- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.841
Sen hemen yanlis anladin beni , tabikide kapalilarda ozen gostermeli , boyatmali vs vs zaten kendini mutlu etmek icin yapiyor insan bunu .. Ama az bisy dibi bu kadar sorun etmeni anliyanadim vallahi o yuzden yazdim.. Yoksa ki ne hafif makyaja nede modern $Ik kapaliliga karsiyim ..
Tabiki sende kadinsin , hem bence cok guz bir kadinsin , her ne kadar 1 haftalik dibin gelmis olsa bile
Barbitommm ask bocuuum hosgeldin .... Bartinlara gelmisin hizla adanaya gidiyoruz.. Ordan tutisimin adanalisinida bindirek trene :)?
Herkese selam pek okuyamadim selayim topigine ucuyorum:81:
Ortak karara varmisiz biemcik :) alinmamana sevindim ...
Kontesim o topik tam senlik her sabah fikir sor orda
Nasil gecti gunun acep ??
Barbitomda asagiyi okuyor :))
heyy heyyy taksi
bütün işlerim gittiii aksi
heyyyyyyyyyyyyyy
hey taksiiiiiiiiiiiiiiiii
size heyyy diyim derken aklıma bu şarkı geldi
handeciğim geçmiş olsun canım, Kendimiii "topiğin turbu (turp)" ilan ediyorumhala hastalanmadım
aybuşumunda iğnesine gözüm höö oldu
xzgimmm dayanıyorum bidenemojelerini kuruttunmu sonunda nereye gidiyorsun bugün bakıyım
selayhusum topiğin hayırlı olsun kuşum , eınsteinim benimmkırışıklık bendede var
biem menekşeninmorutasarımınlordudiye bi site ismi tasarladım bende
kontescannn şu an aşkıylaaabende bugün sizdeyim ama bal Şafak BARTINNN :92:
Gloksicim sanada selam canım
Kizlar size bisi diyeyimmi .. Hus oyunkolik, sabah erkenden kalkti city ville oynamak icin , kira toplayip yukleri trene vercem diye , ben desem kalkmaz
Kontesko bugun kalacak demi ... Enisteye hurmetler::86:
Bugun bitane hali gordum kizlar aksama resmini paylasacagim sizinle , sade iki ayni renk dalga seklinde , eve acik hali koyamiyacagim icin bunu dusundum ..acik kahve bej arasida koltuk dusunuyorum demistim yaa oyle iste
selamm çotanaklarımmmmof çok yorgunnum hiçsevmiyorum nöbetçi olmayı yaa
ezgicimm canım rüyan çok ilginçmiş vala ben çok korkarım iğneden:18:
selaycım topiğin hayırlı olsun canım alıntıları halledeyim hemen uçuyorum topiğine:hahah hus a sordum bordo sürsün yakışıyo dedi16:bu arad benimki de o oyuna vermiş kendini yaa,habire arsa alıyo,pembe panjurlu ev yapcam sana hatunnum dio beleş evi bulup oturmaz mıyım ben heee
bm cim saçların hızlı uzuyor demekki canım az sabret alışır gözün dipe debu arada isim konusunda seçeneklerde ben de kararsız kaldım aklıma ilginç bir şey gelirse söylerim ana.
kontess aşkının yanına ç ne geziyon burdaaaaşaka bi yana her şey yolundadır inşallah kuzum bu arada trend bana mail atmış kontes yok hayatından şüphe ediyoruz diee
geçmişi doktordan gelince okıycam
iğnemi vurulmaya gidiyom
pcyi daha yeni açtım kapalı olunca ancak ev işi yapıyom
gardırobu düzenledim güzelce büyük bi yük alktı üstümden
şimdik kaçıyom öptüm
B&m canım bende halk eğitimin dikiş kursuna gitmek istiyorum ama becerebilirmiyim biliyorum ya çok merağım var böyle dikiş dikenlere hep özenirim
canım şahane olmuş diktiklrtin ya hele yeleğine bittim yani
güle güle giy güzel günlerde
bereciklisin maşallah darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?