Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

nerdesiniz yaaa bi online olabilme firsatini yakaladim kislar simdide siz yoksunuz ??

ben bastım etıketlerı kotu mu yapmısım anlamadım :kedi:
kızlar ben kafayı mı yemeye basladım acaba bir yandan çok mutluyum gülesim var hatta biraz önce geyik yaptık kızlarla aynı anda cıglık cıglıga aglayasımm var eyvahedigeldismile
barbım herhalde smdı kenının yanndadırr
tutımm nerelerdedır acabaa?
selayhusum hala gtmedımı mısafler

gittiler canim misafirler .. coktan gittiler hemde ..sana msn dede yazdim hatta
neyin var kusum senin yaa :(

actım bıara msnı ama gormedım kuzum yazdıklarını..ya bir olay olsa sununla kavga ettım bununla ettım gıbı bısey anlatırım yada sınırım gecer unuturum,ustuste geldı sıkıldım herhalde.burda degılde msn de rahat rahat konusuruz.sız nasıl oldunuz selımcıgım nasıl uyudu mu?

evt canim uyudu o bende dün cok uyudum diye bugun uyuyamiyorum :)
nezaman istersen dinlerim canim istedigini anlat tabikide msn de .. hani hep derler yaa 70milyon duymasin :))) (diger kizlar degil kastim) aman yanlis anlasilmasinda

ayyy barbimmmm önceki yazılarımdan anlayacağın üzere ben çok ama çok sevindim askm,güllerinde çok güzel.insallah hep böyle güzel gider,hep mutlu olursunnnnn.
tutımm walla bılmıyorum hıc ama acıkogretımde oldugunu duymustum.

aşkitomm çok tşk ederim inşallah dediğin gibi hepimizn ilişkisi iyi gider hep sakin sularda yüzer
arada fırtınalar tamam ekşın falan oluyo ama yara almadan atlatılırsa :umursamaz:

barbim wuuuuuuuuuuuuuuuu herşeyde hayır vardır demiştim sana siz zaten kopamazdınız tahminlerim doğru çıktı barışacağınızı biliyordum kolay değil çünkü ayrılmak...

kuzum enişten iyi maaşallah dediğim gibi bizde dün barıştık yarın allah izin veririse gece geliyor ertesi gün yani cuma görüşürüz inşallah...bende havadisler bu kadar şimdilik allah kimsenin huzurunu bozmasın hepimiz mutlu olalım kızlar...

hepimize maaşallahhhh

:nazar:

tahminleri hisleri kuvvetli şekertom opuyorumnanaktan
doğru, sen haklıydın ayrılamazdık ki , ama sizde ayrılamazdınız
bende bunu biliodummmmm
barıştığınıza çook sevindim
umarım bir daha uzun süre bir ekşın yaşamazsınız en azından sempatiksalakcinni

ooo kavuşma sevinci yaşıcaksınız desenize
bide şey şiddetli kavgalar sonrası barışmanın tadıda bir bbaşkadırrr heeeeeeeeeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

AMİİNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile5

ohh ohhhh ne iyi haberlerinizi aldim birgün gelmedim barisilmis bu seferde :D
kizlar dün dedim mide bulantim vardi diye yattim aksama kadar daha dogrusu aksamdanda sabaha kadar cok kötüydüm bugun iyiyim ama dün selimede bulastirdim cocuk kustu yediklerini.. kendimi biraktim bu seferde onunla ilgilendim bide zavallim ishal olmus cok rezil bir durumdayim yaa :)) yerlerden kaka temizliyorum pacasindan sizmis bikac kere :)))) birazcik detayli oldu ama vallahi böyle durumlar geliyor yanima gözüme bakip kakaaa diyor ama yaptiktan sonra tabiki :))

bugunde arkadaslarim vardi onlar icin kalktim sabah hazirlik yaptim birazcik pohca, kek , patates salatasi falan birde dün evi hic yerlestirememistim evi topladim öyle gecti günüm stresli yani sizleride özledim ccooooooooooooook.

etiketleri hanginiz bastiniz looooooooo :)

anammmm nelerle uğraşmışın gııı
Allah yardım etsin valla canım, zorr zorrrrr
Mİnik kuşumada geçmiş olsun dileklerimi ilet opuyorumnanaktan
iyidir umarım şimdi???

ayyy bigün sana oturmaya gelsekde o mamalardan bizde tıkınssak ağzım sulandı valla sempatiksalakcinni

actım bıara msnı ama gormedım kuzum yazdıklarını..ya bir olay olsa sununla kavga ettım bununla ettım gıbı bısey anlatırım yada sınırım gecer unuturum,ustuste geldı sıkıldım herhalde.burda degılde msn de rahat rahat konusuruz.sız nasıl oldunuz selımcıgım nasıl uyudu mu?

herkes hayatının bi döneminde böyle şeyler yaşar
senin hayatındaki zorlu süreçde bu
ama geçicek, zaman senin lehine geçiyor
sercan gelicek , dizin iyileşicek, düğünün yaklaşıcak
burda yazdıklarının hepsi sana çooook uzak gelicek
vayy be o zamanlar neler yaşıyormuşum diceksinnn
geçer, geçer daha öncekiler gibi bu da geçer
neler neler geçmedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus

Pozitif düşün aşkım, tüm çakralarını aç enerji ve sevgi doldur içineeee :hooray:

ayy barbim çakralarımı açar açmaz gülme krizine girdim çok alemsinn:)
selayhusummmm tatlım dün gece uyuyakalmışım ben:( bugun bol bol konuşuruz kuzum nede olsa bomboş bir gün daha beni bekliyor:)
tutimm şimdi çıkmıştır belki de hala süsleniyordur,bugun ne gıydın de reytınglerı umarım tavan yapmaz:)

geldim geldim şekerler....
canlarım kuaföre rendevum vardı saçlarım çingene gibi olmuştu diplerden dolayı diplerimi yaptırdım ama ne oldu biliyormusunuz en sevdiğin abercrombie t-shirtüm kuaförde saç boyası bulaşmış arkama nasıl oldu anlayamadım o kadar poşet gibi şeyler koydular boynuma nasıl bulaştı bilmiyorum çıkmazda o sinirden evde turluyorum...
siz bilirsiniz belki saç boyasını ne çıkarır kızlar...

bebetolar aşkımın bugün duruşması var yarın burda olucak allah izin veririse...

xzgim bugün seni daha iyi gördüm sanki yazdıklarını okudumda gül bebeğim sinirlensende gül ben öyl yapıyorum arada banada geliyorlar gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum diyorumsonra ne var ağlayacak diorum basıyorum kahkahayı...

barbim bu arada tanrıçanın topiğinde gördüm küpelerine bayıldımmmmmm nerden aldın diye sormadan edemeyeceğim birde rimelinin markası ne bebeğim çok güüzel duruyor...

selayhusum
sen nerdesin kuzum ya eskisi gibi girmiyorsun sanki nete umarım sorun yoktur tatlım özledik seni...

yavrularim kuzularim geldim ben :)) tam burda sayilmam ama yürek sizle .... ogluma markete gidip muz alacagiz sonra gelecegiz doktora gitmemistik ama hala iyilesmedi ara ara ishal :(( yarin kesin doktora gideriz .. bugun bilgisayar tamamiyle bana ait selim izinverdigi sürece ..
cook öptüm geldigimde sizi burda görmek istiyorum

tutim izliyor yok
sende yoksun demek xzgim
barbimde kesin izliyordur izlemeyen yok zaten :)

geldimmmmmmmmmmmmmm...
de bu bihter hamile idi de çocukmu aldırdı yoksa hastamı orayı anlamadım ben malum aşkımla telde konuşuyordumda gözüm tv de kulağım telde.biri beni aydınlatsınnnn

kuşlar ben eve yeni giriverdim sayılır
aşkitomla bi mekandaydık hem yemek yedik hem aşkı memnuyu izliyiverdik
sonlarını kaçırdımm
seyitttttttttttttttttttt nolmuş nolmuş dicem şimdik tutim sana
bihter aldırdımı karnındaki bebeyi

tutim küpelerimi b.köyden adsız sansız bi tükkandan alıvirdimmm
rimelimde yves saınt lauren ama modeli aklımda deel şuan
tavsiye etmiom ama o seriyi
hiçç beğenmedimm

kuşlar ben eve yeni giriverdim sayılır
aşkitomla bi mekandaydık hem yemek yedik hem aşkı memnuyu izliyiverdik
sonlarını kaçırdımm
seyitttttttttttttttttttt nolmuş nolmuş dicem şimdik tutim sana
bihter aldırdımı karnındaki bebeyi

ohhhh afiyet bal şeker olsunnn bitanem...
bende yarın bu saatlerde eve girmiş olcam aşkımcımla yemek yicez yarın sıra bizde barbicim...
hayatım bihter bir ara hastaneye yattı çocugu aldırdımı aldrımadımı anlamadımda akşam bu firdevs gacının nişanlısının evine gittiler bihter orda annesine ben ölüyorum dedi acep kanser falanmı rahim kanseri falan ne bilim anlamadım ki bende
boshayallersmile

tutim küpelerimi b.köyden adsız sansız bi tükkandan alıvirdimmm
rimelimde yves saınt lauren ama modeli aklımda deel şuan
tavsiye etmiom ama o seriyi
hiçç beğenmedimm

çok güzelmiş tatlım çok yakışmış güle güle kullan...
aaaa bende yves saint lauren kullanıordum bir ara sonra rimelim iş yerinde çalındı bende memnun değildim ama işimi görüyordu şimdi loreal kullanıyorum 4x mi neydi böle çift taraflı bi tarafı beyaz bilirsin memnunum ondan...
bayanssulusmile

ohhh yarın senden alıvircim havadisleri desene tutim
kız siz bırakın tv izlemeyi , birbirinizi izleyin hasret kuşları:)))))

ya bişey diyebilirmiyim
bihterin haline çok acıom be:(((
şimdik bana kızmayın ama
çok seviyo behlülüe be, sevdiğinin hergün ondan adım adım uzaklaşması nihalle yakınlaşması ve hamilelik pskiolojisi
berbat bi durumda

çok güzelmiş tatlım çok yakışmış güle güle kullan...
aaaa bende yves saint lauren kullanıordum bir ara sonra rimelim iş yerinde çalındı bende memnun değildim ama işimi görüyordu şimdi loreal kullanıyorum 4x mi neydi böle çift taraflı bi tarafı beyaz bilirsin memnunum ondan...
bayanssulusmile

biliorum kozmetikçide beleş makyaj yaparken denemiştim hatta çok beğendim almayı düşünüodumm
alcam o zamannnn
sağol şekertommm

Back
X