- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
bence sen kıyafet için para harcama dövme yaptır gitsin:roflol:
![]()
nazlım ayağınada bu dövme modeli gider:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
:1shok::1shok::1shok:Neden olmasın jeyyar1. dereceden boşanma sebebi Allahımm sen koru yarebbimmm:asigim::asigim::asigim:
duyduğuma göre senin kocişte hazırlanıyormuş düğüne sana süpriz yapac:akmış:roflol:
![]()
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:İnanamıyorum bunu bana nasıl yapar hazırlanmasaymış garibim bende mıktanıslı bi kıyafet bulam barim kendime:icecream::icecream::icecream:
Hayırdır leerenim barçman ablalarım bomba gibi olmuşsunuz nere böylejeyyar
![]()
Hayırdır leerenim barçman ablalarım bomba gibi olmuşsunuz nere böylejeyyar
![]()
topiğin birinde küçülüyoruz birinde morukluyoruz kafam allak bullak olducoksekeriremsu
nasıysın nazlı teyzee bak benim cicişlerime yakımışmı
hihihi 40 yıl öncesi olursa ben portakal ağacında c vitamini olarak rol alırım ablam:roflol::roflol::roflol:
Oyyyyy Naslı teyse diyen dillerini yerim seninnn ya bu arada 40 yıl sonrası varda 30 yıl öncesi neden olmasın ablam hıııjeyyarjeyyarjeyyar
hihihi 40 yıl öncesi olursa ben portakal ağacında c vitamini olarak rol alırım ablam:roflol::roflol::roflol:
30 Yıl öncesi ve kk biz .Barçmaaaaaan,Nazlııııııııı.elma dersem çık armut dersem çıkma .Sobeeeeeee:icecream::dance:lülülülülülü