Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim adanalın geldi heee ohhh keyıf senın yavriiaklinialirimsmile
selayım sen nedıyonnnCADIARZU
bende hrüfümün yemin torenınden geldım tepteze kaydirigubbakcemile2
cok guzel gectı canımı cokk ozlemısım bi ara foto eklıcemmm :asigim:

hayhay çok acıktı
bişeler yemenin vakti geldi
dolabı açıp önünde uzuuuun uzuuunn beklim bakim ne yesem diye
canım patates kızartması istiyo aslında

hmmm eeh az kalmıss tutim
cok duygulandım o atmosfer bi baska oluyomus ama ben korr kelebek eşimi bı turlu tanıyamadım askkerlerin hepsi aynı ayollakannehir neysekı 2 saat aramalarımın sonucunda buldum askımı kaydirigubbakcemile4
su son bir senedir yasadıgım en guzel 2 gundu analtamam muthişşş ben askımı cokk sevıyorum
kısss adam dısarı cıktıgında ınanmıyorum ınsanlar varmıs hayat devam edıyo dıyoo herüfüm kafamçokkarıştı

közlenmiş patlıcanım var onu salata mı yapsam napsam
görüşürüz kızlar gece:))
herkes gece toplanıyo ya o bakımdan yani

tuti caninmi sIKILIyor kiz :1:

kelebek gözün aydin canim gidermisindir hasret ayy simdi özlemek dahada cok koyar canim yaa

ayyy napsın ya adamcağız hep aynı yerde aynı yemekler aynı yüzler birde orda onlarca insanlarla uğraşıyor allah güç kuvvet sabır versin... dilerim su gibi geçer tez vakitte kavuşursunuz tatlım...
hafta sonları çarşı izni olur arada gidersin sevdiği yemekleri yapıp afiyetle yer sevdiceğin...

hayhaycım ohhhhhhhhh salatada yap walla bir kaç tabak daha koy bende geliyorum kızları toplayıp
ben birde biberi közlüyorum dograyıp sonra sarımsaklı yoğurt hazırlayıp üstüne döküyorum çok güzel oluyorrr...
patlıcanda çok güzel oluyor...
selayım canım sıkılıyor walla ya

ayburum geldın canım kaydirigubbakcemile2
kız kk bende bagımlılık yaptı eşimin yanındayken bıle aklımda ne oluyor dıye :1: delimiyim neyim kaydirigubbakcemile
face atıcam aksam foto :jeyyar:
hayhay gel kıss brber yıyelım benımde canım cektı cokacimcoook

ay ay ay hepsinden istedi canım
bütün tabakları önüme diziyomuşum
tv karşısına geçip
saatlerce yemek yiyomuşum:)))
yalnız olunca yemekle zaman geçiyo zaten

Back
X