- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #7.221
nikon pohoca yapacagim sonra vakit olursa eklerim buraya
agzinin suyu aksin emiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kocik romantizmden anlamıyo bacılar
daha yolda tutturdu çok uyku bastırdı diye
eee tabi o saatte yersen iskender öyle olur
hantürksüm kızabilirsin dilediğin kada
başlıyorum şimdi selayhusum, bende yapınca çekeyim dicem ama benim makine yok artık biliyosun, yaa zaten ne giydine foto da koyamıyorum benim acil fotoğraf makinesi almam lazıııımm sempatiksalakcinnibakalim hanturks de 3 günden beri söz verdi kurabiye yapacak :roflol: hanturks hadi ama hadi hadii hadiiii![]()
deme ya sempatiksalakcinni bilerek yapıyon dimi pislüüüknikon pohoca yapacagim sonra vakit olursa eklerim burayaagzinin suyu aksin emiiii
inşaallah gönlüne göre olur hantürk olumunekankayizsmiletünaydıın, kızlar bugün çok enerjiğim sabak kahvaltımı yaptıktan sonra evi toparladım yemeklerimi yaptım bulaşık makinesini boşalttım koacam geldi yemeğini yedirdim gitti şimdi kurabiyeme başlıyoruum. o biticek daha köfte yapıcam buzluğa koymaya.
bu arada tetildeyken çocuğuna resim dersi aldırmak isteyen biri aramıştı yarın onlar gelicek anlaşırsak derse başlıcaz, kışın durdum yazın çalışıcaminşallah olur biraz bütçeyi zorladıydık toparlamaya yardım eder.
yok artık kızmam ayburum hatırlamış adamcağız sonuçta çiçek de almış ne güzel ben zaten özel günlerde hediyeye karşıyım biz hiç almayız, bi tek doğum günlerinde o da ihtiyacımız olan bişey varsa söyleriz o şekilde alırız.
Ayburum şimdi bişi derdim ama ona bile tenezzül etmiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:barbim gecenin sonu beklenen gibi olmasada sağolsun yaaa
iyiki yanıbaşımda kociğim
bazen kızsamda beni üzsede seviyom yaaaa
hantürksüm ohh ne güzel kurabiyeler yapılıyo difrize hazırlık yapılıyo
inş özel ders verirsin canım ya
nikooooo bacısı burayada sık sık uğruyo artıkın yaşasın
selayım yaptınmı pohaçalarını
tutiiii karadenizi fethediyooo
xzgi tatilin keyfini çıkarıyo
hayhay nerelerde yaa
günaydınımda memleketinde
kelebeğim sevinçten yerinde duramıyo
gud mornig leydis end jentelmene nee neeeee neeeeeeeeeee
wan tuoo moment momenttt
ibrahim tatlisesten secmeler![]()
deyiyom o haydii dinle sempatiksalakcinni
beni de götür aretlik çok canım sıkılıyi muşta mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek burda buluşamadık muşta buluşucaz ha ahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben muşa gelem sana ne kurabiyeler, ıspanaklı börekler yaparım nunişim zemuszemus
yarın gidiyorsun demek, daha görüşürük emme şimdiden iyi yolculuklar diyim vereliniortak zemuszemus
kayınpederin için diyecek hiç bir şey bulamıyorum barbim mirmirmirmir umarım fazla acı çekmez :gitme: kene ve yakınlarına Allah sabır versin çok zor bir durum boshayallersmile
nikon pohoca yapacagim sonra vakit olursa eklerim burayaagzinin suyu aksin emiiii
tünaydıın, kızlar bugün çok enerjiğim sabak kahvaltımı yaptıktan sonra evi toparladım yemeklerimi yaptım bulaşık makinesini boşalttım koacam geldi yemeğini yedirdim gitti şimdi kurabiyeme başlıyoruum. o biticek daha köfte yapıcam buzluğa koymaya.
canım ben çocukluğumdan beri resim yapmayı çok seviyodum öğretmenlerim de yeteneğim olduğun söylüyodu, ortaokulun sonunda sağolsun resim öğretmenim yeteneği olan bikaç kişiye yaz tatilini ayırdı güzel sanatlar lisesine hazırladı bizi onun sayesinde de kazandım, o zamandan beri de işim bu işte.inşaallah gönlüne göre olur hantürk olumunekankayizsmile
sen resim yapmaya nasıl başladın veya sevdiğini nasıl keşfettin
benim oğlumun da maşallah yeteneği var ama ilerde ne olur bilmem, çok düşkün resim yapmaya ablası opuyorumnanaktan
ben geldim neler yazdiniz okumadim barbim seni gördüm hemen daldim![]()
hiiim tamam ozaman canim ben simdi kalkiyorum gelirler birazdan öptüm öptüm cok öptüm
aksama camlasiriz ozaman denk gelirsek