorum kartsızda yapılıyomu..bide hediye çeki nasıl kullanılıyo yani onun dışında baska ücret ödeniyomu yoksa gerçekten bedavayamı geliyo kargo ücreti dışında... kargo ücreti ne kadar peki?????

canım kredi kartsız yapılmıyo alışveriş maalesef :(

selayım gule gule gıy askım
cok cok guzel bı kombin olmus
bayılıyorum sana :69:

selayım hg sefa getirdinnn:1:

kombinine gelinceee,çizme+hırka+ çanta fazla aynı ton olmuş , azcık boğmuş bencee
çantayı değişsen tadından yenmicekkk :78:

hoşgeldin selayhusum teşekkür ederim canım benim
sen de çok hoşsun bluzün rengi harika ben de hırka çanta ve çizmenin birinin rengi farklı olsa daha iyi olur diye düşündüm canım

çok güzel ve uyumlu olmussun cnm moda renkler ama hem hırka hem ceketmi giydin anlamadım

hem hanımhanımcık, hem yakışmış, hem uyumlu :)) çok şık yaa :69:

hepinize tesekkürler yorumlariniz icin kizlar..

evet hem trenc hemde hirkayi giyindim , disarda trencsiz ceketsiz durulmuyor, hirkamida disina sarkmasin diye iceride topladim :))
sirf hirka ile kombini yapmis olsaydim yani disardada öyle dolassaydim canta banada fazla uyumlu gelirdi.. ama girdigim yerde cantayi bir köseye atip öyle dolastim, o yüzdenden tercihim o oldu.., ama sirf kahverengide olabilirdi ..
I$e giderkende ayni sekilde giyinmeyi düsünüyorum , ordada canta gün boyu yanimda olmuyor malumm :)

Son düzenleme:
selayhus : sanırım ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz bende soğuk havaların en güzel yanının çizme giyilmesi oldugu için çok seviyorum kombinine gelince renkler çok uyumlu fizikte güzel dahane olsun:)

hoşgeldin selayhusum teşekkür ederim canım benim
sen de çok hoşsun bluzün rengi harika ben de hırka çanta ve çizmenin birinin rengi farklı olsa daha iyi olur diye düşündüm canım

tivitim çizmeler hariç çok beğendim çizmeler spor kalmış bu kombin için daha şık bişey olsa iyi olurdu bence ayrıca böyle kadınsı tarzını seviyorum ben

berencim çok şıksın canım küçük şık bir kolye de olsa tam olurmuş ama

canım kolye takmayı pek sevmiyorum ben ya ondan takmadım beğenmene sevindim:)

beren91 canim senin üzerindeki saridan en kisa zamanda bende temin edecegim cok hos bu kis o ve turuncu kavuracak ortaligi :)))
etekte tercihimi kahve yapardim sanirim .. ama böylede hos görünüyor...

twettyim kuzucum sanada demek istedigim ya kolyeyi yada küpeyi takmazdim olacakti :)) ifade edememisim

beren91 canim senin üzerindeki saridan en kisa zamanda bende temin edecegim cok hos bu kis o ve turuncu kavuracak ortaligi :)))
etekte tercihimi kahve yapardim sanirim .. ama böylede hos görünüyor...

twettyim kuzucum sanada demek istedigim ya kolyeyi yada küpeyi takmazdim olacakti :)) ifade edememisim

o zaman hemen nerden aldıgımı söyleğim canım kotondan aldım :)

canım kredi kartsız yapılmıyo alışveriş maalesef :(

yaa :( neden ama keşek kredi kartı kullanmayanlarıda düşünselerdi:( önceleri vardı ama çok fazla açılıyoduk oyüzden kapattık...20 tl hediye çeki gelmiş gecendede gelmişti ama cesaret edip alamadım netten kıyafet alışverişi hiç yapmadım kızlar nasıl istediğiniz gibi geliyomu ürünleriniz bazı bedenler birbirine uymuyo oyüzden ama denemem lazım kargo ücreti ne kadar kızlar

yapılmıyor kartsız.
kargo 4 küsur tl

Back
X