- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #18.181
tipe bakarak dedim ne yapacak acaba sonra §ok oldum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar yorgunluktan uykusuzluktan oluyorum resmenn
bugun kendımı astım 16 tane mısafır agırladım![]()
babam gelırken bana cıcek ve cok guzel bır cızme getırmıs bu uykusuzluga ve yorgunluguma deger :76:
selam kızlar yorgunluktan uykusuzluktan oluyorum resmenn
bugun kendımı astım 16 tane mısafır agırladım![]()
babam gelırken bana cıcek ve cok guzel bır cızme getırmıs bu uykusuzluga ve yorgunluguma deger :76:
ne kadar güzelll.. bende babana baba demek istiyorumayak numaram 38
bu pabbuc.com guvenlımı bılen varmı_
kızlaaar nasılsınız
bugün annemi geçirdik ordan bi avm ye gittik acayip kalabalık heryer millet yılbaşı diye coşmuş resmen
orda arkadaşlarla karşılaştık oturduk güzel bir haftasonuydu bu arada pembiş netbooku aldık sonunda çok şeker ya( eşim dalga geçiyo gerçi eşime netbook bakıyoruz aradığı özellikler pembe olması diye) barbim buluşma topiği süper olmuş ya bizim de bir buluşma topiğimiz oldu çok güzel :92:
ezgim yorulmuşsun yine ama aileyle yemekler çok güzel olur hediyelerde gelmiş güle güle kullan tatlım benim
cyd kelebekli kolyeni ve onun üstündeki ucu yuvarlak olan kolyeyi çok beğendim canım güle güle kullan hepsini
kontesim elbisen gelmiş güle güle kullan sen de bu ara alışverişe ara verdin heralde
flipped le blackswan ı buldum bu arada haftaiçi izlicem bakalım
selayım senin linke de dün baktım kapatmak zorunda kalmıştım çok güzelmiş hepsi ama zevkli çotanaklarım ne güzel şeyler almışlar güle güle kullan hepsini kuşum
sacmalama lann 5 kilo alsan neolacak ölüm diyetiymis kafayi siyirmis delidanaben yarın evli bir kuzen var ona giidyorum , 2 gün orda kalıcam.. muhtemelen giremicem doğru dürüst interneteve muhtemelen bu 2 gün sonunda 2 kilo falan almış bir şekilde dönücem evime :18::18:
5 gün yıllık izin sonrasıda 5 kiloyla işe gitmekten çok korkuyorum :18:
bu hafta bitsin haftaya ölüm diyetine başlıyorum:95:
kızlar valla sebebiini bilmiyorum 3 4 gündür böyleyim sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. askerimin gelmesine az kaldı.ben kendimden emin olamamaya başladım.evlilikten korkuyorumm ben hem de çok sanırım:18:seneye olsa daha iyi mi olur ki diye düşünmeye başladım.adım atmaya korkuyorum.çelişkilerdeyim.hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum ben![]()
kızlar valla sebebiini bilmiyorum 3 4 gündür böyleyim sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. askerimin gelmesine az kaldı.ben kendimden emin olamamaya başladım.evlilikten korkuyorumm ben hem de çok sanırım:18:seneye olsa daha iyi mi olur ki diye düşünmeye başladım.adım atmaya korkuyorum.çelişkilerdeyim.hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum ben![]()
sacmalama lann 5 kilo alsan neolacak ölüm diyetiymis kafayi siyirmis delidana
markafonide viktorya sikrıtın tüm sityenlerini kapışmış, moueslarına klavyelerine monitörlerine başladığımın karıları![]()
nemiolacak olum 58 kilo olacam nan :18::18::18: töbe tanrımaa :18::18:
vallahada girecem billahide girecem .. kızammmmmm 7 ocaktan sonraki ilk cumartesi yada ikinci cumartesi aşkitomun yanına ditcemmmm :98::98: kendimi toparlamam lazım, iyicene saldım kendimi![]()
kac beden diki![]()
![]()
... battal beden yokmu olsunda viktorya sikrit olsun yaslaninca giyersin kizzzz
![]()
ben 61 im nolmuş yani![]()
slmlar
dün gece 2de uyuyup sabah 06da kalktım dahada uyuyamadım
bgn abimlerle erenköy ve bayrampaşa ikea yaptık felaket yoruldum
annemler bende yarın abim kıbrısa gidiyo çarşamba gecesi dönüyo
perşembe günüde abmde hazır araba varken eminönü yapıcaz
barbim sen perşembeden önce gelcen dimi bana
buraya kadar gelipte geri dönmek yok
topicler açlmış uçayım![]()
hee tmmbym uuzn olmadıüı için kaldırmıyorum diorum ya kontezişko , hiç bilmiorum ama 65 falan herhall :26: