Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hanturks cnm ıyı geceler allah zıhın acıklıgı wersın sınawı gecersın ınsallah balım

hay haycım baktım benımkı gelemıo ben gelcem walla yuzerız o calısırken senle denızde heheh

biemcim işin mi yok yoksa kocan mı yok kızım bu saatte göz makkajıynan uğraşıon evde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.. avatarımın manası yok kız tvlerde genel izleyici kitlesi oluyor ya onu resimlemişler büle kaydirigubbakcemile3 hayhaycım o bilekliği çok ama çok sevdiğim ama birkaç ay önce tartışıp şuan konuşmadığım bir arkadaşım hediye etmişti :gitme:
:roflol::roflol:
yok kıs kocem spor kanalı iziliyo du sempatiksalakcinni
bende kendi yaptığınız göz makyajı topiğine takıldım bu ara
normalde makyaj yapmadığım için
arada akşamları yapıp yapıp siliyorum
keyifli oluyo :icecream:
:roflol:

selam kızalar kıyaafetlerimi yerleştirdim falan öldüm resmen hem yerleştirdim hemide çok güzel hareketlerin eski bölümünü seyrettim hep gülüorum hem çalışıorum evde deli gibi :1:..ezgtim taam ben seni ararrım kuşum cuma günü gelince.. :ecrin_bebek:..seloşum muhtemelen 4 günde bronzlaşamıcaksın ama tenini iyi korursan o hafif kırmızılıkların esmerliğe dönücek.. yanıcam diye düşük faktörlü bişi alıp haşlanma az ama öz yan.. döndükten sonra bikaç seans solaryumda yaparsın ohh kebapp
hanturksum deli gibi çalışıoumusun hala bilmiyorumkismile
bende aynen bebegım bıseylerı toparlarken ya cok guzel hareketlerı yada
avrupa yakasını ızlıyorum yakında ruh ıkızı cıkıcaz dıye korkuyorum bebısımm sempatiksalakcinni

bu ne demektiki simdi bana bi acsana :1:

xzgim yine kayboldun ceyiz topigindemisin, dert topigindemi nerdesin kiz

kızlar of dun laptopum dustu demıstım ya
sesler gelıyordu donuyordu dedım tekrar acıp kapatıyım
kapandı ama bırdaha acılmadı kendılerı eyvahedigeldismile
napıcam bılmıyorum off
teknosadan almıstım ama garantsı bıtmıstır
babam cok kızıcak dusurdugume bilmiyorumkismile

işyerimdeki o adi adam 7 gün rapor almış :1no2::1no2: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

23662e0764bn.gif
27658e1367su.gif

yuh artıık bu adamı hala nasıl calıstırıyorlar orda anlamadım:S
babam pazartesı goturucek ancak laptopumu cunku yazlıga gıdıyor bu gece
kac gunde yapılır bılmem ben bu gece gıdıyorum pazartesı ewe donucem
abımın bılgısıyarından gırerım kaptop yapılana kadar
bugun halamlarda sonra sarıyerde kalıcam
barbım benı aramayı unutma ınsallah ayarlarsın yarın gorusuruz bebegım

ezgicim seni arıcam balım ..
kızlar sormayın ben tiksiniyorum ondan
bu akşam kenim, kenin abisi ve onun sevgilisiyle kumkapıya gidioruz rakı balığa giremem heralde akşam öptüm hepinizii olumunekankayizsmile

ayburcum annemle alışverişe gittim canım...
barbicim belli değil benim adanalıdan ses çıkmadı bugün hiç aradım açılmıyor teli duruşmadadır belki..akşam için afiyet olsun cnm...
xzgim 2-3 günde yaparlar laptopu cnm yoğunluk yoksa eğer bende bugün minibook baktım kendime almadan geldim ...
selayım yok bugün

selam kızlar
geçmişe bakamadım herkez iyidir umarımm
dün internetten bi egzersiz hareketi öğrendim yaptım evde kendi kendime
bacaklarımı acayip çalıştırmış bugün bitik durumdayım :)))

tutim kavuşamadınızmı canımın içi üzüldümm en kısa zamanda görüşürsünüz umarımm

barbiii ohh eğlen tadını çıkar canımm

ezgicim kısa zamanda düzelir umarım bilgisayarınn

selaycımm bugün yok sanırım

mavi linki verdiğin için teşekkürler
tutim bi ara bende minibook almak istedim gözüm iyicene bozulur diye vazgeçtim
günaydınım hoşgeldn
yoksam leslie sansone evde yürüyüşümü yaptın
eğer o değilse leslieyi mutlaka dene
çok eğlenceliymiş
selayım bgn dışardadır eksikleri tamamlıyodur
barbide rakı balık keyfinde olcaktı
hantürksüm soru çözüyo
xzgim halasında
hayhayım nerelerde

gnydn cnm hoşgeldin tatlım sorma ya kavuşamadık :(
ayburcum ewet hem çok küçük hemde biraz garip geldi bana kardeşimde war ama kullanamıyorum çok zor geldi bana elimdeki laptopta eskidi masa üstü i mac var ama onuda tasarım için kullanıyorum genelde laptop şart yaa... annem minibook 'u görür görmez gülmeye başladı zaten satıcıya diyorki daha küçüğü yokmu bunun daha küçüğü i phone anne dedim heh sen şimdi ondanda istersin dedi hepsini istiyorum burdaki her gördüğünü dedim satıcı gülmeye başladı ps3 için tomb raider oyun aldırdım anneme hahaha onu oynuyordum bende bu saate kadar çocuk gibi strest atıyorum napim gerçi çok kitap okurum ama kitaplarım bitti şimdi oyuna sardım bazende mutfağa girip tatlı yapıyorum strestten uzak durmam lazım benim o yüzden bir meşgale lazım bana...benimki askere gittiğinde yemek kursuna gidicem birşeyler öğreneyim yavaş yavaş..hemde 5 ay kafayı yememiş olurum...
vishenka207av.gif

Back
X