Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

haydı bakalım herkes bı yerlere gıdıyor maasallahhh.ınsallah begenırsın cnm alanyayı ben hıc gıtmedım merak edıordum sen gıt gez anlatırsın bıze...
anlatırım tabi canım benim de sen vazgeçme bence hazır izni koparmışken sabah ola hayrola daha dinç kafayla karar verirsin

barbım aynen bızde sırf oda ıcın otobusle gıtcez hem daha zewklı olur gece yola cıkıcaz bızde gece yolculugu gusel oluooo....
barbım sız ne zaman gıdıceksınız?
15 saat koltuk tepesinde pek zevkli olmuyor aslında tutişim indiğinde dünyaya farklı bir bakış açısından bakıyorsun :1: :1:

selayhusum hoşgeldin canım nasıldı italya selamımı söyledin mi
barbim seninle aynı gün hatta gece çıkıyoruz yola canım

ohhh ne güzel hanturksum aynı saatlerde aynı şeyleri yaşıcaz :lepi:

barbım bak sende benım gıbı olucan bende ılk gıtımde heveslı heveslı gıtım amam hayal kırıklıgına ugradım :D ancak bol bol resım cekmekle yetındım ama bıeyr tavsıye edımı sanan bodruma 1 saat var arası mugla bafa oraya gıdın bak hayran kalırsınız pansıyon hep ve angora pansıyonda kalamnı tavsıye ederım super yemekelrı ve ılgılerı :D

cnm benim kenin abisi ve kız arkdaşı gittiler geçen hafta bizim gidiceğimiz yere çok memnun kalmışlar. bodrum yaaa ne kaadar kötü ve sıkıcı olabilirki :1:
dediğin yere gitmeye vaktim olmaz çünkü sadece 4 güncük kalıcazzzz boshayallersmile

hosbulduk canlarim ,nezaman barbicigim yolculuk ???
hosbuldum bitlikiz sende hosgeldin topige

kizlar kendimin cok resmini cekmedim gözkapagim tatile cikacagim gün iltihaplandi birazcik makyajsiz gezdim 4 gün :D yani aksamlari gündüzleri havuz ve denizdeydik aksamlarida güzelce pizza yedik
denizde ve havuzda selim hicbir sorun yasatmadi bize cok eglendik ona simit almistim onun icine girip yüzdürdük, ama kahvaltive aksam yemeklerinde tam bir rezillik yasatti bize mizlamalar sinir etmeler artik cildirmaya ramak kaliyordu neyseki bitti o yönden seviniyorum :)) ama yüzme ve deniz acisindan keske hic bitmeseydi deniz hastasi olaraktan hic gelesim gelmedi
eve dönüste venedige ugramadik ama büyük bir göl var garda gölü oraya ugradik oranin kiyisinda oturup öyle yemegi yedik sonra bir alisveris merkezine ugrayip eve döndük, hava süperdi tam yeni yeni bronzlasmaya basliyacaktim ama malesef bu seferde olmadi :)))
bol bol sivrisinek yedi o kadar :1: ama selimin cok resmini cektim onlari paylasirim sonra

seloşum altta yazıyor ya 1 vik 3 deys sempatiksalakcinni
selimotonun yemek yerken mızmızlanabiliceğini hiç tahmin etmezdim doğrusu :1: :1:
video çektünmü deli gibi bekliorummmmmmmmmmm delikafadulden

ana hanturks cnm sen alanyaya gıdıyormussun benımkıde bana alanya,bodrum,marmaris arasında sec begen dedı ben dırek bodrum dedım nedense...alanyaya gıtmedım antalyaya gıttım ama alanyaya gıtmedım guzelmı acaba?

biz geçen sene alanyaya gittik muhteşemdiii..
ama rus çok ona göre !!!ben sevdiceğimi ruslardan kıskanmam ben ruslara on bin kez taş çıkarırım diosanız buyrun alanya orda :1::1:
hee sen öylemi diodun da gittin derseniz o kdr rustan haberim yoktu gidince örendim .. otele girer girmez bi kavga bi tripler bende :1: :1:

herkes gidiyor ben geri geldim :( simdi bidaha gidesim var ama :1:
xzgim nerdesin
ayburumm anaciiim sen nerdesin
gnynd huu huuu
diger topik sakinlerim
barbim yakkinmi ???

laptopumun şarjı bitmişti..bidahada takmaya üşendim açıkcası yatağımdan çıkıp :kedi: :kedi: :kedi:

günaydin dostlar :)
sabah günesi günaydinnn
canim video cekmedim ama resimleri var videoyu unutmusum :1: simdi sen deyince geldi aklima orda sicaktan sitiresten :1: unutmusum

Smiley-msn.com-Fetes-14956.gif
Smiley-msn.com-Fetes-14959.gif

selayım gelmiş hoşgeldin seni çok özledik habire kulaklarını çınlattıkŞeniz
tutim babadan izni koparmışın bu iş oldu bilyerimseniben
barbimle xzgimin fotolarını gördüm yüzleriniz kapalı olsada sıcaklığınızı ve samimiyetinizi görebiliyorum:nazar:
hantürksüm boydan foto çekilemedim kocik çekmedi bi tane çekmiş oda net değil ondan eklemedima.s
alanyaya gitmenede çok az kalmış
bitlikız hoşgeldina.s.

cümleten hosbuldum
a xzgim siz bulustunuzmu yaaa ayy ben bunu tamamiyle unutmusum, ee artik bende sizden alirim havadisleri
aşkım iyiki geldin çok özledik seni
en sonunda buluştuk:) hemde sercanla ilk tanıstıgım yerde galata kulesının altında bulustuk barbımle sonra engınara gectık oturduk falan sercan geldi sonrada gorumcem geldı sercan bana bıraz trıplıydı barbımde gordu sercanı
hem kızdı bana hemde bol bol optu :1:
barbım baska yerlerdede bulusmak ıcın ızın bıle ıstedı sercandan
ewlerımız dıpdıbe cunku barbımle :1:
herkesin kulaklarını cınlattık azda olsa sempatiksalakcinni

kıslaar selam,
selayhuscum hoşgeldin canım nasıl güzel miydi tatilin eğlendiniz mi
xzgim fotolar çooook güzel beni de alın kıs buluşmaya ben de istiyoom kaydirigubbakcemile2
bu arada görümcenün saçları ne güselmiş ben de öyle yaptırmayı düşünüyodum çok beğendim
tuticim inşallah gidebilirsin canım tatile bence baban çok istediğini anlıcak ve izin vericek
ayburum face de ki fotonu gördüm ziyagil yalısı hakkat çok güzelmiş kıs, ben gelirsem beni de götür oralara kaydirigubbakcemile3 bu arada kıyafetin de çok hoşmuş ne giydine koysana
hanturkum bebegım sen gel istanbula gezerız beraber zıyagıl yalısınada gıderız merak etme :1: gorumcemın sacları dogal hem rengı hemde o kıvırcıklıgı
kızalarrr :dance:
acayip mutluyummmm delikafadulden
ehliyet sınavı soruları ve cevapları yayınlanmuş
hepsini kontrol ettim
ve sanrıım sınavı geçtim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çünki hangi şıkkı işaretlediğimi biliyorum
en az ilk yardımdan yanlışım çıktı
sonra trafikten
en fazlaa motordan çıkmış ama yinede sınırı geçmişim :1:

benim incelemelerime göre geçiyorum
net biliyorum neleri işaretlediğimi çünki kaydirigubbakcemile3

:dance::dance::dance:
canımm cok mutlu oldumm
ben bılıodum zaten gecıcegını
hadı hayırlı olsun tatlım dur bende dans edeyım senınle kaydirigubbakcemile2

:) slm bende gelebirimiyim sohbeinize:)
hosgeldın aramıza kapıcının bıtlı kızı opuyorumnanaktan
burdaki konuların çoğunluğu geyik topiği zaten oraya lafım yokta konu başlığıyla uymuyor cok yazı var sayfa cevır cevır bısey bulamıyom kötükedihüso
başlıktada goruldugu gıbı bugun ne gıydın topıgı degıl bu
geyik bolumune acılmıs sohbet yerı yanı
dıger topık kadınlar hamamında

ooo ezgişş resimler eklenmiş. ama nur cemalimiz görükmüyoo kii.. tatmün edici olmamıitır sanırsam b fotolarr. bende sercanla ikinizin fotosu var kuşum.. atarım sana msnden
tamam bebegım faceden mesajda atabılırsın ordan daha kolay gondermesı
su haftayı bıtır yıne bulusalım sempatiksalakcinni
dun gıttıgınız kuafor nasıldı begendınız mı?

hosbulduk canlarim ,nezaman barbicigim yolculuk ???
hosbuldum bitlikiz sende hosgeldin topige

kizlar kendimin cok resmini cekmedim gözkapagim tatile cikacagim gün iltihaplandi birazcik makyajsiz gezdim 4 gün :D yani aksamlari gündüzleri havuz ve denizdeydik aksamlarida güzelce pizza yedik
denizde ve havuzda selim hicbir sorun yasatmadi bize cok eglendik ona simit almistim onun icine girip yüzdürdük, ama kahvaltive aksam yemeklerinde tam bir rezillik yasatti bize mizlamalar sinir etmeler artik cildirmaya ramak kaliyordu neyseki bitti o yönden seviniyorum :)) ama yüzme ve deniz acisindan keske hic bitmeseydi deniz hastasi olaraktan hic gelesim gelmedi
eve dönüste venedige ugramadik ama büyük bir göl var garda gölü oraya ugradik oranin kiyisinda oturup öyle yemegi yedik sonra bir alisveris merkezine ugrayip eve döndük, hava süperdi tam yeni yeni bronzlasmaya basliyacaktim ama malesef bu seferde olmadi :)))
bol bol sivrisinek yedi o kadar :1: ama selimin cok resmini cektim onlari paylasirim sonra
resımlerı gordum faceden hayran kaldım yıne gulen suratıma
o gobısı,bacakları sapkası ve gozlugu harıkaydı sempatiksalakcinni

herkes gidiyor ben geri geldim :( simdi bidaha gidesim var ama :1:
xzgim nerdesin
ayburumm anaciiim sen nerdesin
gnynd huu huuu
diger topik sakinlerim
barbim yakkinmi ???

selayhusum askım benım laptop bozuldu dusurdum ben onu
hala yapılmadı abımın bılgısıyarından gırıyorum
annemler herkes yazlıga gıttıler
sabah uyan dıyen bırı yok basımda cok mutluyum laelaelaelaelae
gecmısı okudunmu dugun yerımı gordun mu bebegım sempatiksalakcinni
ekım kasım gıbı gelmeyı dusunuyordun kasımın 13une beklıyorum senı buraya olmaz mı bilmiyorumkismile
buarada bende 22sinde yada 23ünde yazlıga gidiyorum ne zaman donucegım bellı degıl suanda ve orda ınternet yok :umursamaz:

selamun hello bayanlar...
barbiş canım alanya rus dolu demişsin =))) koptum hahaha hiç sevmem rusları çalıştığım şirkette hep rus kızlarla çalıştım çok paspal bazıları dönüp bakmazsın bile o yüzden her rus kız benim için aynıdır =) isterse çok sexi olsun kendime güveniyorum yanımdaki erkekte bunu biliyorsa no problem rus'lar..
xzgim walla babam izin werdi ama bugün annem bir triplerde yan çiziyor..
ayburcum kopardık izni ama şekilde görüldüğü üzere anacığım saolsun....benimkide benden haber bekliyor hala adam vazgeççek gitmekten sonunda oturcaz aşşaya totomuzun üstüne...

bana kalısa tutım
bu gunlerı kacırma derım annenle guzelce konuş ve bu tatile git
ihtiyacınız var çünkü
bizde sercanla ilk yaz neredeyse 1 ay tatil yaptık
geçen yaz 10 gün falan ailelerde vardı basbasa yapamadık
bu sene o da yok
hersene dahada kotuye gıtmıs :1:

teşekkürederim fıstıklarr :))

tutuim
hadi yine iyisinn, iyisinn ,iyisinnn.
sen işini bilirsin ,bilirisnn bilirsinn :)

xzgim bm canlarım herşey iyi güzelde ben regl olmadım hala şimdide o canımı sıkıyor...oraya gıdınce olursam ne anlıcam bu tatılden

yok ya dert etmıom olursamda olurum her sekılde gırerım denıze...=) kızlar pazar akşamı allah ızın werırse gıdıyorum...

xzgim bm canlarım herşey iyi güzelde ben regl olmadım hala şimdide o canımı sıkıyor...oraya gıdınce olursam ne anlıcam bu tatılden

geciktirici kullanmak için geç kaldın galiba bebeğim
olsun git te varsın denize girme sevdiceğinle beraber ol bebegımm

tutim dert etme regl işini olmadı tampon kullanırsın
yada geciktirici kullan

ayburum tampon kullanması sakıncalı ama
sonucda daha evlenmedi tutican

buarada bebeklerım ben smdı dusa gırıyorum
aksam sercanla bulusucaz
sımdı rahat rahat gıremıyorum laptopum yapılsın gecelerı burdayım

xzgim tampon konusunda haklısın hiç düşünemedim:1:
hayırlısıyla leptopun geri gelsin
selayım heralde bavulları boşaltıp bi ton çamaşır yıkıyo
koomikcocuksimiles90gz2.gif

daha ütü var
koomikcocuksimiles164xq2.gif

evde temizlencek türkcellinin gücü şarkısıyla beraber
koomikcocuksimiles32sw2.gif

tatilin detaylarını kime anlatıyo acep
koomikcocuksimiles9md2.gif

barbim tutim hanturksümde tatil hayali kuruyolar
koomikcocuksimiles156cp7.gif

xzgim sercanıyla beraber
koomikcocuksimiles107xy3.gif

ben ise açlıktan hayal kurup duran bi haldeyim
hothanksgturkeyb003chasac3.gif
koomikcocuksimiles100fb9.gif

nikooo pembe koltuktan inmenin şokunu yaşıyoohaoldumsmile
koomikcocuksimiles119do7.gif

günaydın örtmenimiz napıyo :uhm:
kelebeğim paketini bekliyo
hovalentinepresent002ga8.gif

Son düzenleme:
tutim iyi tatiller bebişimkaydirigubbakcemile4
selayım döndün heralde tatilden ohh bu enerji bi süre yeteraklinialirimsmile
ayburum şekerim paketim henüz gelmedi balım yarın gelir heralde yerimseniben bugün evde yoktum aslında ıyı oldu gelır geri döner diyodum CADIARZU
smileyler yine yine güzelll:lepi:
hanturks Allah yardımcın olsun kaydirigubbakcemile5 son günler...
xzgi sende sercanınla gez toz bitanem ne mutlu sizeealkisalkisalkis

ayburcum alemsin ya hayal kurcak hal kalmadı bendee...
biemcim regl oldum ama bodrumda butun oteller full doluymus ne yapcaz bılmıorum noa otel dıye bı yer bulmus oda hersey dahıl 2 kısı 1.400 tutuyor bende sureklı otele baglı kalmayalım dıodum gezelım dısardada yemek yıyelım farklı yerlerde benımkıde aynı sey dedı otekı turlu sadece odalara para vwercez yemeklere bır dunya para wercez dedı daha masraflı ol dedı ne bılım sınırım bozuldu tartıstık zaten yok tatıl falan dedı bende sen bılırsın dedım...

kizlar selam ben geldim bugun annem bendeydi fazla ilgilenemedim sizlerle yeni yolcu ettim kendisini
neyaptiniz tutim haberler iyi degilmi ??
xzgim, barbim, ayburcumm, nikonum, hanturks gnydn ,biem hepinizi öptüm cook cook

ayburum smililer tam bana uyuyor bugun aynen öyleydim ama henüz ütüye baslamadim bide bugun hava yagmurlu camasirda kurumuyor

Back
X