Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kelebegim yakin olsakya yapsamda yesek , cok severim misafirlerime biseyler sunmayi , hayatta hazir kek koymus insan degilimdir ... calisirkende öyleydim ben bide kendimde sevdigim icin.. bide ben birisine gittigimde hazirlanmissa kendimi özel hissederim, bana gelenede o hissi vermek isterim, simdi kocamida alistirdim 2-3 güne hamur isi yokmu diyor
ee alismis kudurmustan betermis :roflol: :roflol: :roflol:

misafirperver selayım benımŞeniz yerimseniben
valla öyleyse sende kocanda bu yiyip yiyip kılo sorunu olmayanlardansınız ohhh ne gozel bende eşimde sever ama kılo alıyoruz malesefff:delphin:bende kurabiyelerimin resimlerini koyucaktım amma bu pc den koyamıyom bozuk oburude sinir oldum kablosuz bagları algılamıyo cocuklarmı bişe yaptı nee 2 saattir onla ugrasıyom :uhm:

Simdi barbiden mesaj geldi erkek arkadasinin babasi vefaat etmis :( cok üzüldüm yaa . Ariyamadimda simdi onun yanindadir müsait degildir falan mesaj yazdim ah canim :( öccanada cok üzüldüm . Allahim ne aci bisey insanin babasini kaybetmesi gecinden ver yarabbim

babası gitti kızlar , öldü mafoldumben

dayanamıyorum onu o halde görmeye, bırakıp eve dönmek hiç istemedimm

selayım Allah razı olsun senden, düşünceli meleğim ..

şimdi biz napıcaz ya mafoldumben :1no2: mafoldumben nasıl tutunucak hayata yeniden nasıll mafoldumben mafoldumben

babası gitti kızlar , öldü mafoldumben

dayanamıyorum onu o halde görmeye, bırakıp eve dönmek hiç istemedimm

selayım Allah razı olsun senden, düşünceli meleğim ..

şimdi biz napıcaz ya mafoldumben :1no2: mafoldumben nasıl tutunucak hayata yeniden nasıll mafoldumben mafoldumben

canım yaaaa
en çok neye sevindim biliyonmu iki gün önce kenle barışmana küs olsaydınız senin için daha kötü olcaktı
Rabbim mekanını cennet eylesin günahlarını bağışlasın
geride kalanlara hayırlı uzun ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

bi yandan da geçmişi okuyorum ama çok yazmışınız:))
merak ettim ben yokken neler olmuş diye
nikoncuk olsa şimdi özetleyiverirdi opuyorumnanaktan
mersin den döndüm evdeyim artık

hayhay hoşgeldin
kelebeğim minik meleğimiz yaz okulunu bitirmiş prensesler gibi olmuş
selayım bu gece rüyamda senin pohaçaları görcem facedede gördüm ilk fırsatta yapmalıyım

ben geldim ayagımın tozuyla dışardanopuyorumnanaktan sıcaktan kafama güneş geçti nerdeyse
bugun kızımın yaz okulunun son günüydü pastamızı kestık vedalaştık mafoldumben
selayım valla cayımın yanına gondersen :içelim:hiç fena olmaz ellerine saglık hamarat seni yerimseniben
ayburum ne guzel işte fıstıgım herüfün çiçek almış yemege götürmüş daha ne istiyon hediyeye gelınce zten biz gacılar hergün bişeyler almıyozmu kendimize heeee:jeyyar: adamlar paraları bizim için kazanıyolara biz evde yan yatıyoz boşver iyi şeyler düşün canımın içii:icecream:
barbi mustakbel ken babası nasıl şimdi Rabbim çektirmesin:Saruboceq:
nikom ballı kaymagım muşlu oluyon hee:teytey: neyi meşhur acep oranın isteyem senden :uhm:

oyy benim güzel hemşom
doğru diyon valla
dün gülerek dedimki hani benim hediyem
dediki BEN iştekaydirigubbakcemile3
gerçekten öyle be hemşom
Rabbim canlarına sağlık versin:Saruboceq:
zaten her istediğimizi yapıyolar süpriz işinide beceremeyiversin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne zmadır yoktun bilmeyom ama ozetlyıverim bırazcık
tutim bodrumdan snra karadeniz turuna cıktıkaydirigubbakcemile4
barbi kenle kustu barıstı ve kenın babası vefat ettı mafoldumben
ayburum kotu bi kaza atlattı ama cok sukur rabbim bize ve sevdıklerıne bagısladı :Saruboceq:onu dunde evlılık yıldonumuyduhihoyyyt
selayım napsın pugaca 5 cayı kkeyf yapıyo masallahhh :içelim:
exgi yazlıkta kaydirigubbakcemile2
sincılık bu kadarrr

saolasın bacım ne iyi ettin:))
ayburcum geçmiş olsun şeker önemli bişe yoktur inşallah
nice senelere bu arada

saolasın bacım ne iyi ettin:))
ayburcum geçmiş olsun şeker önemli bişe yoktur inşallah
nice senelere bu arada

ayburumm özledinmi yoksam beni zemuszemus
Allah razı olsun canım
2 hafta önce büyük bir trafik kazası geçirdik eşimle beraber