Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

[/B]

ay bu kadar olur benimde gobek bel bolem bide goguslerim biraz daha kuculsun istiyorum kilo verince kuculuo cunku:dance:
ama resimlerinde hic belli olmuyor ya barbi cok ince duruyor bel bolgenCADIARZU

ya abartı bişiyim yok zaten canım.. ama ben somalililer kadar inceliği sevdiğim için şöyle miranda kerr fiziği falan bnm hayalim o ebatlara göre baya bi kiloluyum.. zaten ben istesemde ööyle hiç olamam fiziki yapıylada alakalı o yüzden 3 kilo vermek beni paklar canım

jose yanılmamışsın
buradaki hiçbir arkadaşımız egoist değildir allah razı olsun
hiç bir ayrımcılıkta yoktur
hepiciği birbirinden şekerdirolumunekankayizsmile
barbim benim 10 kilom bel ve sırt bölgemde fazlasıyla var
:sinifsinif:

o my god!! ohaoldumsmile
sevindirik olabildim kaydirigubbakcemile2
bilmukabele canım opuyorumnanaktan

hımm bigün gelip mıncıklıyım o bıngıllarıda anlim :jeyyar:

ay fazla izledikçe gözlerim oynamaya başlıyor sanki kadının titremesinden =)))sempatiksalakcinni

aynen.. otomatikman dötüm döbeğim oynuyor sanki hacı:roflol:

puhuhauhua ya bir video gördüm bugün çok düşündüm paylaşsammı diye ama vazgeçtim sonra piyasada çok manyak insanlar var yaaa...

barbiş tutimin yüreğine incek
hadi anadolu yakaına bakıp içmesini anladıkta
röpdöşambırını giymeye ne hacet var
takım elbisesi dururken

al işte hayatında hiç şeritın görmemiş bağyan modeli :dilcikar::dilcikar: .. biz şerıtına her gittiğimzde röpdöşambır giyerükk :dilcikar::dilcikar::dilcikar: sosyete işi kızammm annamazsın sen :dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol:

totosunu arkaya uzatıyorya o hareketi yapayım dedim annem gördü napıyorsun diyor dedim şu hatunu taklit ediyorum manyakmısın sen dedi sanırım bugün öyleyim dedim seninki gelsede aklında başına gelse dio anam hahahahsempatiksalakcinni

aynı şey senin içinde geçerli ayburcum sende çok şeker ve çok iyi birisin benim için allah bozmasın dostluğumuzu:nazar:
tutim güzel gören güzel düşünür
kalbimcity-com022.gif

totosunu arkaya uzatıyorya o hareketi yapayım dedim annem gördü napıyorsun diyor dedim şu hatunu taklit ediyorum manyakmısın sen dedi sanırım bugün öyleyim dedim seninki gelsede aklında başına gelse dio anam hahahahsempatiksalakcinni

ya aklını başından alırsa :jeyyar: :jeyyar: :delphin:

barbiş aklımı başımdan almış götürmüş zati amann adanalım canım adanalım ben sana yanmışım güzel adanalım oh ohhh cemre değilde tuti den roman havası

adana yolları taştannnn beni çıkardın baştan tey teyyyy...

al işte hayatında hiç şeritın görmemiş bağyan modeli :dilcikar::dilcikar: .. biz şerıtına her gittiğimzde röpdöşambır giyerükk :dilcikar::dilcikar::dilcikar: sosyete işi kızammm annamazsın sen :dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol:

gacı yaa ben hiç şerıtın görmedim
ben kaya gibim ramada gördüm
hmm bide caprice gördüm
ordada röpdeşambır yoktu bacım:roflol::roflol:

tutim bekliyok paylaş

gacı yaa ben hiç şerıtın görmedim
ben kaya gibim ramada gördüm
hmm bide caprice gördüm
ordada röpdeşambır yoktu bacım:roflol::roflol:

tutim bekliyok paylaş

o zaman çok konuşma ulennn sempatiksalakcinni kaya ramadan kadar konuşş :roflol::roflol:
röpdöşambıra devam :dilcikar:

Back
X