Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

benim tatilim çok güzeldi yaa iyice dinlendim, birer kitap bitirdik tocamlan bütün gün plajda yatıp :1: ama ben güneşe karşı çok hassasım bütün gün durunca hem krem sürmeme hem çoğunlukla gölgede olmama rağmen göğsümü haşlamışım resmen su topladı ve yara oldu :1no2:

bu arada son gün otelden çıkınca alanya merkezde takılalım dedik barbinin dediği kleopatra plajını gördük oraya girdik çıkışta bi şekilde fotoğraf makinesini kaybetmişiz, akşam otogardayken farkettik ve bi daha gidip bakamadık yaa makina önemli değilde çok güzel fotoğraflar çekmiştik çok üzüldüm :çok üzgünüm: şimdi girdiğimiz yerin numarasını bulmaya çalışıyoruz ama hiç umudum yok

off çok kötü olmuş bu hande ya.. inşallah bulursunuz makineyi alsınlar ama hafıza kartını versinler bari alan çalan varsa.

tatilin güzel geçmesine çok sevindim, geçmiş olsun .. yara çok kötü oluo ya resmen hayatı zindan edio tatilde.. hele bide heryer güneş gündüzleyin yürürken falan tam işkence oluo..
Allahtan ben gitmeden öncede yandığım için öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür

off çok kötü olmuş bu hande ya.. inşallah bulursunuz makineyi alsınlar ama hafıza kartını versinler bari alan çalan varsa.

tatilin güzel geçmesine çok sevindim, geçmiş olsun .. yara çok kötü oluo ya resmen hayatı zindan edio tatilde.. hele bide heryer güneş gündüzleyin yürürken falan tam işkence oluo..
Allahtan ben gitmeden öncede yandığım için öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür

evet canım malesef çok kötü oldu, internetten araya araya 14. büfenin karşısındaki otelin nosunu bulduk ordan sordurduk ama bişey çıkmadı, bizde aynen öyle dedik üstüne falan yatarlarmı acaba diye alıyolarsa da kartını yollasınlar bize desekmi dedik :1: tabi öyle bişey diyemedik haber de çıkmadı zaten offf :sinifsinif:

aynen allahtan normalde kıyafet geliyodu üstüne güneşten korudu ama plajda sürekli üstünü kapatmak zorunda kaldım güneş gelmesin diye

gnydn cnm teşekkür ederim tatlım...sizede iyi tatiller ne güzel ailecek berabersiniz...

barbim haklısın cnm bugün daha iyiyim bazen nankörlük yapıyorum elimde olmadan...sizede üzüldüm inşallah herşey düzene girer arkadaşınıda uğurlamışsın allah kavuştursun cnm arada gelir tr ye nasılsa...

hande'cim bende fotoğraf makinamı tatilin 2.ci günü elimden düşürdüm ve makinamın ekranı kırıldı =) bugün yeni makina almak zorunda kaldım tura gideceğim için...

hortlak gibiyim salak gibi doaşıyorum ewde neyseki valizimi hazırladım çok eşya almadım nasılsa aşkım yanımda yok kime beğendircemki kendimii o yüzden sallamasyon eşyalar aldım =)))

evet canım malesef çok kötü oldu, internetten araya araya 14. büfenin karşısındaki otelin nosunu bulduk ordan sordurduk ama bişey çıkmadı, bizde aynen öyle dedik üstüne falan yatarlarmı acaba diye alıyolarsa da kartını yollasınlar bize desekmi dedik :1: tabi öyle bişey diyemedik haber de çıkmadı zaten offf :sinifsinif:

aynen allahtan normalde kıyafet geliyodu üstüne güneşten korudu ama plajda sürekli üstünü kapatmak zorunda kaldım güneş gelmesin diye

artık sen o makinenin üstüne 1 bardak soğuk su iç o zaman handecim iyi gelir :1: :1: ayy çok kötüyüm ben kötükedihüso
konuşurum böyle büyük büyük sonra başıma gelir, cumartesi günü tatile gidiyorum başıma gelmesin Allahım nolurr nolurr sadece küçük bi şaka yapmıştım kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

gnydn cnm teşekkür ederim tatlım...sizede iyi tatiller ne güzel ailecek berabersiniz...

barbim haklısın cnm bugün daha iyiyim bazen nankörlük yapıyorum elimde olmadan...sizede üzüldüm inşallah herşey düzene girer arkadaşınıda uğurlamışsın allah kavuştursun cnm arada gelir tr ye nasılsa...

hande'cim bende fotoğraf makinamı tatilin 2.ci günü elimden düşürdüm ve makinamın ekranı kırıldı =) bugün yeni makina almak zorunda kaldım tura gideceğim için...

hortlak gibiyim salak gibi doaşıyorum ewde neyseki valizimi hazırladım çok eşya almadım nasılsa aşkım yanımda yok kime beğendircemki kendimii o yüzden sallamasyon eşyalar aldım =)))

nankörlük değilde hayattım pozitif düşünmelisin ayrılığa alışkın biri olarak daha sağlam daha dayanıklı olmalısın, ken askere giderken misal ben yıkılıcam mahfolucam hergün dipdibe yaşayan biri olarak sn benim gibi olmamalısın :1: kaydirigubbakcemile3

canımm mesajını yeni gördüm kusuruma bakma
sabah bi girip baktım size nasılsınız diye ama mesajını görmemiştim
sonrada pikniğe gittik daha yeni geldik

ohh pikniklerede gidilmiş bakıorum ne güzel :lepi:
bende teyzemdeyim saolsun teyzem kuzenimle mantı yaptık çok afedersiniz öküz gibi yedim patlamak üzereyimm , zor nefes alıorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kizlar selam cok iyi bir gün gecirdik annemlerdeydik biraz önce geldik eve...

hanturkscüm hosgeldin canim gecmis olsun yanmisin sende , bide foto makinasi kaybolmus üzüldüm bulunmaz daha o :(

tutim tatile cikmis iyi tatiller canim.

ayburcum bugun sesin cikmamis canim

gnyd hic önemli degil canim ohh piknik falan ne güzel....

xzgimde tatilinin keyfini cikartiyordur

selam olsun hepinize

selayhusum feyste bana yazmışsın ama deli gibi okey oynuodum görmedim, gördüğümdede sen çıkmıştın
gününüzün güzel geçmesine sevindim, umarım yarın bnm içinde güzel geçer dualarını bekliorum
işyerinde odamı deiştirmesinler nolurrr nolurrrrrr Allahımmmmmmmmmmm

yatmak zorundayım ben koskocca 2 tatil günü geçti yarın yine iş yine işş

iyigecelerrrrrrr

canlarım ben yarından itibaren tura çıkıyorum...hepinizi çok öpüyorum inşallah çok iyi bir şekilde aranıza döneceğim...

hepinizi çok seviyorum...allaha emanet olun ve kendinize lütfen çok iyi bakın...

saol canım benim sende ben gelene kadar toparlan olurmu???
inşallah odanı değiştirmezler...

çok öptüm cnm seni...
opuyorumnanaktan

valla kalp kalbe karşı :asigim:

inşallah bebeim inşallah odamı deiştirmezler ve inşallah dier sorunlarımda hallolur... amin hepimizinki tabi :Saruboceq:

bu arada cumartesi günü bende Altınoluğa gidiyorum yine 10 gün yokolucam
çokk öpüyorum senii :smiley-cool:

bu ne böyle arkadas giden gidene ne zaman oturacaksiniz totonuzun üstüne ??
anacigim basi ben cektim tamamda gittigim sadece 5 gündü bu bana yapilirmi??

barbim insallah degismez odacigin
tutim sende karadenizin hircin havasina kendini hazirla bebegim cok yagmur gösteriyordu tv de

bu ne böyle arkadas giden gidene ne zaman oturacaksiniz totonuzun üstüne ??
anacigim basi ben cektim tamamda gittigim sadece 5 gündü bu bana yapilirmi??

barbim insallah degismez odacigin
tutim sende karadenizin hircin havasina kendini hazirla bebegim cok yagmur gösteriyordu tv de

totomun üstüne oturdugum dakka beynimi kemiriorum , kendi kendimi yiyorum tutişde öyle..
bırak biz kıra dağa bayıra açılalım elektriğimizi salalım doğaya :teytey:

amin aşkitom aminnnnnnnn :Saruboceq:

tuticim sanada msn de veda edeyim demistim ama kapamisin cook güzel gecer insallah yolculugun.. döndügündede askerini ugurlarsin

barbim git canım altınoluğa kafanı dinle canım sakin sakin oh harikaa bende şileye gidicem turdan sonra allah izin verirse istanbulda duramıyorum...
geldiğimde inşallah güzel haberler alırım senden....

selayım oyun oynuyormuşşş kıyamam seni ve oğluşunu öptüm kendinize çok iyi bakın....

ezgim sana karşı mahcubum ama emin ol affettiricem kendimi sana...

ayburcum çok ewe kapatma kendini arada kısa yürüyüşler yap olurmuuu ???

nikomm fazla konuşamadık senlede ama senisewdiğimi unutma...

gnydn cnm sana harika tatiller diliyorum...

hanturks cnm makına magdurum en guzel makınalar senın olsun üzülme cnm eşinle güzel bir tatil yaptın nasılsa boşver giden makina olsun....

hayhay seninle rastlaşamıyoruz bayağdır...

kelebek1238 senide göremiyorum ...

unuttuğum varmı bilmiyorum ama kusura bakmayın kızlarrr

Back
X