Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ay buraya ne zaman girsem amacından sapmıs olarak göruyorum. kaç sayfa arıyorum resim görecem dıye resmen sohbet topiğine dönmüş !!!!!!!
canım burası zaten geyik yapılmak için açılmış bir topic bugün ne giydin de geyik olmasın diye açıldı sen resim görmek istiyorsan oraya gideceksin burda resim bulamazsın

hanturkscum psıkopata baglama cnm yaaa...az aldı cumartesıye
babam geldı konustuk sonuc git dedi ama sımdıde bana gıt dıyen annem yan cızıyor :D
biemcim tebrık ederım tatlım alıyorsun ehlıyetı hayırlı olsunnn balımmmmm....

kapıcınınbitlikızı hoşgeldin =)

deliboncuk alemsin he resim arıyorum demiş kızcağız o diğer topikte cnm burayı muhabbet amaçlı kullanıyoruz biz...

hanturkscum psıkopata baglama cnm yaaa...az aldı cumartesıye
babam geldı konustuk sonuc git dedi ama sımdıde bana gıt dıyen annem yan cızıyor :D
biemcim tebrık ederım tatlım alıyorsun ehlıyetı hayırlı olsunnn balımmmmm....
kaydirigubbakcemile3 ah bu anneler hep böyle olsun baban git dediyse ayarlarsın sen ya
bmcanım hadi gözün aydın kurtuldun, direksiyon sınavı ne zaman onu da geçtin mi gezdirirsin bizi artık

seloşummm hoşgeldin ya valla gözlerimiz yollarda kaldı. yediğin içtiğin senin olsun sen bize yaptıklarını anlar hadi bakalım..
tutim baban izin verdiyse anan yumuşarr gelişmleri an an anlat:))
bmcim repini tikkate aldım salak kafam ya:))))) bu arada ehliyet sonavın için çok sevindim..
aşkitooom topraaam seneye gel genede buluşuk edelim..
hanturksum no panıc no panıcc.. ii geçicek sınavın..
ayburum çok kötü olmuş ya Allah taksiratını affetsin ölen kişinin.. rüyana falan girmez inşallah

ooo ezgişş resimler eklenmiş. ama nur cemalimiz görükmüyoo kii.. tatmün edici olmamıitır sanırsam b fotolarr. bende sercanla ikinizin fotosu var kuşum.. atarım sana msnden

kapıcınınbitlikızı pardon tatlım yaa kafa kalmadıda bende bu saatlerde böyle oluyorum.. hoşgeldin canımcımm

tutimm baban göndermesine gönderir sonradan burnundan getirme huyuda yok senle konuştuğumuz kadarıyla.. annenide bi şekilde ikna edersin çok bunaldım aylardır evdeim falan de.. hem adanalının gelmesi ii olur..bodruma kızkıza gitseydim dahamı güvenli olurdum de

orda için huzurlu olmıcaksa hiçç kalkışma canım zaten, kafada ev ve aile olunca ne tatili yani tatil yaptım die tatil yapmış olcan.. ama annen yumuşar gibime gelio

Back
X