- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.501
hoşgeldin biemmm, övgülerin için saol kız:78:
web sitesi paralı biliyün demiiii
selayhusum ben rengi göremiyorummm :26:
kontescan bu papilerimi istiyorsun :26:
bende en son işte aşk tesadüfleri severe gittim :83:
evet barbim ve selayım 3ünden de istiyorum
bu konuda zevklerimiz sizle farklı biliyorum:90:
benım adım yarcım valla hıc bılmıyorum kı keramık mı :26:
ruyanda mı gordun benı keske hatırlasaydın :26:
gecekusum ruyan cok bombaymıs
benim adım yar inşallah diğer yerden olumlu bir sonuç gelir benimde olumlu bir sonuç istediğim ve beklediğim bir iş var anlıyorum seni şimdiannelerin arka toplaması şu dünyadaki en güzel şeylerden biri heralde, ellerinden öperim teyzemin :13:
doktor konusuna gelince diyeceklerimi tahmin ediyorsundur o Masal günü gelinceye kadar susuyorum bu konuda:97:
Sagol canim; insaallahbenimadımyarımın anneciği yanındaymış ne güzel doktordan güzel haberlerini bekliyoz
Sagol canim; sen de kendine dikkat et canimbenim adım yar iyi bak kendine canım
Amiin canim benim; insaallah... birlikte gitmemiz daha iyi olacak canim, haklisin...Benim adim yar canim insallah doktordan sevindirecek haberlerle cikarsin .. Esinin yaninda gelmeside cok hos destek olur sana .. Dua ediyorum senin icin canim
ben en son touriste gitmiştim arkadaşımın ısrarıyla o zaman ken gideli 6 gün olmuştu, şuan 3 ay geçmiş durumda nerdeyse düşün yani o kadar eskiyim[/B]
kizlar percem uzun oval suratlara gider deniyor benimkide öyle bana gider degilmi söyle düz bir percem ??
cok cekiniyorum saclar cok düz oldugu icin en ufak bir hatayi bile gösteriyor
Selam sekerlerrr
Dün gece biraz gecmisi okumus alintilamistim, ama cok uykum oldugu icin cevap yazamamistim;
simdi alintilarla devam ettim hemen... yani bugünün gecmisini okumadim henüz...
Amiin canim insaallahDün aradilar; ise almak istiyorlarmis beni, ama cuma günü büyük toplanti olacakmis; kesin karar orda verilecekmis... tek problem, simdilik 6 aylik; sonrasi ne olur belli degil... hayirlisi olsun artik... kaderde kismette ne varsa o...
Insaallah senin istedigin yer olur
Sagol canim; hem annem icin hem de doktor konusu icin... artik iki güncük kaldi ...
Sagol canim; insaallah
Sagol canim; sen de kendine dikkat et canim
Amiin canim benim; insaallah... birlikte gitmemiz daha iyi olacak canim, haklisin...
Dualarin icin de Allah senden razi olsun canim
ben ona gitmedim görümcem direk en sonu söylemişti :90::90: daha doğrusu ağzından kaçırıd
akşam gitmek istiyorum ya sonraya merak ediyorum :87:
ben nedense o filmi hiç merak etmiyorum :26:
özcan deniz ve deniz çakırı birbirine hiç yakıştıramadım
özcanın entelleşme çabalarından biri olarak görüyorum filminide, cool adam tavırları falan
samimi gelmiyor bana
mahsun gibi değil bence
mahsunda kendini olmadığı bir adam gibi gösterme niyeti yok bence, çok coolum karizmayım ıssız adamım ayaklarına yatmıyor , neyse o
ayy ne eleştirdim özcan denizi sanki dedemi öldürmüş
sana iyi seyirler canım
ben en son touriste gitmiştim arkadaşımın ısrarıyla o zaman ken gideli 6 gün olmuştu, şuan 3 ay geçmiş durumda nerdeyse düşün yani o kadar eskiyim
hımm zevk meselesi değil aslında :26: yani ben severim bu modelleri ama ben ayakkabıları eleştiricem ilk 2 yi çok dezavantajlı gördüm çünkü;
1- oxford modeline benzetilmiş, ama sadece benzetilmiş bence oxfordun yandan yemişi gibi duruyor
2- kotların altında falan düşünüyorum bu botu modeli belli olmazken yani, çok basit ve eski duracak :26:
hosgeldin benim adim yar ne güzel haber ise alacaklarmis sevindim..
bende cok heycanliyim kuaför icin
tatli acik bir kahve tonu istiyorum kesinlikle kirmizisi turuncusu olmayan bakalim artik
Hosbbuldum Barbiem; insaallah canim
Ah ah sacrengim dedim de derdim depresti: o kadar cok beyazim var ki
ne yapacagimi bilemiyorumCözüm cok basit, "boya" diyeceksiniz, ama
ben kimyasal boyalara karsiyim; e bitkisel boyalar da beyazlari kapatmiyor
gibi birsey :26: Mecbur boyamam lazim... simdiden baslayinca boyamaya artik
bi ömür (Rabbim ne kadar ömür verdiyse tabii) boyu boya dur... offfff...
Selayim kuaförden sonra resim cek koy face`e
2 de paçayı içe sokunca güzel olcak bence:86:
ilkinin farklı rengini istiyorum,düz taban rahat olur diye şey ettimdi
Detayli inceledigin zaman hic kullanasin gelmiyor canim ya. Idrar torbasi kanserinin en büyük nedenlerinden birtanesi kimyasal boyalar mesela. E birde böyle erken baslayinca cok daha zararli...canım 2 ayda bir 3 ayda bir boya yapıcaksın :26: neden bu kadar karşısın kimyasal boyaya tamam zararllı ama :26:
Detayli inceledigin zaman hic kullanasin gelmiyor canim ya. Idrar torbasi kanserinin en büyük nedenlerinden birtanesi kimyasal boyalar mesela. E birde böyle erken baslayinca cok daha zararli...
Ayrica ben takintiliyim bu konuda; benim herseyim bitkisel ve organik; kremlerim, makyaj ürünlerim, sivi el sabunum, bulasik deterjanim vs. vs.... paraben alerjim de var; cogunda da var paraben...
Normal el sabunuyla yikarsam bi kac gün ellerimi hemen kurumaya catlamaya basliyor mesela...
Ama baska carem yok; mecbur boyuycam galiba...
Ayrica hemen sigarayi birakiyorsun; fal da baktirmiyorsun; emrediyorum o kadar
Sagol Selayim; bakalim, daha kesin cevap cuma gelecek ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?