Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim bekliyom en kısa sürede
gel sanada alalım ama kesinlikle modesadan diğer yerler çok pahalı
kelebeğim umut ismi olmıycak ne yazikki
eşim istemiyo ama ben hep umut diycem o ayrı
ortak kararımız yusuf olcak rüyamda görmüştüm o yüzden yusufta kararlıyız yanına ek olarak eymen yada emir olucak daha kesin değil
ben gidip kuran okıyım hatime başladım hala 2. cüzdeyim doğuma kadar hatim etmem lazım pcyi kapatmadanda bi iş yapamıyom
gelirim yine

hımm yusuf emir b&m oğluşunun adıydı demiiiii

kibar ve hoş bi isim
hakkıyla taşıcağına inanıyorum bennnnn

heeee simdi anladim bebegim tamam .

barbicik hoş geldinnnnnn

hoşbulduk kelebekcim bende akşama kadar yattım film izledim dün. tek farkım tek tabanca oluşumdu

inşallah sevdiceğimm geleceumm ayy tımam alalım ama yatağımda beşik olsun
Allah kabul etsin :97:

kızın aklı fikri kıyafet, kombin,trend , 1ol derslerin başlayınca görecem seniii :88:

çok ciciiii
tatlı tatlı huzurlu huzurlu uyur inşlh umutcuk

gecemin kusu selam hosgeldin ilk is günün nasildi tatilden sonra .. masaja ihtiyacin olduguna göre cok ic acici degildi heralde

bugun mutfagimda tamamiyle anadolu esintileri hakim
bulgur corbam
kuru fasulye ve pilav
mor lahana salatasi

bulgur corbasini ilk defa yaptim besin degeri cok yüksek diye selim belki yer saglikli

slm kuşcukk

slm selaytommm
bulgur çorbası il defa duydum :44:

biz bu avşam çiğ köfte yicükkkkkk

selamlarrrrrgeçmişi okuyamadım kızlar çok yorgunumm bana masaj yapan olsa keşkeemm

selamlarrr canımm
ben yapayım masaj çok güzel yaptığımı söylerler

nasılısınız kızlar okulum açıldı ama bu hafta gitmicem dersler olmaz.askerim aramış ama evde değildim
inşallah gene arayabilir.
saçlarıı mayısta boyatmak istiyorum barbinnin resmindeki saç rengi gibi istiyorum yüzümü açar güzel olur gibi geliyoo.siz markafoni trendyol gibi sitelerden alışveriş yapıyosunuz sanırım ben daha hiç yapmadım sadece bakmakla yetiniyorum,güvenli olmaz gibi geliyodu ama bu kadar insan aldığına göre güvenlidir herhalde:26:

selayhus bulgur çorbası nasıl oluyo hiç duymamıştım ama bulgurun her haline bayılırım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…