Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar yorgunluktan uykusuzluktan oluyorum resmenn
bugun kendımı astım 16 tane mısafır agırladım :1:
babam gelırken bana cıcek ve cok guzel bır cızme getırmıs bu uykusuzluga ve yorgunluguma deger :76:

Son düzenleme:
babam gelırken bana cıcek ve cok guzel bır cızme getırmıs bu uykusuzluga ve yorgunluguma deger :76:

ne kadar güzelll.. bende babana baba demek istiyorum :9::9::9: ayak numaram 38

kızlaaar nasılsınız :3:
bugün annemi geçirdik ordan bi avm ye gittik acayip kalabalık heryer millet yılbaşı diye coşmuş resmen :1:
orda arkadaşlarla karşılaştık oturduk güzel bir haftasonuydu bu arada pembiş netbooku aldık sonunda çok şeker ya( eşim dalga geçiyo gerçi eşime netbook bakıyoruz aradığı özellikler pembe olması diye :1:)

barbim buluşma topiği süper olmuş ya bizim de bir buluşma topiğimiz oldu çok güzel :92:

ezgim yorulmuşsun yine ama aileyle yemekler çok güzel olur hediyelerde gelmiş güle güle kullan tatlım benim

cyd kelebekli kolyeni ve onun üstündeki ucu yuvarlak olan kolyeyi çok beğendim canım güle güle kullan hepsini

kontesim elbisen gelmiş güle güle kullan sen de bu ara alışverişe ara verdin heralde
flipped le blackswan ı buldum bu arada haftaiçi izlicem bakalım

selayım senin linke de dün baktım kapatmak zorunda kalmıştım çok güzelmiş hepsi ama zevkli çotanaklarım ne güzel şeyler almışlar güle güle kullan hepsini kuşum

Canim aldiniz sonunda demekki laptopunu en pembisinden hayirli ugurlu olsun bol kk li feysli günler :1: cok sevindim senin adina....

xzgim dedigin site hakkinda haberim yok bebegim

hey maşallahh , yanlız sana baka baka bende bugün epey misafir ağırladım gerçi anamla kırıştık işleri ama epey bir yoruldummm :37:
benim babam kırk yıl geçse çizme alıp gelmezdi sanırım bana :1:

ne kadar güzelll.. bende babana baba demek istiyorum :9::9::9: ayak numaram 38

bende demek istiyorum ayak numaram 37 , en sevdiğim çiçek lale ve orkide ve mor menekşe :1:

bu pabbuc.com guvenlımı bılen varmı_

ilk senden duydum :77:

kızlaaar nasılsınız :3:
bugün annemi geçirdik ordan bi avm ye gittik acayip kalabalık heryer millet yılbaşı diye coşmuş resmen :1:
orda arkadaşlarla karşılaştık oturduk güzel bir haftasonuydu bu arada pembiş netbooku aldık sonunda çok şeker ya( eşim dalga geçiyo gerçi eşime netbook bakıyoruz aradığı özellikler pembe olması diye :1:) barbim buluşma topiği süper olmuş ya bizim de bir buluşma topiğimiz oldu çok güzel :92:

ezgim yorulmuşsun yine ama aileyle yemekler çok güzel olur hediyelerde gelmiş güle güle kullan tatlım benim

cyd kelebekli kolyeni ve onun üstündeki ucu yuvarlak olan kolyeyi çok beğendim canım güle güle kullan hepsini

kontesim elbisen gelmiş güle güle kullan sen de bu ara alışverişe ara verdin heralde
flipped le blackswan ı buldum bu arada haftaiçi izlicem bakalım

selayım senin linke de dün baktım kapatmak zorunda kalmıştım çok güzelmiş hepsi ama zevkli çotanaklarım ne güzel şeyler almışlar güle güle kullan hepsini kuşum

kırmızıladığım cümleye koptum handem :27::27::27: iyi günlerde kullan pembiş netbookunu.. :69:

ben yarın evli bir kuzen var ona giidyorum , 2 gün orda kalıcam.. muhtemelen giremicem doğru dürüst internete :19: ve muhtemelen bu 2 gün sonunda 2 kilo falan almış bir şekilde dönücem evime :18::18:
5 gün yıllık izin sonrasıda 5 kiloyla işe gitmekten çok korkuyorum :18:
bu hafta bitsin haftaya ölüm diyetine başlıyorum :47::47: :95:

Son düzenleme:
kızlar valla sebebiini bilmiyorum 3 4 gündür böyleyim sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. askerimin gelmesine az kaldı.ben kendimden emin olamamaya başladım.evlilikten korkuyorumm ben hem de çok sanırım:18:seneye olsa daha iyi mi olur ki diye düşünmeye başladım.adım atmaya korkuyorum.çelişkilerdeyim.hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum ben:43:

ben yarın evli bir kuzen var ona giidyorum , 2 gün orda kalıcam.. muhtemelen giremicem doğru dürüst internete :19: ve muhtemelen bu 2 gün sonunda 2 kilo falan almış bir şekilde dönücem evime :18::18:
5 gün yıllık izin sonrasıda 5 kiloyla işe gitmekten çok korkuyorum :18:
bu hafta bitsin haftaya ölüm diyetine başlıyorum :47::47: :95:
sacmalama lann 5 kilo alsan neolacak ölüm diyetiymis kafayi siyirmis delidana :60:

kızlar valla sebebiini bilmiyorum 3 4 gündür böyleyim sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. askerimin gelmesine az kaldı.ben kendimden emin olamamaya başladım.evlilikten korkuyorumm ben hem de çok sanırım:18:seneye olsa daha iyi mi olur ki diye düşünmeye başladım.adım atmaya korkuyorum.çelişkilerdeyim.hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum ben:43:

canim heycandandir kesin , yüzdün yüzdün kuyruguna geldin böyle düsünme yaa oda ne hayallerle geliyordur. Gerci emin degilsen kendi bilecegin is ama onu görünce kesin hersey cok farkli olacak..
Birde bir yillik 2 yillik olsa iliskiniz neyse diyecegim ama 7-8 yildan bahsediyordun sen :4:

handcm hyrlı olsun pc'n :61: alışverişe ara verdim eed
1hafta oldu galiba bgn :1: ama başlamam yakındır:65:
filmler hakkındaki yorumunu bekliyorum:31:

gece kuşum bi sakin ol ve başka şeyler düşün
eminim ki aşkını görünce bu halin yok olucaktır
eğer yok olmazsa dşünmek için zmn istersin,ertelersiniz evliliği

kız benimki askere yeni gitti ama bende bile hafiten başladı bu korkular biliyormusun , 20 gün kalasını ben hiç düşünemiyorum kendi açımdan :18::18: ama benim durumum daha farklı tabi ondan.. :19: siz 7 senedir berabrmişsiniz hiç değilse bazı şeyler iyice ölçüp biçilip tartılmıştır kafanızda ve hayatınızda :34: tutidede sendede acayip stress , yapmayın böyle Allah aşkına :20::20:
sizin şimdi zil takıp oynamanız gerek :24:
yersiz kuruntularınızdan sıyrılıp , şu kalan kısacık günlerin tadını çıkarın bence :45: ve şunuda söyliyim size , mutlu olmak için önünüzde hiçbir engel yoksa gerçekten mutlu omaya bakın.. :50:

sacmalama lann 5 kilo alsan neolacak ölüm diyetiymis kafayi siyirmis delidana :60:

nemiolacak olum 58 kilo olacam nan :18::18::18: töbe tanrımaa :18::18:
vallahada girecem billahide girecem .. kızammmmmm 7 ocaktan sonraki ilk cumartesi yada ikinci cumartesi aşkitomun yanına ditcemmmm :98::98: kendimi toparlamam lazım, iyicene saldım kendimi :37::37:

slmlar
dün gece 2de uyuyup sabah 06da kalktım dahada uyuyamadım
bgn abimlerle erenköy ve bayrampaşa ikea yaptık felaket yoruldum
annemler bende yarın abim kıbrısa gidiyo çarşamba gecesi dönüyo
perşembe günüde abmde hazır araba varken eminönü yapıcaz
barbim sen perşembeden önce gelcen dimi bana
buraya kadar gelipte geri dönmek yok:69:
topicler açlmış uçayım:10:

kac beden diki :60: :60: :60: ... battal beden yokmu olsunda viktorya sikrit olsun yaslaninca giyersin kizzzz :9::9:

heee elin adrianasının mirandasının tanıttığı doncuda çokta battal beden olurduya :86::86:
hoş olsada o vakitten sonra teneşir paklar beni :86::86:

ben 61 im nolmuş yani :63::19:

ben kaldırmıyorum 55 ten fazlasını kuşum ondan :18:

slmlar
dün gece 2de uyuyup sabah 06da kalktım dahada uyuyamadım
bgn abimlerle erenköy ve bayrampaşa ikea yaptık felaket yoruldum
annemler bende yarın abim kıbrısa gidiyo çarşamba gecesi dönüyo
perşembe günüde abmde hazır araba varken eminönü yapıcaz
barbim sen perşembeden önce gelcen dimi bana
buraya kadar gelipte geri dönmek yok:69:
topicler açlmış uçayım:10:

dikkat edioomusun bakim sen kendine :20:
ayburummmm sen cuma evdemisin :18::18:
perşembeden önce gelemicem planlar deiştide bizde :26::18::18:
ya perşembe ya cuma gelirim diodum ama sen ne zmn evde olursan o zaman uğrarım , hatta cuma günüde müsait değilsen ben çok başka bir zamanda uğrayabilirim sana, benim için sakın olaki planların varsa değiştirmeye kalkma yaniii :20::20: :26:

Back
X