• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

BARÇMAN kızlar bugün ormana kadar gittimde bunları giydim yakışmışmı:roflol:
moda80vn8zl5.jpg

BARÇMAN kızlar bugün ormana kadar gittimde bunları giydim yakışmışmı:roflol:
moda80vn8zl5.jpg

vız vız vız vız arı
yapar petek petek balı.....
.vız vız arı uçuyor
çiçeklere konuyor
topladığı balları
kovanına taşıyor....
.mink arı her zaman
mimarlıkta pek yaman .
.bende olmak isterim
.onun gibi çalışkan......onun gibi çalışkan çok küselsin....hahay kızımda bu yıl bu kostümleydi okulda....:hooray:

İNCİTANEM_bugün öğrencilerime bir sürpriz yapayım dedim olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyoruuuuum
post91096268934vf7.jpg

aşkolsun abla bu benim adıma şanıma uygun bir resimdi.:uhm:..demek incike kıyak he.....şakkıdı.
yalnız belinayın kıyafetini sil istersen topik kıtlenmesin....:roflol:

CARAMELA kızlaaar bugün şanıma yakışan birşey giydim nasıııl:roflol:
moda88ao7rr0.jpg

AYYYYY AYYYYAYYY ÇOK ŞEKERRR ABLAAA BENİ VE UFUĞUMUDA DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN NASILDA BİLİRSİN UFUKSUZ Bİ YERE GİTMEDİĞİMİİİ YAPIŞIK İKİZ GİBİYİZDİR BİZ ONUNLAAAAcoksekeriremsu MERSİ ABLACIMMM ÖPÜYORUM SENİİİİ:1hug:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkolsun abla bu benim adıma şanıma uygun bir resimdi.:uhm:..demek incike kıyak he.....şakkıdı.
yalnız belinayın kıyafetini sil istersen topik kıtlenmesin....:roflol:

NİE KİTLENİOMUŞ BAKİMMMM HEEEE NİE KİTLENİOMUŞŞŞ AYIP BİŞİMİ YAPIOZZZ ALIŞ VERİŞE GİDİOZ İŞTEEEE ÇABUK SÖLE KIRMİM BACAKLARINIII :roflol:

döndük döndükkk hiç bişi yapmadilar çoklafatan olduama ufuğumla koşa koşa eve geldik :)

ah barçman abla ahhh düşürdün bu zillilerin diline beni :)

AYYYYY AYYYYAYYY ÇOK ŞEKERRR ABLAAA BENİ VE UFUĞUMUDA DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN NASILDA BİLİRSİN UFUKSUZ Bİ YERE GİTMEDİĞİMİİİ YAPIŞIK İKİZ GİBİYİZDİR BİZ ONUNLAAAAcoksekeriremsu MERSİ ABLACIMMM ÖPÜYORUM SENİİİİ:1hug:a.s.

:1shok::1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:

kiz süpürgee gülüp durma ayo lterbiyeli kişileriz bizzzz sen bakma barçman ablamin oraya koyduğu resmeee ablaa a yaaaaaaa gelde açikla şimdii nie böle resim koyduğunuuu

:1shok::1shok:anaaaa belinay bu hal ne nan,
la bu kiyafetlerle mi gittiniz alisverise,
taciz veya tecavüze ugramadan dönebildiniz mi eve:roflol::roflol::roflol:

ne var yaa bu kıyafetlerde benmi salağım bence çok şirin kıyafetler ve aykırı birşey göremiyorum fesat çekirge seni:oklava::oklava:

süpürge gece 12'yi geçti saat aklin başka yerlere çalişyioo sus uleynnn gebertcem bak yolcam saçini başini :)

ne var yaa bu kıyafetlerde benmi salağım bence çok şirin kıyafetler ve aykırı birşey göremiyorum fesat çekirge seni:oklava::oklava:

ciddimisin dalga mi geciyon anlamadim kafamçokkarıştı
belinay dese anlarimda sende mi bürütüs:roflol:

ciddimisin dalga mi geciyon anlamadim kafamçokkarıştı
belinay dese anlarimda sende mi bürütüs:roflol:

insan nasıl görmek isterse öyle görürmüş ben sadece şirin pembe kıyafetler görüyorum
ama senin durumunu pekde iyi görmüyorum:roflol::roflol:

insan nasıl görmek isterse öyle görürmüş ben sadece şirin pembe kıyafetler görüyorum
ama senin durumunu pekde iyi görmüyorum:roflol::roflol:

:roflol::roflol:carsidakiler de benim gibi görürlerse
bende, belinayla ufugun halini...jeyyar:roflol:

Back
X