- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #6.281
aynı şey senin içinde geçerli ayburcum sende çok şeker ve çok iyi birisin benim için allah bozmasın dostluğumuzu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barbiş tutimin yüreğine incek
hadi anadolu yakaına bakıp içmesini anladıkta
röpdöşambırını giymeye ne hacet var
takım elbisesi dururken
[/B]
ay bu kadar olur benimde gobek bel bolem bide goguslerim biraz daha kuculsun istiyorum kilo verince kuculuo cunku:dance:
ama resimlerinde hic belli olmuyor ya barbi cok ince duruyor bel bolgenCADIARZU
jose yanılmamışsın
buradaki hiçbir arkadaşımız egoist değildir allah razı olsun
hiç bir ayrımcılıkta yoktur
hepiciği birbirinden şekerdirolumunekankayizsmile
barbim benim 10 kilom bel ve sırt bölgemde fazlasıyla var:sinifsinif:
ay fazla izledikçe gözlerim oynamaya başlıyor sanki kadının titremesinden =)))sempatiksalakcinni
barbiş tutimin yüreğine incek
hadi anadolu yakaına bakıp içmesini anladıkta
röpdöşambırını giymeye ne hacet var
takım elbisesi dururken
tutim güzel gören güzel düşünüraynı şey senin içinde geçerli ayburcum sende çok şeker ve çok iyi birisin benim için allah bozmasın dostluğumuzu![]()
totosunu arkaya uzatıyorya o hareketi yapayım dedim annem gördü napıyorsun diyor dedim şu hatunu taklit ediyorum manyakmısın sen dedi sanırım bugün öyleyim dedim seninki gelsede aklında başına gelse dio anam hahahahsempatiksalakcinni
al işte hayatında hiç şeritın görmemiş bağyan modeli :dilcikar::dilcikar: .. biz şerıtına her gittiğimzde röpdöşambır giyerükk :dilcikar::dilcikar::dilcikar: sosyete işi kızammm annamazsın sen :dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol:
gacı yaa ben hiç şerıtın görmedim
ben kaya gibim ramada gördüm
hmm bide caprice gördüm
ordada röpdeşambır yoktu bacım:roflol::roflol:
tutim bekliyok paylaş