Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Allah hepinizin dualarini kabul etsin .

ulan barbi beni güldürdün dua etmeye gittin geri döndün tarkanin albümüyle :1:

saglik olsun hanturks canim önemli olan hafizada kalanlar ... ne güzel anlar yasamisindir bas basa tatil cok süper oluyor

senin sinav aciklandimi ??
evet canım gerçekten güzeldi ama bu kadar başbaşa tatil yetse keşke çocukla da tatilin tadı ayrıdır yaa
sınav daha açıklanmadı canım ama açıklanması yakındır

off kızlar bu akşam face de çok sevdiğim bi arkadaşım napıyomuş diye bi bakayım dedim bi baktım herkes baş sağlığı dilemiş, eşi uzman çavuştu temmuz başında şehit olmuş inanamadım çok üzüldüm yaa haberlere falan çıkmış duymamışım hiç fotoğraflarını gördüm bi haber sitesinde bitmiş harap olmuş canım benim yaa, aradım tel nosu da değişmiş ulaşamıyorum da mesaj attım faceden msnden ama açıp bakmaz ki internetede off allah kimseye göstermesin allahım çok çok sabır ver yarabbim

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun onlar için de dua edin nolur

Son düzenleme:
amin canim yaa cok üzücü... bu face internet cok tuhaf bisey bazen bir tus kadar yakin olan kisilere bir satir yazmaya üseniyoruz ve sonra böyle seylerle karsilasiyoruz, yanlis anlama canim seni yargilamiyorum ... bendede ayni olay var cünkü..
umarim arkadasin biran önce okur yazdiginida biraz teselli etme sansin olur

amin canim yaa cok üzücü... bu face internet cok tuhaf bisey bazen bir tus kadar yakin olan kisilere bir satir yazmaya üseniyoruz ve sonra böyle seylerle karsilasiyoruz, yanlis anlama canim seni yargilamiyorum ... bendede ayni olay var cünkü..
umarim arkadasin biran önce okur yazdiginida biraz teselli etme sansin olur

ya aslında biz msn den karşılaştıkça konuşuyoduk irtibat halindeydik o yüzden hatta telefonla uzun zamandır konuşmamıştık nosu değişmiş haberim olmadı, sonra sınav telaşından ben msn i çok açmadım o da van da çok sık giremiyodu bi süredir konuşmamıştık, ondan bende bi mesaj atıyım napıyomuş diye girmiştim zaten sayfasına inananmadım görünce

evet canim :((( cok kötü bir durum allah sabrini versin gencecik insanlar gencecik yasta ölüyorlar

bilinmeyen numaralardan bulamiyormusun numarasini

evet canim :((( cok kötü bir durum allah sabrini versin gencecik insanlar gencecik yasta ölüyorlar

bilinmeyen numaralardan bulamiyormusun numarasini
şimdi cevap yazmış, değişmedi numaram aynı demiş diğer kızlar da kaç gündür ulaşamadık diyince değişti zannettik yarın arıcam dedim

gerci teselli böyle durumda ne kadar fayda eder hic bilinmez :((
ama yinede arkadaslarinin kötü günde yaninda oldugunu bilmek kendini iyi hissettirir
allahim yasatma böyle acilar, ailelerimizi bize bagislasin rabbim

gerci teselli böyle durumda ne kadar fayda eder hic bilinmez :((
ama yinede arkadaslarinin kötü günde yaninda oldugunu bilmek kendini iyi hissettirir
allahim yasatma böyle acilar, ailelerimizi bize bagislasin rabbim
aynen bende öyle düşündüm arayınca ne söylenir ne denir hiç bilmiyorum ama bende yanında olduğumu hissetsin diye arıcam yarın
allahım kimseye yaşatmasın genç yaşta çok çok zor, kocama sarıldım ağladım allahım sen gösterme yarabbim dedim sonra bencillik mi ediyorum diye düşünüp kızdım kendime falan allak bullak oldum ya
yok yalnız değilim bu arada niye ki

günaydin kizlar..
hanturks canim dün internetim gitti bende yattim
yalnizmisin diye su yüzden sormustum ozaman akli insanin sevdiklerinde daha cok kaliyor ne yapiyor ne ediyor diye tatilden önce bir ara bahsetmistin yalnizim diye o yüzden sordum acaba dedim ??

GÜNAYDIN KUŞLARRR

bugün güzel bir gün :asigim:

işyerinde oda değişikliğim olmıcak yerime başkasını bulmuşlar o adam haftaya izne çıkıcak haftaya kadar bakıcakmış ama olsun sonuçta bende haftya izne çıkıyorum bende olmıcam kim bakarsa baksın ... ayrıca aldığım diplomayı bugün dilekçe ile yolladım üst makama gördüler .. yerimi değiştirmek isteyen amir hayırlı olsun falan dedi.. bende içimden dur daha bu birinci diplomam ikinci açıköğretimden aldığım işletme diplomasınıda basıcam onune bak bakalım onerdıgın işi yapabilicek düzeyde adammıymışım değilmiymişim gözüne sokcam dedim içimden :icecream: çünkü pozisyonumu düşüren bi işti beni göndermek istediği :dilcikar:

izin dilekçemide verdim kısmetse izne çıkıyorum haftaya... işle ilgili bi sorunum kalmadı çok şükür...

bitek kenle ilgili sıkıntılarım var..onlar içinde yapıcak bişiyim yok malesef :çok üzgünüm:

herşey rayına oturyormu ne :dance:

Allah hepinizin dualarini kabul etsin .

ulan barbi beni güldürdün dua etmeye gittin geri döndün tarkanin albümüyle :1:

dün gece ajda pekkan ölmüş diye bi söylenti yayılmıştı bende merak edip hürriyete bi baktım . baktım öyle bişi yok tarkanın yeni kaseti var.. tam yatıyordum zaten yataktaydım yatmadan bi dinledim beğendim paylaştım :roflol: :teytey:

off kızlar bu akşam face de çok sevdiğim bi arkadaşım napıyomuş diye bi bakayım dedim bi baktım herkes baş sağlığı dilemiş, eşi uzman çavuştu temmuz başında şehit olmuş inanamadım çok üzüldüm yaa haberlere falan çıkmış duymamışım hiç fotoğraflarını gördüm bi haber sitesinde bitmiş harap olmuş canım benim yaa, aradım tel nosu da değişmiş ulaşamıyorum da mesaj attım faceden msnden ama açıp bakmaz ki internetede off allah kimseye göstermesin allahım çok çok sabır ver yarabbim

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun onlar için de dua edin nolur

ayyyy canım ya başınız saolsun, rabbim eşine ve geride bıraktıklarına sabırlar versin..
ne mutlu onlara öyle bir mertebeye erişen birinin yakınları oldular.. öbür dünyada şefaatçileri olacak o şehit.. tabiki çok üzücü ama ne kadarda gururlu bir durum.. Allah gani gani rahmet eylesinn :Saruboceq: :Saruboceq:

barbim ne kadar sevindirici haberler veriyorsun bugun böyle bal akiyor agzindan kiss :1:
cok sevindim senin adina... ya ben resmen uykusuzum ya resmen ama resmen yatip 24 saat uyumak istiyom

xzgicigin kolu sadece siyrik demi , sapsal asigim benim akli kesinde sercandadir

barbim ne kadar sevindirici haberler veriyorsun bugun böyle bal akiyor agzindan kiss :1:
cok sevindim senin adina... ya ben resmen uykusuzum ya resmen ama resmen yatip 24 saat uyumak istiyom

xzgicigin kolu sadece siyrik demi , sapsal asigim benim akli kesinde sercandadir

ayy inşallah hep böyle sevindirici kalıırım hayatım, biliyorsun mutluluk bize haram accık sevinelim hemen bir dert buluyor ardından beni.. isyan etmek istemiyorum ama hep mutluluğum kursağımda kalıyor :1no2: :1no2:
Allahım bozmasın inşallah :Saruboceq:

he sadece sıyrık ciddi bişi yook canım Allahtan, tatili harika geçiyomuş maşallah darısı başıma boshayallersmile

sen neden uykusuzsun gece beişkmi salladın pişş pişş :1: :1:

gece biraz kuran okudum biraz dua ettim sonra biraz mahjong oynadim :1: birde baktim saat 2yi gecmis .. gittim yattim bi ara iyi dalmisim belim melim acikti burdada hava birden sogudu bir uyandimki belime biseyler olmus soguk tam bir darbe vurmus zaten selimi indir bindir agriyordu bide ben omurilikten ameliyatliyim o yüzden
kalktim üzerime adam gibi biseyler giyinip yine yattim uyuyayim diyene kadar vakti gecti sonrada 7,5 8 gibi selim bey kalktilar babasida isten gelmis tv de spor haberler dinliyordu guti de geldi yaa son ses dinliyor :1:

evde bir curcuna bi benim kalkasim yoktu neyse sonra mecburen ayaklandim napcan is basa düstü

gece biraz kuran okudum biraz dua ettim sonra biraz mahjong oynadim :1: birde baktim saat 2yi gecmis .. gittim yattim bi ara iyi dalmisim belim melim acikti burdada hava birden sogudu bir uyandimki belime biseyler olmus soguk tam bir darbe vurmus zaten selimi indir bindir agriyordu bide ben omurilikten ameliyatliyim o yüzden
kalktim üzerime adam gibi biseyler giyinip yine yattim uyuyayim diyene kadar vakti gecti sonrada 7,5 8 gibi selim bey kalktilar babasida isten gelmis tv de spor haberler dinliyordu guti de geldi yaa son ses dinliyor :1:

evde bir curcuna bi benim kalkasim yoktu neyse sonra mecburen ayaklandim napcan is basa düstü

benim tarkana gülen bak, hatun mahjong oynamış namazdan niyazdan sonra :roflol::roflol:

ayy evet burdada bi yağmur bi serinlik bastırdıkiii sorma, bende saçlarım ıslak yatmıştım gece dondum aynen senin gibi!!
ee bugün yatarsın sen selimi öğle uykusuna falan yatırdığında, zaten herifinde işten gelmedimi o da uyucak, ailecek zıbarma moduna geçersiniz :roflol::roflol:

guti geldi demi :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

Back
X