Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selamın hello kızlarrr

yoğunluktan giriorum giriorum ve çıkıorum bişey yazamadan
selimoşa acil şifalar dilerimm..
tutim iyi eğlenceler, havada aşk kokusu var mmmmm :asigim:

ezgicim ev cadım benim facete sercanın yazdıkalrını görüorum hergün, aman allahım ne romantik
öccan hiç bilmez böyle şeyler
şair mi kızım senin bu koca:))

selayımm gittiğin gördüğün yerler çook güzel ya
bende avrupa turu istiorum bendeeeeeeeeee

arada bakiyorum size bidenemm..
ama bu aralar pek aktif olamiyorum..
güyya son haftamdi bugün tr de.. ve ev full misafirdi süreklii..

ama gel gör ki gidemiyorummm
mahsur kaldikk tr de :)))

cumartesiye ertelettik biletleri ama pek ümidim yok acikcasi :))
:roflol:kendime bir is baksam iyi olacak...

bu arada selam :jeyyar:

arada bakiyorum size bidenemm..
ama bu aralar pek aktif olamiyorum..
güyya son haftamdi bugün tr de.. ve ev full misafirdi süreklii..

ama gel gör ki gidemiyorummm
mahsur kaldikk tr de :)))

cumartesiye ertelettik biletleri ama pek ümidim yok acikcasi :))
:roflol:kendime bir is baksam iyi olacak...

bu arada selam :jeyyar:

:))
manayla türkiyeye yerleşme kararı alırmışsınız bide düşünsene kaydirigubbakcemile2

askito sen calismaya baslamamismiydin tekrardan sen temmuzda dogum yapmisin sanirim bende ekimde yapmistim..
kizlar geldim ben selimin hicbisiyi yokmus ishal disinda... oda kendiliginden gececek dedi doktor bol sivi tüketiyoruz...

askito diger fotograflari görsen ozaman seni gülmekten kimse tutamaz ..
ay keske bizde ogluma tr ye gelmis olsaydik ve böyle orda biraz uzun kalsaydik ne iyi olurdu yaa

selamın hello kızlarrr

yoğunluktan giriorum giriorum ve çıkıorum bişey yazamadan
selimoşa acil şifalar dilerimm..
tutim iyi eğlenceler, havada aşk kokusu var mmmmm :asigim:

ezgicim ev cadım benim facete sercanın yazdıkalrını görüorum hergün, aman allahım ne romantik
öccan hiç bilmez böyle şeyler
şair mi kızım senin bu koca:))

selayımm gittiğin gördüğün yerler çook güzel ya
bende avrupa turu istiorum bendeeeeeeeeee
çok serttir,katıdır ama çok romantikdir benim aşkım,hatta karım diyor bana herkesin içinde yazmaktanda hiç çekinmiyor:) ben onun gibi romantik değilimdir ama şimdi askerde ya her gün şafak düşerken bende yazıveriyorum işte içimden gelenleri opuyorumnanaktan
askito sen calismaya baslamamismiydin tekrardan sen temmuzda dogum yapmisin sanirim bende ekimde yapmistim..
kizlar geldim ben selimin hicbisiyi yokmus ishal disinda... oda kendiliginden gececek dedi doktor bol sivi tüketiyoruz...

askito diger fotograflari görsen ozaman seni gülmekten kimse tutamaz ..
ay keske bizde ogluma tr ye gelmis olsaydik ve böyle orda biraz uzun kalsaydik ne iyi olurdu yaa
oh çok şükür olsun ki selimcik hemen iyileşsin,minnoşun teki o kıyamam.

tutim hoşgeldin de neler oluyor :sinifsinif:

noldu tuti sasirdim canim seni görünce niye bu kadar erken geldinki... terslik var gibime geldi ??

tartıştık teee taksimdan ağlaya ağlaya nasıl eve geldim inanın bilmiyorum birde motordan inerken düştüm iyimi diz kapağım mosmor çok canım yanıyor

geçmiş olsun tutim,sadece düşme ağrısımı hissediyorsun yoksa başka ağrında var mı?
noldu neden tartıştınız kı eve donucek kadar?

geçmiş olsun tutim,sadece düşme ağrısımı hissediyorsun yoksa başka ağrında var mı?
noldu neden tartıştınız kı eve donucek kadar?

buluştuk xzgim buluşur buluşmaz bana bi haller oldu zaten regl olcam aşırı gerginim...tam konuşucaz teli çalıyor müvekkili arıyor hadi kapatıyor teli tam konuya gircem zırr tel ablası arıyor neyse çok şükür konuya girdim oraya kadarr sorun yok anlaştık gülüştük falan ama regl olcam sinirliyim sinir strest var yani en ufacık şakası bile etkiliyor beni...neyse konu takımlardan açıldı bjk yenildi falan dedi zaten sinirliyim patladım benle maç muhabbeti yapma dedim buda sen bayağ gerginsin falan dedi...neyse dün buluşamadığımız için dünkü konular açıldı işte dedi bir daha ablamla tanıştırıcam demicem seni dedi ne zaman ablama tuğçeyle tanışmanı istiyorum desem ters tepiyosun gerek yok falan dedi bende gerek yok bencede dedim...
sonra hadi o konuyuda atlattık dedi taksime gidelim yürüyelim dedi neyse gittik taksime iyi güzel sorun yok bana diyor ki aşkım babetlerin yamuk duruyor saçını niye topladın sen kilo almaya başladın ama durduk yerde söylüyor el ele tutuşuyoruz gezerken birde taksimin kalabalığına karışmışız bir taraftan insanlar üstüme geliyor çarpıyor sinirim iyice bozuluyor benimki bu sefer sen niye bu kadar kötü öksürüyorsun bende elini ittim bir bağırdım eeeeeeeeeeee yeter be sabahtan beri dır dır dır o niye böle oran niye böyle kilo almışsın git kendine kusursuz sevgili bul o zaman dedim hatta eski sevgilin egeri dön dedim bu yaştan sonra kimsenin dırdırını çekemem dedim...geri döndüm eve dönmek için...baktım yanımdan geliyor yukarı çıkana kadar konuşmadık hiç sonra dolmuş durağına doğru yürürken dedim gelme sakın yanlız kalmak istiyorum dedim çektim gittim bindim dolmuşa eve nasıl geldim hatırlamıyorum annem beni görünce eyvahlar olsun demeye başladı ağlarken birde o kadar özenerek makyaj yapmıştım o makyaj akmış yüzümde gözlük var belli olmuyor tabi...odama girdim ağladım uyudum biraz telefonumuda kapadım....

uzun oldu kusura bakmayın ama etrafımdaki bütün bayan arkadaşlarım evli bir tek siz varsınız yanımda yakın hissettiğim...mafoldumben

Son düzenleme:
öncelikle uzun olmuş demene gerek yok kuzum sakın bir daha da deme sayfalarca yaz biz okuruz..kendin de söylemişsin regl dönemi ya daha hassassın,birde seninkisi biraz üstüne gelmiş.ama öksürüyorsun diye sorması kötü değilki kuzum..işte o dönemde olunca bazen gereksiz şeyler yapabiliyoruz,inşallah bana kızmıyorsundur ama çekip gitmene gerek yoktu.ufak şeyler için mutsuz olmayın hep mutlu olmanızı istiyorum

kızlarr pat die daldım bende soppete aşkito gibi, kulakları çınlasın:))
üff çok hastayım grip oldumm
aşkım birsürü meyve getirdi şimdi bana hepsini yiceksin diede şart koydu
nasıl yerim ben bu kadar meyveyi yaa
gelin bölüşelim, tutim tatlı yer tatlı konuşuruz hee

bu arada selim için çok sevindimmm

Sensiz tadı yok hiçbirşeyin,sen hayatsın ve ben şimdi koca bir yaşamı bekliyorum aslında....*Şafak 26*♥♥

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Back
X