Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bu da tutimin olsun
panther1vs.gif

sitede birisi kocasına msj atıp garip bi soru sormuştu(şöyle şöyle olsa ne yapardın gibi bişeydi heralde)
adamdan gelen cvp:
sen yine mi o sitedesin??

hayhaycım pembe panter yapan ellerini yirim seninnnn...yatıyormusun iyi geceelr canım
ayburcum klawyeni değiştirsene tatlım 20-25 bılemedın 30 tl lık ses etmeyen klavye al bılırım bendede wardı oyle bır klawye kardesı kafamda parcalamıstı....
sende yatıon demek ıyı geceler cnm allah rahatlık wersın...

günaydın kızlar sabah oldu hadi kalkın ben uyandım karga pohunu yimeden
we1relaxing2hlpu3.gif

siz hala horul horul yatıyosunuz ohhhhhhhh
us4allslaap004cy7.gif

ben çoktan işe güce başladım koşuşturuyorumm

Son düzenleme:
bu arada yalancının mumu yatsıya kadar demişler..
işyerinde salak var ya dün amirimizi aradı iznimi uzatıcam ya da rapor alıcam diye. biz burda arkadaşla söylendik ya nasıl izin alır biz napcaz netces diye bürodan biri uçurmuş sanırım haberi ona hemen akşam aradı amirimizi .. ve ayağı mayağı kırılmamış hala amasyadaymış annesi köy evinin çatısından düşmüş ayağı kırılmış ona bakcakmış orda
2870ck.png

kendi ipini çekersin dedi amirim sakın öyle bişey yapma, hem kendini hem kızları çok sıkıntıya sokarsın burda o yüzden ayın 5inde işinin başındasın dedi
ohhh ne güzel oldu

bu arada yalancının mumu yatsıya kadar demişler..
işyerinde salak var ya dün amirimizi aradı iznimi uzatıcam ya da rapor alıcam diye. biz burda arkadaşla söylendik ya nasıl izin alır biz napcaz netces diye bürodan biri uçurmuş sanırım haberi ona hemen akşam aradı amirimizi .. ve ayağı mayağı kırılmamış hala amasyadaymış annesi köy evinin çatısından düşmüş ayağı kırılmış ona bakcakmış orda
2870ck.png

kendi ipini çekersin dedi amirim sakın öyle bişey yapma, hem kendini hem kızları çok sıkıntıya sokarsın burda o yüzden ayın 5inde işinin başındasın dedi
ohhh ne güzel oldu
Allahım şu gülen manyağa geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aretliğim seni tanrıçamın yuvasında gördüm nasıl oldun keyfin yerine geldi mi nunişim sositososito
neler kaynattınız çok merak ediyorum gelmişinizi geçmişiniz lüpleticem sizin gamyoncuiremsu

Allahım şu gülen manyağa geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aretliğim seni tanrıçamın yuvasında gördüm nasıl oldun keyfin yerine geldi mi nunişim sositososito
neler kaynattınız çok merak ediyorum gelmişinizi geçmişiniz lüpleticem sizin gamyoncuiremsu

senden örendik üstadımmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
ben iimde tanrıçam kötüydü zabahınan kendime gelir gelmez aklıma geldi bi sriverim dedim
sen nassın iyisin inşallah göremez olduk seni
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
yarimmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

senden örendik üstadımmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
ben iimde tanrıçam kötüydü zabahınan kendime gelir gelmez aklıma geldi bi sriverim dedim
sen nassın iyisin inşallah göremez olduk seni
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
yarimmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
pembe koltukta oturuyorum ya ben eteğim kırıştı kalkamayom belli olmasın diye, o yüzden gelemeyom:roflol: ilk gün bir de izdiham oldu açılış izdihamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tanrıçamın işini dert etme sanmıyorum bişi olucağını :1closedeyes:

Back
X