Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Tutim verme bencede kendini alkole...
Yattim dinlendim canim selimi babasi goturdu getirdi krese kat yagiyor disarda hava soguk

Xzgim canim artik birazz dikkat et bence hergun hergun saka maka derken alkolik olacaksin yahu :27: hem herseyi gectim vucuduna bu kadar zarar verme derim
.. Bir disari gdersin biseyi kutlarsiniz tamamda .. Turk filmindeki kotu karakter gibi :1: :1: elinden viskili bardagi dusurmemene anlam veremiyorum ... Ben gittim diyemi iciyorsun bu kadar?? :1:
Ama soyle oollur biz geliriz hepberaber ne bulursak iceriz hehe:1:

evet çok heyecanlıııı biigünnn kontesim :18::18::18: şuan sadece acemeliği canım

ne gibi sesler destur bismillahh :18::18::18:

zapıklık yapp :27::27::27:
xzgi bir ara avealıyduı, birkeresinde mesaj paketi almış 1 aylık, 6-7 aydır onu kullanıodu hala , bitirmemişler :1::1::1: avea çok kıyak ya :66:
ahahahah msj paket şeysi süpermiş ciddenn:27:
yaa bööle hani kızgın yağa su damlayınca hışır sesler gelir ya
öyle sesler duydum
ilk önce yağmur vuruyo cama sandım ama yoktu yağış
5-6 saniye sürdü,kesildi:18:

kontes sende benim gib korkak sın :)
eşim bana 2 ay önce falan evde bi saka yapmıstı
ben evde kimse yok sanıyodum meğersem evdeymiş ben kapıyı acınca birden önüme cıkınca apartman ayaga kalkmıstı
bana su veriken bi yandan kendide iciyodu benim korkmandan korkmus oda
şimdi eve girdiğmide tüm ısıkları yakıyom korkum geçene kadar geçen ay gelen fatura 135 tl bide evde 2 kişiyiz şakanın bedeli oda

merhaba arkadaşlar,
bende avealıyım ama bu aralar vodafone hakknda çok iyi şeyler duyuyorum :61:

sipidi valla ben dogma büyüme vodafonluydum :)
en son 1 sene önce hattım faturalı kamu yaptım
ayda 30 tl gelmesi gerekn fatura 140 dan aşağıya inmedi o kadarda konusmadıgım halde
bende her ay sikayet ediyosum indiriyolardı birazcık en sonunda kapattım valla simdi avea ile cok mutlu mesuduz :9:

barbim enişte gece 12 den sonra e-devletten öğrenebilir nereye düştüğünü benimki öyle bakmıştı ama e-devlet şifresi varmı eniştenin yoksa ptt den alabilir o şifreyi yada kkk nin sitesinden tc kimlik numarasını girip öğrenebilir barbim hatta ben demin baktım site açılmıyor yüklemeye başladılar kimlerin nereye düştüklerini ben bile heyecan yaptım bende benimkine bakarken böle sayfa açılmamıştı gece 12 de tık tık bilgiler dökülmüştü önüme hayırlısı olsun cnm...

sipidi valla ben dogma büyüme vodafonluydum :)
en son 1 sene önce hattım faturalı kamu yaptım
ayda 30 tl gelmesi gerekn fatura 140 dan aşağıya inmedi o kadarda konusmadıgım halde
bende her ay sikayet ediyosum indiriyolardı birazcık en sonunda kapattım valla simdi avea ile cok mutlu mesuduz :9:

bende çok eskiden 4*5 ay kullandım ama ne biliyim herkez mutlu mesut gibi geliyor :61::61:
bende avea ile mutluyum gerçi tek kullandığım mesaj hakı başka da bişeyinden yararlanmıyorum çünkü bilmiyorum :17:

bizde ailecek avealıyız annemin babamınki hat benimki normal kontürlü...erkek kardeşim trcell i ama ben bu aveanın 5000 mesajını çok seviyorum aşkımla mesajlaşıyoruz bol bol şuan askerde mesajlaşamıyoruz ama sivildeyken kimse tutamıyor bizi geceleri bazen sabaha kadar telde konuşuyoruz...hahah ay aklıma geldi aşkımcım beni ilk zamanlar yani sevgili değilken hep arardı kıyamam faturası hep 1,5 milyar gelirdi gıkı çıkmazdı şimdi sevgilisi oldum aveaya sövüyor bazen hahaha

selam kızlar
hasta gıbıyım keyfım yok
supanglemi yaptım aksamada cıger patates pıyaz var
ew ısı bıtmıyor bıktım ya
barbım buyuk bır ıhtımalle gece 12den sonra acıklanıcak ama cok yogun oluyor haberın olsun
dua edıyorum ınsallah cok guzel bı yere duser
ewet ya avea bana aylarca mesaj vermıstı enayıler :1: :1:

biz öyle uzun uzun konuşmuyoruz nadir onunda avea 300 dakika mı ne veriyoelar ama bana daha vermediler hiç :66::66:
bi mesaj işte seviyorum mesajlaşmayı işteyken olmuyor ama akşamları :53::53::53:

ezgicim seninde esyalrın beyaz sanırım
benim yatak odam beyaz mobilya duman rengi aynalı
bıktım artık temizlemekten beyaz acayip tozlanıyor ya

Tutim verme bencede kendini alkole...
Yattim dinlendim canim selimi babasi goturdu getirdi krese kat yagiyor disarda hava soguk

Xzgim canim artik birazz dikkat et bence hergun hergun saka maka derken alkolik olacaksin yahu :27: hem herseyi gectim vucuduna bu kadar zarar verme derim
.. Bir disari gdersin biseyi kutlarsiniz tamamda .. Turk filmindeki kotu karakter gibi :1: :1: elinden viskili bardagi dusurmemene anlam veremiyorum ... Ben gittim diyemi iciyorsun bu kadar?? :1:
Ama soyle oollur biz geliriz hepberaber ne bulursak iceriz hehe:1:
sen gıttıkden sonra yıne o bunalımlı ruh halıme gırdım
msne gelsene bı kuzum

merhaba arkadaşlar,
bende avealıyım ama bu aralar vodafone hakknda çok iyi şeyler duyuyorum :61:

ben aslında memnun kaldım sayılır
cok cok ucuz turkcellden cok cektım ya
aveadada hatırlamıyorum ama 5 dakıkası bılmemne kurustu daha bes dakıka olmadan kapanıyordu sureklı

xzgim supangle dedin ühüüüüüüüüüüüüü:59:
ellerine sağlık canım...az evvel browni intense yedim aklıma sen geldin nedense sürekli bu tarz tatlılar yaptığın için sanırım :1:

Back
X