Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

jonny i cok severim muhtesem oyunculugu vardir amcamizin

barbitom dün senin kalpli kazagi görünce defalarca almaya yeltendigim su kazak aklima geldi

canim ben hep skinny giyiniyorum ya son dönemde onlarin üstünede kalca kismini örten kiyafetler tercih ediyorum o yüzden almadim ama söyle düsünmüstüm bunu diz boyu sirin bir etekle hafif önde iki tane pilesi falan oluyor yaa bide üstüne bu

bol pantolonun yok mu kuşum hiç ? (bu arada dün trendde warmıştı 19 tl ye ahh ahh sabahtan görsem alırdım)
ben olsam bunu bol pantolon ile kombinlerdim

bol pantolonun yok mu kuşum hiç ? (bu arada dün trendde warmıştı 19 tl ye ahh ahh sabahtan görsem alırdım)
ben olsam bunu bol pantolon ile kombinlerdim

bizde genelde pantalon üzerine uzun birsey sIKIntisi var ya hus takintili birazcik
cok nadir giyiniyorum öyle kisa kazak , eskiden giyiniyordum ehr giyindigimde sorun yasiyorduk ama yinede giyiniyordum bu ara cok alistim skinny üstü tunige bende rahat ediyorum acikcasi
birsürü pantalonum var kombinlemedigim dolapta öylece bekleyen

biemcim tally weijl diye bir magaza sanirim mecidiyeköydede var tutimle beraber internette arastirmistik cok ucuk seyleri oluyor cok seviyorum orayi ben...

üstüne, o giydiğin pembe uzun yeleğin siyahından edineblirsinn

sabah zil caldi dedim geldi cilekci amca
ama malesef postaci baska önemli bir kagit getirmis oyüzden postakutusuna birakmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…