Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim malum kkafam turşu oldu okadar çok geri kaldımki
ben bikere daha kolaçan yapayım topiği
yoksam dur dur anladım beyaz pantln ok
he yaa daha cevap yok dimi

benden bi tane yok yazmıştı ya la
dün başka arkadaşlara özel mesajdan taciz etmiş, yetmemiş topikte yazmış, yazdığını silmişler
hırsını alamadı belli kaydirigubbakcemile

barbimin bluzuna ben de bayıldım :asigim:
biliyon ben puantiye seviyorum :teytey: belgin doruku hatırlatıyo nedense bir de sempatiksalakcinni
aretliğime de çok yakışmış maşallah :hooray: cokacimcoook :nazar:

geldi buraya bidefa ben gördüm aklinialirimsmile yerimseniben
mağaza mı vermişti terziye nunişim fisfisfis
kızım elbiseye sahip çık mahvetmesinler, hem kırmızı hem ucuz delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Allah aşkına burdan hanginize giydiğiniz yakışmıyo bunun kankalıkla bi alakası olamaz :dilcikar:
çok güzel çotluyorsunuz işte delikafadulden
herkeste illaki beğendiğim bişey oluyor, ha aksesuar, ha fizik, ha kıyafet :içelim:

seni manyak ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hem kırmızı hem ucuz :roflol::roflol::roflol:
üç kuruş az verdim kırmızı aldım aretliğim tersi oldu bu sefer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aha buraya dadanmış şoklarım boşunaymış :roflol:

bizde seni beğeniyükk herpişeyini :jeyyar::jeyyar:
sanada alim puantişli badimden yollim kaydirigubbakcemile4

seni manyak ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hem kırmızı hem ucuz :roflol::roflol::roflol:
üç kuruş az verdim kırmızı aldım aretliğim tersi oldu bu sefer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha buraya dadanmış şoklarım boşunaymış :roflol:

bizde seni beğeniyükk herpişeyini :jeyyar::jeyyar:
sanada alim puantişli badimden yollim kaydirigubbakcemile4
kırmızının lanetine uğradın aretlik eyvahedigeldismile
doru ya hiç kırmızı 3 kr eksik alınır mı fazla verecektin sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he al da yolla bi zahmet :delphin: nezaketini yirim senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok la beğendik dedik, yakıştık dedik tamam, daha fazlasını demem için rüşvet vermene gerek yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hee pardon nikonum
valla kafamın içini görmeniz lazım kafamçokkarıştı
bidaha kkdan ve sizden ayrı kalmakmı :olmaz:
evet, hele de habersiz :mymeka: kafam kazana döndü bu kız nerde diye, arıcaktım artık nerdeyse kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream:

kankalar tesekkür ederim size :1: benim kiyafetlerime yorum yaptiniiiz icin :1: hus siradan :dance: bas bas etiketi ka ka yaa bidahami gelecen dünyaya barbim orda cevabi bende bekliyordum malum otururuz izleriz diyordum ozanlarin atismasi gibi :1:
kirmizi yazili yorumunda bittim kih kih

he he o :1:

benden bi tane yok yazmıştı ya la
dün başka arkadaşlara özel mesajdan taciz etmiş, yetmemiş topikte yazmış, yazdığını silmişler
hırsını alamadı belli kaydirigubbakcemile

içimde patlıcağına dedi Allah Allah daldı :roflol: :roflol:

kırmızının lanetine uğradın aretlik eyvahedigeldismile
doru ya hiç kırmızı 3 kr eksik alınır mı fazla verecektin sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he al da yolla bi zahmet :delphin: nezaketini yirim senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok la beğendik dedik, yakıştık dedik tamam, daha fazlasını demem için rüşvet vermene gerek yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet, hele de habersiz :mymeka: kafam kazana döndü bu kız nerde diye, arıcaktım artık nerdeyse kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream:

şu şekilde yazmak sana ne anlatiyiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lanet budur :roflol::roflol::roflol::roflol:
rüşvet budur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
beğenilme arzusu budurrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::

kankalar tesekkür ederim size :1: benim kiyafetlerime yorum yaptiniiiz icin :1: hus siradan :dance: bas bas etiketi ka ka yaa bidahami gelecen dünyaya barbim orda cevabi bende bekliyordum malum otururuz izleriz diyordum ozanlarin atismasi gibi :1:
kirmizi yazili yorumunda bittim kih kih

aa öylemi yazmışş :2: :roflol::roflol:

bende gardimı almıştım ama boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

barbim bisi almamadim kiz yazdiklarindan gardimi almistim ne demek
bas bas etiketi kk ya bidahami gelecen dünyaya bunu ben etiket yaptim bugun ne giydine , bi etikette benden olsun dedim :1:

gardımı almıştım demek şöyle bişi oluşucak duruma kendimi hazırlamıştım savaş boyalarımı sürmüş menzilime çekilmiş düşmana odaklanmıştım tarzında bişeyy :1ninca: :delphin:

helali hoş olsun etiketin delikafadulden

gökyüzünde kara kara bulutlar dolaşıyo
anam dün gece neydi yaaa nasıl şimşek çakıyodu
markete gitmem lazım eski binama gitmem lazım en iyisimi fazla yağmura yakalanmadan gidip geleyim
yoldada düşüneyim topicte yazılanları süzgeçten geçirim
yavvv çok ilerletmeyin topiği:olmaz:

şu şekilde yazmak sana ne anlatiyiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lanet budur :roflol::roflol::roflol::roflol:
rüşvet budur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
beğenilme arzusu budurrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
ge ber cemmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yemin ederim o yazıları okuyamıyorum, bi olay olmuşsa, o da zar zor :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
vala bazen kıyamıyorum ama bi bakıyorum hop gene uçmaya başlamış delikafadulden
anlayamadım onu vala :uhm: o da bi renk barbim öyle bakıyorum delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seni seniiii bu kadar bi anlatım olurdu:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey
ama var ya onun laneti hiç kimseye zarar vermemiştir bana verdiği kadar
ben yeni üyeyken beni o sanmışlar göya biliyon mu puahahahahahahaha delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kizlar bende misafirlige gidecegim bugun mesaj yazan arkadasa :1: simdide kalkiyorum yemegimi falan yapayim aksama hazir olsun sizleri öpüyorum görüsmek üzere bebekler
nikonum hayatta inanmam :1: essahmi oldu bu olay
ayburum biran önce git evet yagmura yakalanmadan cabucakta gel

selamun aleyçüm bağyanlar xzgim mesaj attı fazla ilerletmeyin topiğ dedi birde selamı var tekirdağa gidiceklermiş enişteyle bugün haberiniz ola...
ne oli burda gene yinemi kavga var biri beni aydınlatsın....

anaam bi ütü yapıp geldim neler kaynatmışsınız öyle,
ayburcum face de videoya yaptığın yorumu silmem gerekti canım nolur kusura bakma :kedi: burasıyla ilgili olduğu için barbimiz kim gibi sorularla karşı karşıya kalmak istemedim canım kaydirigubbakcemile3

gardımı almıştım demek şöyle bişi oluşucak duruma kendimi hazırlamıştım savaş boyalarımı sürmüş menzilime çekilmiş düşmana odaklanmıştım tarzında bişeyy :1ninca: :delphin:
helali hoş olsun etiketin delikafadulden
aman aretliğim yapma nolur mafoldumben
ben sensiz naparım ha mafoldumben
beni düşün vazgeç bu işten mafoldumben
sen hiç onunla baş edebilir misin, yetişemezsin onun laflarına, herkese laf yetiştire yetiştire uzman oldu artık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gökyüzünde kara kara bulutlar dolaşıyo
anam dün gece neydi yaaa nasıl şimşek çakıyodu
markete gitmem lazım eski binama gitmem lazım en iyisimi fazla yağmura yakalanmadan gidip geleyim
yoldada düşüneyim topicte yazılanları süzgeçten geçirim
yavvv çok ilerletmeyin topiği:olmaz:
şu kızın kızmasına da hastayım :olmaz: delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bibeğim kafanda süzgeçle nereye gidiyon süzgeçi çıkar da git, kişilik bozukluğuna süzgeç yeter mi ohaoldumsmile :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kizlar bende misafirlige gidecegim bugun mesaj yazan arkadasa :1: simdide kalkiyorum yemegimi falan yapayim aksama hazir olsun sizleri öpüyorum görüsmek üzere bebekler
nikonum hayatta inanmam :1: essahmi oldu bu olay
ayburum biran önce git evet yagmura yakalanmadan cabucakta gel
git selam söyle eski komşine :jeyyar: :1:
he ben de inanamıyorum vala sırnaşık şeysırnaşık şey
ben zalak olunca karşıdaki de kendini çok akıllı sanarsa olacağı budur sırnaşık şeysırnaşık şey
daha ne senaryolar, ne hikayeler, maydanozlu köfteler-tatlicadiarzu-
Allah akıl fikir versin dicem ama fazla akıllı sanmak zararlı işte :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selamun aleyçüm bağyanlar xzgim mesaj attı fazla ilerletmeyin topiğ dedi birde selamı var tekirdağa gidiceklermiş enişteyle bugün haberiniz ola...
ne oli burda gene yinemi kavga var biri beni aydınlatsın....
tutim biz de akıl sır erdiremiyoruz ki diyelim ki olay şu :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol:
olay birden patlak veriyo hööö oluyoruz :1shok: sırnaşık şeysırnaşık şey
anaam bi ütü yapıp geldim neler kaynatmışsınız öyle,
ayburcum face de videoya yaptığın yorumu silmem gerekti canım nolur kusura bakma :kedi: burasıyla ilgili olduğu için barbimiz kim gibi sorularla karşı karşıya kalmak istemedim canım kaydirigubbakcemile3
canın sağolsun hanturks Aybuş hiç kızma öyle şeylere kaydirigubbakcemile3

:D:D:D yinede aramızda olduğuna inanıyorum...
aramızda bir top aramızda bir top vaaaar a bilesin (mustafa sandal'dan gelsin)
zaten gece uyuyamamışım sürekli resimlerimi çektiler nasaya manşet oldum =))))
flaşh flaşh flaşhhhhh
ünlü manken avukat sevgilisiyle yazışırken objektiflerimize yakalandı.....
saçmaladım anamda evde yok zaten mevlüte gitti kime sarcağımı şaşırdım tost makinasınıda bozdum:D
öğlen kapı çaldı herifin teki aşşadan bağrıyor sucu diye dedim su kadar başına damacana insin diye adam nasıl yani dio diafondan beni görmüyor nasılsa =))) yanlış zile basmış of ıfffffffffffff offfffffffffffffffffff sıkıldım annemi özledim =(

Back
X