Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlarrr
gittim kargomu aldım geldim
barbitom sen de istiyordun ya hani bu elbiseden?
denk gelirsen kesinlikle kaçırma derim
salkım saçak bi şey mi gelcek diye çekiniyordum ama o kadar güselmiş ki kumaşı
üst kısmı da kapkalın bi penye,öyle ince cılız değil hiç
yandan fermuarlı bi de elbise
çok şaşırdım,mutlu oldumm :78:

acıkmışım,brokoli salatası yaptım kendime
yanına 1tanecik tatlı kurabiye ve nescafe ile film keyfi yapacağımmm:86:
guzel gunlerde kullan kontesım
biri brokoli yemiş heralde
bende koca bir tabak brokoli salatasını indirdim miğdeme :56::56::56:
çok seviyorum yaaa , ye ye doymuyorum brokoliye:27:

allahım kokusu bıle mıdemı bulandırıyor
saglıklı seylerı sevmıyorum keske bende yıyebılseydım

yarın aıleler kahvaltıya gelıcekler alısverıse gıttım
markete harıbonun maoam strıpesi gelmıs cıldırcak gıbı oldumm
patlayana kadar yesem keskee :27:

gidelim bebegım hatta sen ızındeyken yapalım ıncık boncuk aksesuar
pasta malzemelerı herseyden alalım :1: :1:
dun ewet baya keyıflıydı yattım ben annem sagolsun meyve suyu sıktı corba yaptı ewımı topladı
aksamda kocıs baktı saclarımı taradı kuruttu ınsanın hep hasta olası gelıyor :89:

tamam kuşum inşallah ayarlarsak yapalım bunu, ama o kadar kalabalık o kadar kalabalıktı kiii ezilme tehlikesi yaşadık anamla :18::18: milett akmış resmen oralara :37:
ohhh ohh hayat sana güzel maşşalh yavrimmmmm :nazar:

slmlar
xzgim tutim söylediğiniz yerlere bakıcam
eşimde arkadaşına söylemiş ayarlamaya çalışıcakmış bana pantolon
barbim bende eminönü istiyom ordan alıcağım bir sürü şey var
bende accık iyileşiyim anamla giderim
evi temizledim annemler yoldalar akşam 18 gibi burda olurlar
bende birazdan abime gidicem
hepinizi çok seviyorum:16::16:
bu aralar fazla internete giremiycem
geceleri kaçamak yaparım:9::9:
hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun

ayy çok güzel bebiş süsleri incıkları cıncıkları var ayburum mutlaka gitmeye çalış :52: uyyy annenler geliyor demek hadi gözünaydın bebişimmm, anan bir güzel bakar şincik sana :49::49:
sende Allaha emanet ol, umudumuza iyi bakkkkk seviyoruz seniii :69::69:
(ayy sana gelicem diye hayla heyecanlıyım haberin ossun :66:)

bu aralar çok keyifsizim kafamda bir sürü tilki dolanıyo. kendimden korkar oldum:43:

o may gaddd :53: senidemi şafak sıkıştırıyor kuşşşş :18:

hayrola gecekusu ne oldu kizzz??
hayhay iyi alisverisler canim
ayburum sanada iyi gidisler

xzgim sen ne yapiyorsun ????

bende topik actim birtane
bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...er/409494-istanbul-hatirasi.html#post16813164

gördükk :59:

selam kızlarrr
gittim kargomu aldım geldim
barbitom sen de istiyordun ya hani bu elbiseden?
denk gelirsen kesinlikle kaçırma derim
salkım saçak bi şey mi gelcek diye çekiniyordum ama o kadar güselmiş ki kumaşı
üst kısmı da kapkalın bi penye,öyle ince cılız değil hiç
yandan fermuarlı bi de elbise
çok şaşırdım,mutlu oldumm :78:

acıkmışım,brokoli salatası yaptım kendime
yanına 1tanecik tatlı kurabiye ve nescafe ile film keyfi yapacağımmm:86:

bende hiç şans yoktur, asla bulamam bir daha kontesim o elbiseden. markası neydiki onun?
güle güle giy bebiiim :21:

kızlar bi de şey sorcam size yaa
özellikle süt kahve ve gri bluzlarda afedersiniz ama terleyince iz oluyor ya koltuk altında?
onu engellemenin bir yolu yok mudur?
mutlaka roll-on kullanırım her dışarı çıkışımda ama bir türlü önüne geçemedim:18:

senelerdir niveanın deolarını kullanırım, çok memnunum bende pudralı spreyli olanlardan kullanıyorum canım.. markette görürsün toz pembe şişesi olan :34:

biri brokoli yemiş heralde
bende koca bir tabak brokoli salatasını indirdim miğdeme :56::56::56:
çok seviyorum yaaa , ye ye doymuyorum brokoliye:27:

afiyet olsun, bende bayılırım yemelere doyamammm :56::56:

Xzgim barbiminde dedigi gibi hayat sana guzel :1: ohhh saclar taranmis ...

Barbitom neler aldiin bebegimm ..
Ayy o resimleri selim uyurken cektim ekledim .. Foto nakineme bisi oldu sarj olmuyor , kendi degisik pilliydi pilide bozulmus offs :(( hangisi iyi hanginden aliyim samsungu begeniyordunuz degilmi ???

ben hıc sevemedım ve sevebılcegımı sanmıyorum :50:

barbımm bugun haftasonu ya ondan sebep cok kalabalıktır havada guzel ya haftaıcı gıderız :55:

evet bebeim ondan galiba birde yılbaşı geliyor ya herkes akın etmiş çarşılara pazarlara :18::18:

Ayy o resimleri selim uyurken cektim ekledim .. Foto nakineme bisi oldu sarj olmuyor , kendi degisik pilliydi pilide bozulmus offs :(( hangisi iyi hanginden aliyim samsungu begeniyordunuz degilmi ???

selayım valla kendime bişey almadım.. deri ceket baktım kapalı çarşıya çok beğendiğim model bulamadım .. 1 tane buldum ama 325ti adam en son 275 e indirdi tek çekim yada nakit olarak bende vermedim açıkçası o parayı elim boş çıktım :50: giyim yerlerinden çıkana kadar elimiz bomboştu, yeme içme bölümlerine girdiğimizde ellerimiz poşetlendi :27:
melengiç kahvesi aldım, ilk defa evde kendim denicem hiç içmişmiydin?
ezgim sen içtinmi?

ben samsung aldım hatta ezgidede var ama ben beğenmiyorum makinemi :19: pişmanım aldığıma..belki de resim ayarlarını falan yapamadım ama yinede memnun deili, bodrum için aleracele almıştım, şimdi nerdeyse hiç kullanmıyorum :19::19:

barbim saol kuşum bi bakayım o dediğine
elbisenin markası street culture canım

sen denk gelirse beni dürtersin trendde :21:

:78: :78: :78: ben memnunum bebegım samsungdan 12.2 megapıxels
evet bebeim ondan galiba birde yılbaşı geliyor ya herkes akın etmiş çarşılara pazarlara :18::18:

selayım valla kendime bişey almadım.. deri ceket baktım kapalı çarşıya çok beğendiğim model bulamadım .. 1 tane buldum ama 325ti adam en son 275 e indirdi tek çekim yada nakit olarak bende vermedim açıkçası o parayı elim boş çıktım :50: giyim yerlerinden çıkana kadar elimiz bomboştu, yeme içme bölümlerine girdiğimizde ellerimiz poşetlendi :27:
ezgim sen içtinmi?

ben samsung aldım hatta ezgidede var ama ben beğenmiyorum makinemi :19: pişmanım aldığıma..belki de resim ayarlarını falan yapamadım ama yinede memnun deili, bodrum için aleracele almıştım, şimdi nerdeyse hiç kullanmıyorum :19::19:

ankarada ıcmıstım barbım ama cok hoslanmamıstım en favorı kahvem damla sakızlı bayılıyorumm :69: neden begenmedın kı askım otomatıge al gayet guzel cekıyor

hic denemedim ben o kahveyi güzellik nasil olur adini da duymadim desem yeridir yani :1:

hee demek samsungdan memnun degilsin. anladim canim gerci hus bakar heralde ona zaten onun elektronik takintisi var oldumu en iyisi olacak

ezgim sen içtinmi?

tmm kuşum ulaşmaya çalışırım burdan:61:
ben içmedim o dediğin şeyden,nasılmış ki acepp:52:
mont hakkaten çok pahalıymış:26:

selayım foto mak mı alıcaksın?
bende casio var 3 senedir,memnunum ki kaç kere düşürdüm ben bile sayamadım:78:
hiç bi şeycik olmadı kendisine maşallah
bal böceimin hedayesi:27:

hic denemedim ben o kahveyi güzellik nasil olur adini da duymadim desem yeridir yani :1:

hee demek samsungdan memnun degilsin. anladim canim gerci hus bakar heralde ona zaten onun elektronik takintisi var oldumu en iyisi olacak
tmm kuşum ulaşmaya çalışırım burdan:61:
ben içmedim o dediğin şeyden,nasılmış ki acepp:52:
mont hakkaten çok pahalıymış:26:

selayım foto mak mı alıcaksın?
bende casio var 3 senedir,memnunum ki kaç kere düşürdüm ben bile sayamadım:78:
hiç bi şeycik olmadı kendisine maşallah
bal böceimin hedayesi:27:

xzgim alıntıların arasına karışmış yazısı :1: o içmiş beğenmemiş, bende 2 kere içtim 2sinide çok beğendim .. özellikle en son içtiğim yerde harikaydı..
sütle yapılıyor , su yerine cezveye süt koyup kahve yerine melengiç ekleniyo.. tadını size nasıl tarif etsem bilemiyorum :44::44: tarifi yok:1:
ben sevdim ve bir heves aldım eve:1:
daha önce nargilecilerde bayılarak içtiğim elma çayındanda almıştım, 2 -3 kez içtim hevesle sonra attım bir kenara :1: bunun sonuda ona benzemez inşallah :27:

[B barbim sende maymun istahlisin bazi konularda :1:

Birde bu avatarin ne oluyor cozemedim bebegim :26:[/B]

Back
X