- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.901
kontescan trendde kendinden gönlekli elbiseler var çok hoş benceee
ev konusunda senin renklerin ne merak ettim :26: benim ev hayallerim çok başka işte tasarım mobilyalar bit pazarları vintage mağazalar artı minimalist çizgiler hepsini karıştırmak gerekecektabi para olursa seve seve gezerimmm
xzgim valla ben kalın giyindim kışlık botlarımıda çektim ayağıma içime bir hırka daha giymediğime pişmanmıyım , evetkaçta geliyorsun aşkitomm
logocum doğru tahmin etmişsinbn sana özel msj atarım
kızlar bana basıt bır tatlı tarıfı verın luftennnnn
selamlar kizlar
barbitom düdüklümü yikadim kurulayip kaldirdim bal böcüüm birakmadim
bende nedense ataköy-yesilköy-bakirköyü cook severim cok cok cok severim
barbi iscimi ariyorsunuz kuzum : detayli sormusunda
ben cv mi göndereyimmi ana dilim türkce , ana dil gibi almanca birde biraz ingilizcem vardir
1 ay fransizca kursuna gidip birakmisligim ,2 hafta italyanca kursuna gidip birakmisligimvardir
hee birde TATLI dilim vardir:))
bütün programlara hakimimdir, önüme program koyarsaniz 20 dakka icinde cözmeye calisirim , teknolojiye baliyirim
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)))
Ezgim üzerine SIKI SIKI giyin lütfen girmesin bitarafindan bisey seninde dedigin gibi cikmiyor sonra please(bu ingilizce bildigimi belirtmek icin yazildi)
istanbul benim hayallerimin sehri, orda oturmak icin cogu seyden taviz verebilirdim ,ama imkansiz bir hayal bu
iremde taksimdeymiş erken gidicektim ama aksam annemleri caya cagıralım dedi eşim
ewi toplamam gerekiyor anca snein saatinde gelirim bebeğim
hırka istiyorsan getireyim sana ben
kontescan trendde kendinden gönlekli elbiseler var çok hoş benceee
ev konusunda senin renklerin ne merak ettim :26: benim ev hayallerim çok başka işte tasarım mobilyalar bit pazarları vintage mağazalar artı minimalist çizgiler hepsini karıştırmak gerekecektabi para olursa seve seve gezerimmm
xzgim valla ben kalın giyindim kışlık botlarımıda çektim ayağıma içime bir hırka daha giymediğime pişmanmıyım , evetkaçta geliyorsun aşkitomm
logocum doğru tahmin etmişsinbn sana özel msj atarım
seloşum selim annenlerdemi olacak haftasonu
git tabi bencedee
hayatımda hiç sinemaya tek gitmedim ama birgün denemek istiorum bende :97:
kontesim yok onlar deil balım
bir ara eklerim şimdi bir yandan iş yapıorum :26:
ayy hayır barbım cıkıcam ve bulusucaz
annemler sonucta yabancı degıller kı
bugun gorusucez ozledımm
selamlar kizlar
logocum yatak örtünü birazcik acik renkte se sen cok daha ferah olur diye düsündüm ben canim böyle biraz cok siyah olmus, ama seviyorsundur kendin önemli olanda o güle güle otur
salonunuda görmek isterim bende kahve krem tonlari istiyorum cünkü
ne güzel büyükmüs evin
bizim burda öyle kücük evler 1500 eur dur kesin yani 3000 lira ve öyle bir ev hayal olur bana
bizimkisi sade 65mq kutu gibi ama 3 odam ve mutfagimda ayri
barbitom düdüklümü yikadim kurulayip kaldirdim bal böcüüm birakmadim
bende nedense ataköy-yesilköy-bakirköyü cook severim cok cok cok severim
biem kurs hocasi olmayimi istiyorsun hadi bakalim yusuf kac yasinda selimden baya büyük sanirsam ???
barbi iscimi ariyorsunuz kuzum : detayli sormusunda
ben cv mi göndereyimmi ana dilim türkce , ana dil gibi almanca birde biraz ingilizcem vardir
1 ay fransizca kursuna gidip birakmisligim ,2 hafta italyanca kursuna gidip birakmisligimvardir
hee birde TATLI dilim vardir:))
bütün programlara hakimimdir, önüme program koyarsaniz 20 dakka icinde cözmeye calisirim , teknolojiye baliyirim
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)))
Ezgim üzerine SIKI SIKI giyin lütfen girmesin bitarafindan bisey seninde dedigin gibi cikmiyor sonra please(bu ingilizce bildigimi belirtmek icin yazildi)
kontesim cok genis o giyinme odalari güzelim kaybolursun sen orda ..
sizin evde büyükmüs dublexmi öyle geldi gözüme sanki resimde .. güle güle oturun bitanem
benimde hayalimde büyük ev var bide istanbulda olsun cok isterim
istanbul benim hayallerimin sehri, orda oturmak icin cogu seyden taviz verebilirdim ,ama imkansiz bir hayal bu
hangi elbiseleri diyorsun bibeğimm?
ben şu ikisini beğendim
bluz 13 tl
elbise15 tl
Eki Görüntüle 147067 Eki Görüntüle 147069 Eki Görüntüle 147068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?