- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.661
kontesim bence sen birak kiyafeti bir dolap al kendine
sagol canim evet fikir edineyim bakalim ne diyecekler bizim ikoncanlar
ben bu cumarteside ise gidecegim birde artik daha fazla calismak istiyorum haftada 2 gün falan daha
selimin kresine sordum sali günleri 5 e kadar birakabilirim dediler , bende is yeriyle konusup eger olursa
pazartesileri saat 1 e kadar salilarida saat 4 e kadar calisacagim bakalim kismet tabi bunlar benim planlarim is yeri bu kadar saatle oynamama izin verirmi oda ayri bir konu
onlar bana pazartesi ve sali hemen basla diyor ama saat 6 ya kadar calismami istiyorlar benimse selimi birakacak kimsen olmadigi icin bu teklife evet diyemiyorum malesef...
eger is benim istedigim gibi olursa selimi cumalari krese göndermiyecegim oda sali gününün özürü olmus olacaksali günleri onu kreste uzun biraktigim icin cuma günü ödesecegiz
ay ben gecelikle uyuyamıyorum o yüzden ilkini eledim
eteği zaten baştan eledim
nasıl uyuyosunuz gecelikle ya ben üşüyorum oram buram açılınca
gerçi sizin ısıtıcılarınız var yanınızda:76::76::76:
selayım matematik sorusu gibi olmuş planın
spaydi dikimden cok anlamam ama bunu ezgimin gelinliginde sahit olduk istedigi gibi olmadi cogu yeri bu gelinligin etek kismida zor biraz yapabilirlermi bimlyiorum ??
sıpıdıcım gelınlık bakmaya gıdıcem demıssın cok heyecanlı
gonlunce olsun hersey umarım hazırlardan begenırsın
dıktırmeyı tavsıye etmıyorum
pronovıasa kesınlıkle bak derım guzel gelınlıkler var
KIZLAR ben bu kahkulleri 1 cm daha kisalttirsammiki cok gözüme geliyor gibiler yaa
kontesim elbise cok klasik geldi bana
selayım rahatsız ediyorsa azcık kırptır
ben de geçen gün kırptırdım
hg biem rüyan hayır olsun inş
barbim elbise yorumunla içimi rahatlattın teşekkürler
selayım bazen klasikliğim tutuyor ya ,etek üstündeki zımbırtı çok hoşuma gidiyo,mutlaka edinicem bu tarz bi elbise
deminden beri giymek istediğim bluzu arıyorum,ter içinde kaldım sinir oldumher yer birbirine girdi ama hala daha almak peşindeyim
sagol canim evet fikir edineyim bakalim ne diyecekler bizim ikoncanlar
ben bu cumarteside ise gidecegim birde artik daha fazla calismak istiyorum haftada 2 gün falan daha
selimin kresine sordum sali günleri 5 e kadar birakabilirim dediler , bende is yeriyle konusup eger olursa
pazartesileri saat 1 e kadar salilarida saat 4 e kadar calisacagim bakalim kismet tabi bunlar benim planlarim is yeri bu kadar saatle oynamama izin verirmi oda ayri bir konu
onlar bana pazartesi ve sali hemen basla diyor ama saat 6 ya kadar calismami istiyorlar benimse selimi birakacak kimsen olmadigi icin bu teklife evet diyemiyorum malesef...
eger is benim istedigim gibi olursa selimi cumalari krese göndermiyecegim oda sali gününün özürü olmus olacaksali günleri onu kreste uzun biraktigim icin cuma günü ödesecegiz
günaydın
xzgim pudra şekerinidemi evde yapıyobarbimde yapıyomuş ben çok tembelim heral
siz anlıyorsunuz dikimden falan böyle düşünüyorum altını ama nasıl olur yani olur mu.
ön bu model. tülden.
arkada böyle yine tülden
tunaydın kızlar
aslında 10 da uyanmıstım ama kendımı uyumaya zorladım salak gıbı kalktım yıne
bende ruyalar gordum ama hatırlamıyorum senınkı gıbı degıldı ama selayım
buarada ruyaların en uzunu 8 sanıyemıs yanlıs hatırlamıyosam ne ılgınc
sıpıdıcım gelınlık bakmaya gıdıcem demıssın cok heyecanlı
gonlunce olsun hersey umarım hazırlardan begenırsın
dıktırmeyı tavsıye etmıyorum
pronovıasa kesınlıkle bak derım guzel gelınlıkler var
gecelıkler cok sırın amaa benım dunya kadar var alamam artık
xzgim canim tunaydin...
bende demin senin gelinlikte yasadigin sorunlardan bahsetmistim sende gelip yazmisin hemen :)
barbim evet canim güzel mallari var ama cok pahalilar yaaa
o daha ucuz hali normalde birazdaha pahali
bu cumartesi bakıcaz işte. nişanlıkta diktirdim çok memnun kaldım.
ama bu kez şans benden yana olur mu bilmiyorum :44: önce hazır modele bakıcam.
ama modelim kafamda çat pat belli olduğu için hazır modeller beni cezbetmiyor.
zamanı uzun tutmak istiyorum. ki beğenmezsem baştan yaptırabiliyim. sanırım yine direk Fatihe giderim.
en güzel gelinlikler orada
canım onceden yaptırayım olmazsa yenıden yaptırırımı unut bence
onlar kandırmaca ısın ıcıne gırınce yapmıyolar tam tersı dugun gunune yakın verıyolar
zayıflıyosun falan dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?