Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

walla hayat o kadar saçma ki bazen...yinede şükürler olsun...ist geldim gelmez olaydım her yerde bir aksilik...
pazartesi günü allahın izni ile karadeniz turu yolcusuyum inanın hiç içimden gelmiyor...
13 ağustos benimki asker...
yüzüm şilede çok fena yandı ilaç kullanıyorum faktörlü güneş kremi fasa fiso yüzümü mahvetti...
benimki adanaya gideceği gün çat kapı bizim ewe geldi annemle tanıştı süpiz yaptı anneme söylediği şeyler annemle beni çok ağlattı...
bizim ewden çıkıp giderkenki manzarayı görseydiniz emin olun sizde ağlardınız...
ben napıcam onsuz...
güçlüyüm çok güçlüyüm askerlik bizim için dert değil ama çok korkuyorum herşey beni çok korkutuyor...
geçmişi okudum herkeslerde bir havadisler olmuş neler oluyor bize yaaa...

nazara geldik tutim
1217943548evileyebycemalekin.jpg

ayburcum wallahide öyle nazara geldik...
sende umarım daha iyisindir...çok eve kapatma kendini çık gez canım inan ev bunaltıyor insanı...bana ne olduysa evde çok takılmaktan oldu...4 duvar arasında hep düşünmekten kafamda kurmaktan bu hale geldim ben böyle değildim...böyle oldum atlatmam lazım...

merhaba günaydıncım valla tatilin hasını sen yaptıun
bizde malesef öyle etap etap olmuyor deniz güneş yiyiş içiş yatış kalkış hepsicğini topu topu 1 hafta 10 güne sığdırıp dönüyoruz ..
sana çok iyi tatiller diliyorumm
ipek bebeyi öptüümm

sağol canım benimm

geçmişi biraz okuyabildim.
sorunu tam olarak bilmediğimden allah güzel gönlüne göre versin herşeyi diyorum canım.
ne yapıcaksın hayatta sıkıntılar oluyor arada hepsi çabucak geçer inşallah bitanemm

walla hayat o kadar saçma ki bazen...yinede şükürler olsun...ist geldim gelmez olaydım her yerde bir aksilik...
pazartesi günü allahın izni ile karadeniz turu yolcusuyum inanın hiç içimden gelmiyor...
yüzüm şilede çok fena yandı ilaç kullanıyorum faktörlü güneş kremi fasa fiso yüzümü mahvetti...
benimki adanaya gideceği gün çat kapı bizim ewe geldi annemle tanıştı süpiz yaptı anneme söylediği şeyler annemle beni çok ağlattı...
bizim ewden çıkıp giderkenki manzarayı görseydiniz emin olun sizde ağlardınız...
ben napıcam onsuz...
güçlüyüm çok güçlüyüm askerlik bizim için dert değil ama çok korkuyorum herşey beni çok korkutuyor...

canım ya üzülme öyle
hepsi sırayla yoluna girer merak etme gönlünü ferah tut.
askerlik zor gerçekten ama oda geçiyor.
benim eşim evliyken gitti ipek 11 aylıktı gittiğinde
inan evliyken çok zor oluyor. eşimi askerliğinin çıktığı yere bırakmaya gitmiştik ayrılırken bir sıktımki omzunu ayrılamadım resmen.
dönüş yolu zaten bir felaketti ama geçiyor hepsi.
şimdi en azından çevrende annen baban arkadaşların varken gitsin gelsin hayırlısıyla.
inşallah yakın bir yer çıkar sık sık gider görürsün.

benimde denizde sırtım çok yandı dediğin gibi krem filan bi işe yaramadı.
2 gündür zeytin yağı sürüyorum çok iyi geldi sende dene istersen.

ooo aşkitomda gelmiş buralara
selayım o elit üye ben değildim
bgn bacağım çok ağrıyo yaaa
iyicene hamladım dışrı çıktığım yokki

ayburcum daha iyisindir inşallah
haberi duyduğumda çok üzüldüm ya allah bir daha göstermesinn
ah canım benim canını sıkma kısa kısa yürüyüşler yap iyi gelir

senin daha ne kadar tatilin gndy arkadasim

canımm bizim okullar tatil ya bizde tatildeyiz açılana kadar
işte 7 8 gün akçay altınoluk ayvalık oraları gezdik
şimdi annemlerdeyim 1 ay kalmayı planlıyorum.
biz uşaklıyız. deniz filan yok çok fazla gezilecek bi yeride yok buraların aslında ama
ne bileyim heryerden güzel geliyor bana.
benim kardeşim annem teyzem akrabalar herkes burda kalabalıkla vakit hem çabuk geçiyor hem sohbet muhabbet güzel oluyor.

anladim canim bir nevi hasret gidermek gibi....
ne güzel iste zamanin tadini cikar , bende calismaktan ev hanimligina terfig ettigim icin artik hergün tatil desem yalan olur kendinde biliyorsun cocukla evde ne kadar zor oluyor :)
ben simdi yatiyorum iyi geceler dana ve diger arkadaslarima

demekki morali cok kötü .. normal olarak babasi bu haldeyken....
insan kendini onun yerine koydumuda cok kötü oluyor canim . tabiki yinede sen bilirsin ben birsey diyemiyorum bu konuda. allah sifasini versin diyecegim ama durumunun cok kötü oldugunu daha önce söylemistin adam yillardan beri cekiyormus :(

biz variz burda yaz bize sIKIldikca hem haftayada ailenin yaninda olacaksin canim hersey daha iyiye gidecek ozamanda

günaydinin iii tatiller canim

evet kendimi onun yerine koydummuu onu anlıyorum ama ben şimdi nasıl yaşananları unutup onun yanında olabilirim ki.. olamam.. yapamıyorumm belki bencillik yapıyorum ama yapamıcam :1no2:

canım dostum benim :asigim:

kızlar hepinizden özür diliyorum...
psikolojim çok bozuk herşey üst üste geldi apar topar şileye gittim...sizide habersiz bıraktım elimde olmadan telefonum inanın hiç yanımda değildi şilede odama attım telimin meşgul çaldığı anlar sürekli arandığım anlardır bir tek benimkinin sesini duydum anatacak o kadar çok şey warki ama buralara yazmak istemiyorum...

tek bildiğim sizi merakta bıraktığım özür dilerim hepinizden...

ahh tuti ahhh :oklava:
seni bodrumda bilem aradım o derece yani :oklava:
neyse bu kadar psikolojik çöküntü içerisindeyken birde ben yüklenmicem sana.. off neler oluyor hakkaten hepimizde 1 dert.. :1no2:
sen ayrılığa alışkınsın görmemeye hasret çekmeye.. inan askerliğin bundan bir farkı olmayacak senin için.. sadece daha az sesini duyacaksın 1 2 buluşma az göreceksin.. gerçekten taşıyamıyacağın bir yük değil senin bu askerlik :!!:olmaz:
güçlüsün sen alkisalkisalkis
askerlik sizin için bir bitiş değil başlangıç .. ne mutlu sanaki birşylerin startını veriyorsunuz artık.. gün senin günün ve ilerledikçe görünür önün :lepi:

ohhh tutim sonunda ses verebildin
çok meraklandık canım yaaaa
inş kötü şeyler değildir
barbim burcunuda uğurlamışsın
off off hepimiz o kadar farklı ruh hali içindeyizki
Rabbim kısa zamanda hepimizi iyi etsin
bgn markete kadar gittik eşimle çok zor yürüdüm hemen bacağım ağrıdı

uğurladdım ayburum be o da gitti senağlama
sen nie kendini bu kadar eve haspediosun bakim, lütfen artık kendini toparlamaya çalış kötü günler geçti gittii.. evin yaşadığın yer kısa yürüyüşler küçük egzersizler için çok müsait biraz çık hava al. çamlıklarda otur eve kapatma..
tutiminde dediği gibi insanın kendini eve kapatması tüm bunalımın en büyük sebebi :umursamaz:

ben napıcam onsuz...

ne güzel bir haber bu!!
annede tanışmış, herşey rayına oturuyor
hayıflanmayı sızlanmayı bırakıp dik durucaksınn, sen ayrılığa dayanıklısın ya aylarca günlerce sevdiğinin yollarını beklemiş insanınsın.. o seni böyle bi tuti olarak tanıyo..yıkılmıcaksın !! ailenle tatiline gidiceksin moral toplayıp kuzu kuzu askerini bekliceksin. hep birlikte şafak sayıcazz kaydirigubbakcemile5

sağol canım benimm

geçmişi biraz okuyabildim.
sorunu tam olarak bilmediğimden allah güzel gönlüne göre versin herşeyi diyorum canım.
ne yapıcaksın hayatta sıkıntılar oluyor arada hepsi çabucak geçer inşallah bitanemm

günaydin günaydinim erkencisin sende :1:

teşekkür ederim tatlım :asigim:a.s.

selam canlarım ben bu sabah döndüm çok uykusuzum ama size bakamadan da edemedim
geçmişe bakmaya çalıştım ama çok ilerlemiş aralardan yakaladım herkese bişeyler olmuş ya noldu ki böyle nazar mı deydi, allah kem gözden saklasın hepinizi :nazar

ayburum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, verilmiş sadakanız varmış ki birşey olmadan atlatmışsınız trafikte insanlar o kadar dikkatsiz ki dikkatlilerin işleri gerçekten çok zor, Allah bir daha yaşatmasın daha beterinden saklasın canım benim

barbim olay nedir bilmiyorum ama ayrılmanıza çok üzüldüm, eğer çok seviyorsan inşallah aranız düzelir canım, arkadaşın da gitmiş kıyamam sana yaa ama onun mutlu olmasıyla avunacaksın artık sonuçta sevdiği insanla birlikte

selayhusum sen buraları hiç bırakmamışsın valla maşallah sana, ocak olayını okudum çok geçmiş olsun ya iyiki dönmüşsün geri, ben de öyle kırk kere dönerim kapıdan demekki iyi yapıyormuşuz.

xzgim ohh ev, mobilya işlerine başlamışsınız ne güzel, inşallah herşey istediğiniz gibi olur

tuticim sen de dönmüşsün canım ama moralin bozuk galiba askere gitme işinde o kadar üzme kendini canım ya iyi düşün iyi olsun hem onun da aklı sende kalmasın, inşallah rahat bi yere düşer bir an önce bitirip döner zaten kısa dönem dimi

Son düzenleme:
selam canlarım ben bu sabah döndüm çok uykusuzum ama size bakamadan da edemedim
geçmişe bakmaya çalıştım ama çok ilerlemiş aralardan yakaladım herkese bişeyler olmuş ya noldu ki böyle nazar mı deydi, allah kem gözden saklasın :nazar:
ayburum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, verilmiş sadakanız varmış ki birşey olmadan atlatmışsınız trafikte insanlar o kadar dikkatsiz ki dikkatlilerin işleri gerçekten çok zor, Allah bir daha yaşatmasın daha beterinden saklasın canım benim
barbim olay nedir bilmiyorum ama ayrılmanıza çok üzüldüm, eğer çok seviyorsan inşallah aranız düzelir canım
selayhusum sen buraları hiç bırakmamışsın valla maşallah sana, ocak olayını okudum çok geçmiş olsun ya iyiki dönmüşsün geri, ben de öyle kırk kere dönerim kapıdan demekki iyi yapıyormuşuz.
xzgim ohh ev, mobilya işlerine başlamışsınız ne güzel, inşallah herşey istediğiniz gibi olur
tuticim sen de dönmüşsün canım ama moralin bozuk galiba askere gitme işinde o kadar üzme kendini canım ya iyi düşün iyi olsun hem onun da aklı sende kalmasın, inşallah rahat bi yere düşer bir an önce bitirip döner zaten kısa dönem dimi

handecimmmm hoşgeldin yafrımmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

beni boşver , sen naptın ne ettin.. yediğin içtiğin senin olsun tatilin nasıldı onu de bakalım :dance:

ezgim sanada ii tatiller diliorum, şimdi yeni kalmışsındır belki.. anacığının hazırladığı balkon yada bahçe kahvaltısnı afiyetle yiyip, denize doğru yol alırsın kesin
zemuszemus

benim tatilim çok güzeldi yaa iyice dinlendim, birer kitap bitirdik tocamlan bütün gün plajda yatıp :1: ama ben güneşe karşı çok hassasım bütün gün durunca hem krem sürmeme hem çoğunlukla gölgede olmama rağmen göğsümü haşlamışım resmen su topladı ve yara oldu :1no2:

bu arada son gün otelden çıkınca alanya merkezde takılalım dedik barbinin dediği kleopatra plajını gördük oraya girdik çıkışta bi şekilde fotoğraf makinesini kaybetmişiz, akşam otogardayken farkettik ve bi daha gidip bakamadık yaa makina önemli değilde çok güzel fotoğraflar çekmiştik çok üzüldüm :çok üzgünüm: şimdi girdiğimiz yerin numarasını bulmaya çalışıyoruz ama hiç umudum yok

Son düzenleme:
Back
X