Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yptırdım geldım taktılar yerıne
selayım hus ıcın dıslerını sordum
tanesı 1 mılyara yapıyorlar dıger yerlere gore daha uygun
bı saatte yapılıyormus ayrıca
eger cene rontgenı varsa maıl atın bakarız dedıler
buarası sarıyerde dıs hastanesı

Allahım akşamdan beri geçmişi okuyorum, sonra birden zırt telefon geliyor :37: yarım saat konuşuyorum ,kapıyorum geliyorum yine tel geliyor :37: Bir bitiremedim geçmişi :50: Ken nöbetteydi , akşamüstüde boştu sürekli arıyor arıyor :102: kafamı toplayamadım bi offf :37:

Son düzenleme:
kısaca özet geçmem gerekirse; ( malesef ! :37:)

kontescim mamalar harika görünüyorrr
xzgim bay s daha iyi sanırım geçmiş olsun, seninde sabahın 6sında şekerle ne işin vardı be bebişim :50: sanada çok çok geçmiş olsun
selayhusum bir çekilişe katılıyor sanırım sonuca bağlandımı okuyamadım ama bağlanmadıysa bol şans diliyorum sana aşkitom
b.adım.yarcım oh aman ne güzel bir iş yeriymiş o :48: kebap valla :7: tekrardan hayırlı olsun
tutişimmmm dolappını almış herhalde :34:
gecekuşuna özel mesaj atazayimmm :26:
gloksss neden veda etmiş bize :26:
aybuşum tansiyonun düzelmiştir umarım, puset içinse aybiki tebrik ediorum :46: evet sizin oralardaydım bebeim megakentin orda :3:
biemin trençine yorum yapmışmıydım hatırlamıorum :26: ama çok çok beğendim marifetli bebek :46:
handeciğim demek müdirendenden rahaysızsın son zamanlarda kaderimiz ne çok benziyor bende müdürümden rahatsızım hatta nefret ediorum kendisinden :47::47:

kendımı temızlıge vermıs bıtırmıs gelmıstım
tatlıya baslıcakken sızlerı gordum ıcım kıpırdadııı :27::27:
mıllet oazartesı temızlıgı yapar bende bı cınslık var herhalde :52:
ya barbıtom tam yatıcaktım dur dedım bı seker yıyım
yıyıs o yıyıs cıktı gıttı :27:

selam canlar...
xzgim geçmiş olsun dişlerin için :14:nefret ediyorum o şekerlerden...eniştede kulunç çıkmış sanırım benimde geçenlerde omuzum ağrıyo diyordum ya kulunçtan ağrıyordu annem hep sıcak havlu koyuyordu ona en iyi gelen sıcak havlu canım varsa evde lasonil sür ondan sonra sıcak havluyla ört ....
barbim uğramış hayırlısı olsun canım evi taşıyorsunuz sanırım....
selayım uğramış pizza falan yemişler oh afiyet olsun....
ayburcum demek alya bebişin pusetinde artık umut bebek yatacak hadi bakalım hayırlısı olsun canım...
kkontescim misafirlere yaptığınız yiyecekler harika gözüküyor ellerinize sağlık canım...
biemcim dün yusuf paşayı uyutmaya çalışıyorsun sanırım ben olsam kendimi uyuturdum çocuk yerine haha:1:
benim adım yarcım ne kadar güzel bir iş yeriymiş o öyle sana bol şanslar ve başarılar diliyorum canım şirkette birde kuaför salonu olsa tam olucakmış:1:
handem gelmiş demek iş yerinde trendyola bakıyorsunuz:1: aman en iyisi valla canım boşver...
gloxinyacım arada uğrayacakmış sanırım:44:
logocuk hafta sonu diye gelmiyor sanırım:44:
kuşkam hala gitmedinmi sen tam sopalıksın heeee bence aksatma kuşum bu tarz şeyler aksatmaya gelmez:50:
juliacık dün selam vermiş sanada selam olsun:3:

bendeki havadisler pek iç acıcı değil benimkinin babasını hastaneye kaldırmışlar bu sabah keyfimiz yok pek:14:bende odamı yavaştan boşaltıyorum her yer her yerde bir krem için kutudan kutuya atlıyorumm nerdeydi diye iğrençççç ötesi karışık...badana yapılıcak odama gri boyatacağım odamı beyaz mobilyayı en güzel gri gösterir diye...aslında lila rengi boyatayım diyordum fakat ben evlenince benim odama kardeşim geçecek o yüzden liladan vazgeçtim :50:şimdilik benden bu kadar canlar gözlerim çok ağrıyor geçmişi okudum size yazayım dedim birazdanda yatarım sanırım hoş yatıncada uykum kaçıyor...hepiniz sağlıcakla kalın...:80:

tutim sağol yavrum:21:
geçmiş olsun,neyi varmış peder beyin?
gri giyimde severim ama duvar gibi büyük alan için çok negatif bir renk değil mi?:18:
iç açıcı bi renk tercih et bence

hg barbitommm
kelime oyunu izliyordum sıkıldım geldim:27:
ohh ken hep arıyorrr işte dha ne istyorsunn:23:

bugünde bi rahat vrmedi valla :27:

kendımı temızlıge vermıs bıtırmıs gelmıstım
tatlıya baslıcakken sızlerı gordum ıcım kıpırdadııı :27::27:
mıllet oazartesı temızlıgı yapar bende bı cınslık var herhalde :52:
ya barbıtom tam yatıcaktım dur dedım bı seker yıyım
yıyıs o yıyıs cıktı gıttı :27:

hehehe sen ayrı bir dünyasın bebeim :1:
o saattemi yatıyordun :26:

şu dünkü mamalar bitse de rahatlasam
gidip geldikçe yiyesim var off:18:

:60::60:buna koptum

tutim sağol yavrum:21:
geçmiş olsun,neyi varmış peder beyin?
gri giyimde severim ama duvar gibi büyük alan için çok negatif bir renk değil mi?:18:
iç açıcı bi renk tercih et bence

kayınpederim solunum yetmezliğinden yatırılmış hastaneye canım ama iyiymiş çok şükür...
aslında beyaz boyayacaktım ama mobilya beyaz,duvar beyaz hastane gibi olucaktı...gri öyle çok koyu bir gri değil zaten cnm...açık gri...

selam canlar...
barbim uğramış hayırlısı olsun canım evi taşıyorsunuz sanırım....
bendeki havadisler pek iç acıcı değil benimkinin babasını hastaneye kaldırmışlar bu sabah keyfimiz yok pek:14:bende odamı yavaştan boşaltıyorum her yer her yerde bir krem için kutudan kutuya atlıyorumm nerdeydi diye iğrençççç ötesi karışık...badana yapılıcak odama gri boyatacağım odamı beyaz mobilyayı en güzel gri gösterir diye...aslında lila rengi boyatayım diyordum fakat ben evlenince benim odama kardeşim geçecek o yüzden liladan vazgeçtim :50:şimdilik benden bu kadar canlar gözlerim çok ağrıyor geçmişi okudum size yazayım dedim birazdanda yatarım sanırım hoş yatıncada uykum kaçıyor...hepiniz sağlıcakla kalın...:80:

h.g tutişim henüz taşınmıyoruz :44:
geçmiş olsun canımm neden kaldırmışlar hastaneye :26:
odan yeterince güneş alıyorsa açık gri hoş bir renk olabilir duvarda :34: offf o dolap yerleştirme işleri :37:

hepinize selam kızlarr moralim çok bozuk :14:tam zayıflamaya başladım derken yine aldım kilo :59:nasıl bir bünyedir anlamadım gitti yarından itibaren yine başlıyorum hiç sevmiyorum bu ara kendimi:59:

ay bana kilo deme
asabım bozuluyor:14::36::36::36:

:14::14::14::14:
sabah yarım ekmek tostu götürdüm afiyetle :57:ay biri de demezki motive etmez beni verirsin filan diye her gören aaa ne kadar kilo almışsın yine diyorlar ben bunları duyunca daha çok yiyorum bugün 3 kutu altın çilek siparişi verdim bakalım onlarda biraz destek olur belki bana ben de böyle pat diye konuya girdim hemen kızlar kusuruma bakmayın lütfen

Back
X