- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.081
karlı ve buz gibi bir istanbul havasından herkese selammmm
tv karşısında yorgan altında lokma keyfi yapan bir tuti ile hepinizeeeeee merhabalar efendim...
geçmişi okudum geldimmmm
biemcim sarışın olmuşsun güle güle kullan canım hoşgeldin bizim kervana
bende bugün bişeyler aldım şimdi odamda ferihayı izliyorum..a
haşırttt 130 tl , şua kuaförler ne çok para kırıo beee
6 milyona boya aldım foşur foşur boyuyorum
bende severimde canım karnıbahar brokoi brüksel çok fena kokuyorrr
hadi afiyet olsun
görüşürüz
bm saçlarını boyamışsın merak ettim bi ara gösterirsin msnden
selam kızlar
giremiyorum kaç gündür çok yoruluyorum
özledim sizi artık haftasonu girerim heralde
bmcim saçlarını güle güle kullan çok mu açık yaptın kız
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...odam-oncesi-sonrasi-detayli.html#post17875304
selayim buyur cnm msnde göremedim seni,
kizlar sizin icinde ekliyorum tabi , gelmezseniz darilirim walla
hadi öptümmmmmmmm
selamlarr of misafirler gitti ben de evi topladım ve tam 4 saattir okulun kağıt kürek işleriyle uğraşıyorum yaaanihayet bitirdim ama ben de bittim yeminle haaa
bieemmm sarı mı oldun kuuuuuuanaaaaaa öleece kaldım valla ve de seni hayal ettim ço da merak ettimmm faceye bi foto koy çeksen keşkee
ay ben rüyamı anlatmadım
selayım şimcik rüyamda size gelmişim ama rüya olduğundan o kadar eminim ki hiç böyle bi şey yaşamamıştım önceden.
özellikle unutmayayım da selaya anlatırım yarın diye düşünceler içindeydim rüyada:90:
ferah ve az eşyalı bi ev
eşyalar açık renk
camdan bakıyorum deniz görüyorum ama öyle güzel ki rengi turkuaz,insanlar yüzüyor
denizin ortasında d kumlar var bi sürü kamyon-tır geçiyor ordan
kesin bu bi rüya,böyle bi şey mümkün değil diye düşünüyorum
ben böyle düşünür düşünmez o deniz ve kum yol değişmeye başlıyor (izledin mi bilmiyorum ama 'başlangıç' filminde rüya kontrolleri söz konusudur,rüyanın bilincinde olursan rüya bozulmaya başlar diye bi cümle geçer)
bunu düşünüp iyice emin oluyorum rüya gördüğümden.
sonra sana soruyorum ben ne zaman geldim nasıl geldim diye
az önce geldin diyosun,nasılsa Tr ile 4 saat aramız diyorsun
4 saat ne çabuk geçti diye şaşırıyorum ben filan
çok güleryüzlü ve mutluydun
bana nutella hediye ediyosun,kabı dudak şeklinde:90: bunlarda Tr de yoktur diyosun
bi de tatlı yapıp ikram ediyosun, kekli bi tatlı üzerinde de eritilmiş nutella var yine
bi ara kalkıyorum yerimden , ayaklarım toz toprak olmuş
yıkama ihtiyacı duyuyorum
banyoya bakınırken bi odada selimi görüyorum,uyuyor
gelmişken onu da seveyim diyorum,nasılsa bu rüya gerçekte ben nası gelebilirm ki buralara diyorum
sana banyoyu soruyorum,küvette yıkayabilirsin diyip bana çok canlı mavi renkte bi çift çorap getiriyorsun.
sonrasında bunları giyebilirsin diyosun
bu kadar
alarm çaldı uyandım:86:
ay harbiden biem adam bence seni bi daha yanlız bırakmıcak
partiler saç boyamaları
hadi Allah kavustursun canım sagsalım
bm doğum 23 mayıs görünüyo görüşürüz inş o zamana kadar ben sizin taraflara çok geliyomda hep pazar günleri oluyo bloğuna niye giremiyon bi fikrim yok ama makyaj günlüğüde giremiyomuş facede yazmış biride cookerlerini sil yazmış bu arada gülün hep sende kaldı onun eşidemi yok
benimkiside dışarı çık biraz diyor
ya canım kocimm ya dün telefonda "salata çeşitlerini gördükçe sen aklıma geliyosun" diyo
ben tam bi salata hastasıyım
"senle böyle bi yere taile gitmemiz lazım, çok bunalıyosun evde"diyo :26:
xzgim hayırlı gezmeler sana
yarın içinde kendini çok yorma sonra acısını sen çekiyon dizlerin ağrıyo
kontess rüyan çok ilginçmiş hayır olsun bende bazen rüyada rüya gördüğümü yada onun rüya olduğunu ve unutmamam gerektiğini görüyom aynı sen gibi ama öyle düşününcede rüyam bölünüyo
barbim saçlarını boyamışsın saatler olsun iyice kurut öyle doğum gününe git emi hasta olma
bm doğum 23 mayıs görünüyo görüşürüz inş o zamana kadar ben sizin taraflara çok geliyomda hep pazar günleri oluyo bloğuna niye giremiyon bi fikrim yok ama makyaj günlüğüde giremiyomuş facede yazmış biride cookerlerini sil yazmış bu arada gülün hep sende kaldı onun eşidemi yok
selayım işte hala canıda sıkkındı işyerinde kafa dağıtır
tutim seni hiç kıskanmıyom tamammı bide lokma yiyomuş hıh:84: sen öyle zayıf zayıf gez emi:84:
handecik bgn iş yapıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?