- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.181
herkese iyi pazarlaaar
ya dün hava ne güzeldi bugün dışarı çıkarız diyoduk hava berbat oldu oturuyoruz evde
birazdan öğrencim gelecek o gidince kuaföre gidicem saçımı boyatıcam
barbim müstakbel eltinle buluşacakmışsın iyi eğlenceler canım sana da
hayhay nerelerde ki doğurdu mu ki acaba :26:
hehe
evet kontesim valla hepsiniş olmasa da genel olarak geçmişe bakıp yorum yapmaya çalıştım
valla şöyle bir renk istiyorum ama inşallah kuaför anlar ve yapabilir
bende cok merak ettım senı askım
benım mı belım ınce hahahahhahahahha
belım en kalın yerım
ıyı eglenceler barbımmm
selam kızçeler :80:
nasılsınız görmiyeli :44:
biz de kocişle kahvaltıya gittik,ordanda vatan bilgisayara,ihtiyaçları alıp evceğzimize geldik,size bi bakayım dedim
barbi de eltisine gidiyomuş,benim eltim yok kiii
çok üzgünüm çok
dün lale devrini izlememiştim şimdi ona bakıyım...
görüşürüz kızlar
v.a.s gloxx
biz ödevimi yapıyoz aşk ile :90::89:
arka planda da belgesel açtım
okyanus içini anlatıyor kadınla adam
çok dinlendirici
barbim özel saç parfümleri var kuu duymadın mııımenekçe yağı için de doğal saç parfümü diolar. sen de sigara kullanıosun bak banyodan sonra uçlarına çok az bişey sür şerepsizim sigara dumanı bile işlemiyo
daha benimkiler bana alyans ve söz kıyafetim dışında bişi almadılaraman ağzımızın tadı bozulmasın da bişey istemem
misafirim vardi kizlar hus un erkek kardesi ve kuzeni geldiler uzak mesafeden geldikler yemek falan yedik simdi onlar disariya ciktilar mac izlemeye gittiler evde rahat bagiramayiz diye
gecekusum iyiiyim canim sagol senden naber
handem boyattinmiki acaba sacini ??? bugunmu gidecektin canim ???
renk cok hos sana acik renk yakisiyor zaten merakla bekliyoruz canim
barbitom bende seni özledim yavru kusum
mankenim munkenim , selimin babasından sonra selim ve annesi kopardı beni
ben benden gittim gideli...
kisilik kaybi selim varsa bende varim o kadar yani
manken görmüs beni yüz beden mankeni kendisi :))
bu yerde amma romantikmis askerin gelince gidersiniz bebegim ne kaldiki surda 2 ay ´düsün mart ayina gelmisiz yani
miso ne demek kuşkam:26: benim sinirim 1ol için birikiyor du senkontessss kıyamam inşallah bu ay ağrısız sızısız geçirirsin özel dönemini canım sinire yapcek bişi yok zatisinirini alttaki misolardan çıkar rahatlarsın ayrıcanaaa ben takı toka çok severiimmmm bu rada daha önce de sormuştummmm filmleri hangi siteden indirip izliyon kuzum?
barbim özel saç parfümleri var kuu duymadın mııımenekçe yağı için de doğal saç parfümü diolar. sen de sigara kullanıosun bak banyodan sonra uçlarına çok az bişey sür şerepsizim sigara dumanı bile işlemiyo
handecimm saç rengi çok hoşuma gitti inşallah istediğin sonucu alırsın
daha benimkiler bana alyans ve söz kıyafetim dışında bişi almadılaraman ağzımızın tadı bozulmasın da bişey istemem
senin şu polyanna hallerine bayılıyorum
her ortamdan kendine bir güzellik buluyosun
küçük bekar odanda , üstelik hergün aynı yerde olmana rağmen hergüne bir ekşının var
film izlemek huzur veriyor kitap okumak
ya da kendine bisküvi çay yapıp oturmak mutlu ediyor
ne güzel bişey, en güzel bişey
off hergun mac var bızımkısıde mac ızlıyor bende utu yapıyorum fılm eslıgındemisafirim vardi kizlar hus un erkek kardesi ve kuzeni geldiler uzak mesafeden geldikler yemek falan yedik simdi onlar disariya ciktilar mac izlemeye gittiler evde rahat bagiramayiz diye
gecekusum iyiiyim canim sagol senden naber
xzgim erken kalkmisiniz bugun uyusaydin yarin kalkardiniz sabah bebegim niye zahmet ettinizki
handecim hava kötü ama çok çok souk deil sanki cuma falan daha soğuk gibiydi :18:
saçlarını boyattınmı :26: çok merak ettim
bayan olsenın göz rengi harikaymışşşen sevdiğim göz rengi
beli en kalın yeriymiş
bugün keşke bekar olsaydın diye hayal kurdumsinemaya giderdik dedim xzgicanıma bu yağmurlu havada sonrada rahat rahat nikotin tüketimi yapabiliceğimiz biryere kahve içmeye :97::97:
gloksinya sen vatana gittik diyince aklıma benimki geldi, benimkinin en sevdiği pazar gezmesi vatan computer gezmesidir, aman ne romantik
bende 3 elti var , birini veriyimmi :86:
senin şu polyanna hallerine bayılıyorum
her ortamdan kendine bir güzellik buluyosun
küçük bekar odanda , üstelik hergün aynı yerde olmana rağmen hergüne bir ekşının var
film izlemek huzur veriyor kitap okumak
ya da kendine bisküvi çay yapıp oturmak mutlu ediyor
ne güzel bişey, en güzel bişey
kız ilk defa duydum yeminletamam balım hemen alıcam menekşe yağı
özledik seni aşkım
işte dediğim sadece çift kişilik özel sinema , resmini buldum süpermşşş
ay çok duygulandım çaklıtım benimmm
off hergun mac var bızımkısıde mac ızlıyor bende utu yapıyorum fılm eslıgınde
kurban oldugum bekar olmam gerekmez ıstedıgın zaman gıderız yıne
bızımkısı gıdıcek ya sehırdısına ozaman ıstedıgın seyı yaparız gelır kalırsında bızde bol bol kahve ve nıkotın eslıgınde dedıkodu yaparız :86::86:
ayy sinema çok ciciymiş barbim,bayıldım bayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?