Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın kızlar
tutiye noldu ya gece konuşuyoduk daha hangi ara banladılar, neyse bugün saçıyla uğraşıcaktı zaten kısa zamanda döner inşallah
gnydncım ilk resimlerine göre biraz daha uzun gelmişti bana saçlar ama toplamışsın çok şeker olmuş boşver durma sen canım kaydirigubbakcemile3 evet bu ara daha korkabilir ama biraz daha büyüyünce ilgisini başka şeye çekip göstermeden keserseniz işe yarayabilir bence de canım

günaydin kizlar tutim 1 gece ceza aldi yarin aramizda olur hatta belki bu gece :1.
bende disariya cikacagim islerim var hepinizi koccaman öpüyorum
xzgimm hala tatillerdemisin ??
nikonumun cezasi ögleye biter heralde
amma anarsi yapiyoruzzz he :1: bizim elamanlar hep aykiri asi takiliyor :dance :

abooooooo
tutimde gitmiş amma helal olsun tutime susmadı ve bazılarının ipliğini pazara çıkardı böyle cezaya can kurban (kazen beni duymasıneyvahedigeldismile)
günaydınım ipeğimizin fotolarını eklemiş maşşallah subhanallah annesi seneye yazın saçları epey uzun olur :nazar:
selayım belkim bende avm lere gezmeye giderim bi mangoya bakıvereyim hava kasvetli kapalı avmler işe yarıyo bgnlerde
selayım bizim elemanlar haksızlığı kabullenemiyo helal olsun:enbuyukkk:
hantürksümde buralardaymış
barbim gördünnü neler oldu

xzgim gelince bir sürü havadis verip havadis alcaz

tutimm tutimmm noldu sana
bu böyledir dürustler kaybeder :(
neyse okuyosundur burayı
öpüyorum sekerim seni
biz biliyoruz herkesi :)
umarım uzun değildir banin

barbim bekliyok seni
bende alışverişle gidip geldim bi anlık kararla bi eşarp aldım amma şimdi hiç beğenmedim
of offff hep mağazanın ışıklı spotları ve çalışanların diline gafil avlandım
eklerim şimdi eşarbı

2713.jpg
[/url][/IMG]
hiç olmadı görümceme hediye ederim artık

ayyy pek sevindirik oldum barbim 5 dakika içinde aldığım ilk ve tek eşarp olduğu için muamma yaşadım
yoksam benim eşarp almam tam bir eziyettir kolay kolay beğenemem
güzel bir kombinle sevebileceğim bi hal alır inş
facedeki fotoyu koyarsan yorum patlaması yaşar topic yaşasın
çekemeyenlerde artık biyerlerini kaşır dururlar zemuszemus

bence kesinlikle bişeylerle kombinleyip kullanabileceğin bir eşarp ayburcum kapalı olmadığım halde eaşarpları çok seviyorum, çok beğeniyorum
ve eşarp normal bir kıyafeti çok iyi tmamlayan bişey, düz siyah beyaz bir kombine bi siyah beyaz kırmızı bir eşarp taktımmı nasıl da göz dolduruyor opuyorumnanaktan

koydum bile valla resmimi beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez aşkitom herkesin zevki rengi farklıdır aklinialirimsmile

cumartesi buluşakta barbim hava yine sağanak yağışlı olcak nasıl yapcaz
gökyüzünde kara kara bulutlar varken pek keyifli olmaz gibim
eşarp konusunda haklısın barbim

gökyüzündeki havadan bize ne biz kendi havamıza bakalım kaydirigubbakcemile3
çünkü ben birdaha hiçbir haftasonu müsait olamıyacamda temmuz sonunda kadar ondan didim
her haftasonumda bişey var yoğun karıyım :1:

evet haklıyım aybuşum kaydirigubbakcemile3

yok barbim olurmu hiç öyle şey:asigim:
benim canım kendime sıkkın şu eşarp alma konusunda kendimi bi türlü frenliyemiyom yaaa ona kızıyom :oklava:
eğer hava yağmurlu olursa kocikten izin almam zorlaşabilir a.syağışlı havalarda uzağa gitmeme pek izin vermezde kara kara onu düşünüyom
yoksam buluşma konusunda en az sizin kadar heyecanlıyım

canlarim selam ben geldim ne ediyorsunuz bakiiim nevar ne yok
kim banli kim bansiz :1: son biraktigim gibimisiniz??

ayburum al esarbta al kiyafette al aman allaniseversen sende :1:
nollllcekkki buna canin sIKKin olsun varsin olsun esarbin fazlasi gözmü cikarcak
baska bisi olmasinda güzel yüzlü arkadasim benim
bu esarbinda hayirli olsun
barbimmmm feyste hosuma gitmisti süper süperrr burdada bidaha begendim simdide yorum yapmaya gidiyorum :1:

yok barbim olurmu hiç öyle şey:asigim:
benim canım kendime sıkkın şu eşarp alma konusunda kendimi bi türlü frenliyemiyom yaaa ona kızıyom :oklava:
eğer hava yağmurlu olursa kocikten izin almam zorlaşabilir a.syağışlı havalarda uzağa gitmeme pek izin vermezde kara kara onu düşünüyom
yoksam buluşma konusunda en az sizin kadar heyecanlıyım

benimde çanta alma konusunda kendim sözüm geçmiyor geçmiyor
daha dün 60 lira bi çantaya para bayıodum hopp barbi dur senin daha önünde atlatman gereken bir nedimesi olduğun düğün sevdiceğinle bir bodrum tatili ve ağustusta aile tatilin var dedimmm ve hiç böyle bişi yapamam mağazcıdan çekinirim ama ilk defa baktım baktım kadın poşete dahi koymultu almadan çıktım çantayı
ama sonra kendime bayıldım iiki almadım aferin barbi dedim :teselli:

arabaylamı geziosun canım? ondan mı kocan izin vermio anlamadım :uhm:

Back
X