- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #16.261
planlar ne ?? :86:
logo hoşgeldin kuzu,,![]()
hiç bilmiyorum

dün beraberdik ama bişey konuşmadık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
planlar ne ?? :86:
logo hoşgeldin kuzu,,![]()
hiç bilmiyorum![]()
dün beraberdik ama bişey konuşmadıkbugün bakalım görücez bana da süpriz olacak
![]()
ay ben o kunularda çok garanticiyim , hoş herşeyde öyleyim ya :86:
planı bilmem lazım, kıyafetimi ayarlamam lazımmmm
saatleri tutturmam lazımm :89:
bende tam tersi her şekilde hazırım![]()
eee bide nişanlım fazla içkili ortamları sevmiyor sevmediği bi yerde bunu günü geçirmek istemeyeceğine eminim :82:
çok özel bişey olsa mutlaka söylerdi :86: akşam çıkışta görüşürüz herhalde çok şaşalı olmasa bile birliktee vakit geçirmek yeterce![]()
ay ne güzel her daim hazır ve nazır olmak :97:
bizde tam tersine içkil, ortam müdavimi :86::86: içeçek biryer bulalım kutlama tamamdır
umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz
birşey aldınmı hediye falan ??
spaydim kutlu olsun yildönümünüz canim daha nice mutlu mesut senelere nisanlinla beraber..
spaydim kutlu olsun yildönümünüz canim daha nice mutlu mesut senelere nisanlinla beraber..
barbitom askitom![]()
:82::82: ne alacağıma karar verememişken.
son anda twiggy taraftar terliği,bide resimli çakmak yaptırdım. ama çakmağı verdim![]()
bide resimli duvar saati yaptırmıştım. onu da vericem ama hediyelere dahil değil onu ikimiz için yaptırdım. kendi evimize :82::82:
güzel hediyelerrr :89: zaten şu twiggy taraftar pabıçları hayat kurtarıcı resmen hediye olaylarında![]()
vallahi aynen,
ama yılbaşı için aklımda fikir yok fikri olan var ise söylesin please :89:
kıyafet olmasın yeter. çünkü çok oldu kıyafeti bide ilginç ve farklı olsun
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
kazak gömlek ayakkabı güneş gözlüğü araba tvsi
çakmak boxer saat çorap mont şapka kalem kol düğmesi
bunlar aklıma gelenlerrr :26::26: hepsinden bol bol aldım.. arasından almadığın varmı bi bak bakem ?
günaydınlar herkesee
speedy yıldönümünüz kotlu olsun canım
valla bizim de ilk aradığımız içkili mekan oluyorgüzel bi yemek de hoş olur ama yıldönümü için
inşallah çok güzel bir akşam geçirirsiniz
yılbaşı için de bu ara ihtiyacım var dediği bişey yok mu nişanlının mesela elektronik şeyler erkekler için her zaman uygundur oyun falan olabilir
hehe bizimki de istiyo ps3 ama ben aldırmıyorum sen ona daldı mı beni unutursun diye
HOŞGEldin canım :82::82:
teşekkür ederim amin inşallah
alsında var Ps3 istiyor ama 700 TL gözden çıkartmam lazım. alıcam ama yılbaşı için düşünmüyorum belki seneye doğum gününde
şimdi birazcık daha uygun bişeyler bakıyorumakşam içkili mekana gideriz onda sıkıntı yok,
ama içki içmezbakalım merak ediyorum ne olacak akşam
inşallah aldıklarımı beğenir
![]()