Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bazı konularda muhabbetler askıda kalıyor, geçmiş okunmadığı için süreklilik sağlanmıyor, e ne anladım yazdığım şeyden ya da ne anladım bir konudan bahsettiğimden o zaman :26: burası bir muhabbet topiği değil mi :44: tabi ki vakit darlığı ve yoğunluk yüzünden geçmişe bakamadığımız zamanlar oluyor , hoop yeni konuya zıplıyor ,sadece kendimize ait birşeyler yazıyor ya da direkt nasılsınızla muhabbete başlayabiliyoruz.. ama ben bunu topikçe minumuma indirmemiz gerektiğini düşünüyorum ( tabi ki bu önerim, topiğin devamlı takipçileri için )
ben böyle düşünüyorum ve kendi adıma elim yettiğince bunu hayata geçiriyordum ve bundan sonra dahada bir özenle hayata geçirmeye çalışıcam :87:
şu an bunu yazıyor olmam kimseyi yargılamak, eleştirmek için değil uzun süreden beri güzel muhabbetler yaptığımız, çok güzel dostluklar kurduğumuz bu şirin topiğimizin daha sağlıklı , daha lezzetli olması içindir yanlış anlaşılmamak ümidiyle hepinize, Tünaydınlar diliyorum

tünaydın barbi

ben kendi adıma söyliyeyim elimden geldiğince geçmişi okuyup herkese tek tek bişeyler yazıyorum
bazende bam diye dalabiliyorum konuya
çünkü hezman boş olamıyorum başka sorumluluklarımda olduğu için
umarım bu sebeple bende yanlış anlaşılmamışımdır
kkya da sırf burası için giriyorum, fazlaca soğudum diğer topiklerden
nadir , tek tük arada baktığım topikler var ama burası gibi değil

Son düzenleme:
selayım evet sen vero sevdiğin için baktım dikkatlice ama bi elbise dışında beğendiğim bi şey olmadı.elbiseyi de alacak kadar beğenmedim:26: zaten param da kalmadı yetti gari.
gece bi gözlük beğendim 260 tl
bu yaz için kendime güzel bi güneş gözlüğü almak istiyorum
kendiminkinden çok sıkıldım, 3-4 senedir kullanıyorum

kontesim sanırım resimleri yükeldiğimiz sitede sorun var
daha öncede bi kere böyle olmuştu
kurbağa çıkmamıştı ama başka bişi çıkmıştı sanırım

ayburum Allah razı olsun sayende bunlarıda öğrendik olsun yine hiç yapmamaktan iyidir Allah kabul etsin böcüüm

bilmem canım nasip kısmet diyelim
evet tatlım 17-20 mayıs tarihleri arasında bekliyorum :97:
ayy seninkide geçiyor valla, tez zamanda sağlıkla hayırla gelirler inş :98:

herkeş nirdeee

barbişim
tutişim
selayımm
handem
aybuş
ezgim
konteskoo
benimadımyar
hayhay
gecekuşu

:44:

en son topikte tek kalmıştım, çıktım bende , öyle bir geçer zamanki ve papatyamı izledim

herkese iyi geceler
kimseler yok heralde bu akşam
ben de yatıcam birazdan

hoşgeldin handecimm, rastlaşamadık

h.g heheheh her gülün bir tikeni var işte

günaydınnnnnnnnnnnnnn
ve iyi uykular
Günaydın.
dün faceden bi arkadaş ekledim oğluşu maşallah bakmaya doyamadım yaaaa :81:
Gunaydinn zor uyandim
Uzerime alinsammiki
Sanada gunaydin canim
günaydın kızlarr

tünaydınn :80: kızlar önermişler bana bir seçenek kalmamışi arkadaşlara katılıyorum

günaydın fıstıklarrr
selayım
logo
sipidimmm
gloxiii
melek

bu gece üryamda çilek ve kiraz yiyodum

bu arada trenciler trendde sper trençkotlar var 70 lira

ımm kiraz bayılırımmm

ilk okul günün hayırlı olsun şekerimm ,iyi dinle örtmenini, uslu uslu otur, beslenmeni yemeden gelme
kargo orda şuan

biemcim hepimiz yapıyoruz zaten, sırf sana yada x e yada y ye söylemedim canım yapmadığımız şey değil malesef ama minumama indirelim diye düşündüm ben, muhabbetlerimizin tadı kaçmasın havada kalmasın yada kendisine cevap verilmeyen kişi kendini topikte değersiz hissetmesin.. çoğul paylaşımlarımız çok olsun diye
topiğimizi sevdiysende ne güzel, bencede bu topik çok tatlı , çok ballı ve çok "gerçek"

kontessskooo

Sayin barbiveken topigi ben kapatip ben actigim icin geceki en son kendi yazdiklarimi alinti etmiyorum :60

Ayfondan girdigim icinde tek tek alinti yazmasamda tek tek yorum yapar tek tek basaraktan bade dizerekten diyed geyige bagliyorum

Kontessko nasil okul o oyle kuzumm nezaman gideceksin birkac saatmi ???

Ben resim falan eklemedimki bugun kurbaa nerden cikti
Dun husu optum ters etkimi yapti
Benim prensimm kurbami olduOo

haklısın barbişim ... topiğin güzelliği açısından da böyle olmalı .

geçen sene olduğu gibi totomu saran gömleğim şimdi tam kararında duruyor oleeyyyy
yaşasın kilo vermek

bende bu ara yaşasın kilo almak diyorum :86:

alemin çatlağı geliyorrrrr geliyorrr geliyoooooooor prensin kurbağa olduysaaaa ,kurbağayı öp şincikde piyrens olsun bakalım dikkat et çokoprens olmasınn
şahsi algılamayın dedik olummmmm, genel konuştukkkk nasılda övmüş kendünü topiği ilk açan , ilk kapatan bilmem neee :86::86:

ay selayyy varya zati karnım aç gülmekten iyice açıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…