- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #6.541
buengierno bellisimalar :9 ben geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buengierno bellisimalar :9 ben geldim
aynen bizde otobüsle gitcez bu cumartesi yada pazar...
benimki uçakla gidelim dıo hayatta gitmem bıd eben regl olmadım hala ya amannnnnnnnnnn
tutim içini rahat tut ya anneler yapar öyle valla kendikimden biliyorumhakikaten yaa sorma aynen öyle oldu bizdede hyr içim rahat etmiyor içime sıkıntı geliyo
yok bebem babam öyle biri değil bana güveni sonsuz ama annem öyle yapınca hani olur ya ister istemez içime sıkıntı düştü çok gitmek isterken birden hevesim gitti.
kaydirigubbakcemile3 benim bi kendime hayrım yok zaten herkese dediğim çıkar hiç kendime dediğim çıkmazhanturks cnm walla sneın yuregın temızmız baban ızın wercek dedın dogru cıktı balı ya...
ben bu gecıktırıcı haplardan korkuyorum bısye olur falan dıe...
eveeet delikafadulden onun hayaliyle yaşıyorum ve hala ayaktayım kaydirigubbakcemile3hanturks canim hosbuldum sendemi tatile ohh ohhh
venedigin ordan gecerken dedimki tüh hanturksümün rialtosuna gidemiyoruzson ugradigimiz yerde birkac manzara fotografi cektim senin icin canim belki ilham alirsin
evet canım ben de ilk defa gidicem biz de bodruma gittik bu sefer alanya olsun dedik torpilli otel bulduk bi de kaydirigubbakcemile3 bakalım nasılmış görücem ben de ama resimler çok güzeldiana hanturks cnm sen alanyaya gıdıyormussun benımkıde bana alanya,bodrum,marmaris arasında sec begen dedı ben dırek bodrum dedım nedense...alanyaya gıtmedım antalyaya gıttım ama alanyaya gıtmedım guzelmı acaba?